60

Радев Вън !

преди 2 години

Какво зависи от този фигурант Радев ?! Кой в ЕС въобще говори с него ?!Промяната Продължава в Президентството ! Радев Вън !

59

ТАЙНО ВАКСИНИРАН..

преди 2 години

МАСОН - РАДЕВ..... РАЗБИ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, ЗА ДА ОБСЛУЖИ МАСОНСТВОТО И ЗА ДА РАЗБИЕ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ....... РАДЕВ,БЕГАЙ НАДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИТЕ...!!

58

еу

преди 2 години

европа иска конкретната дата на затваряне, пък тези: ще видим, по-нататък, ще направим всичко възможно да ги запазим... хахаха. Ааа да щях да забравя, да забранят на **ганuте да палят и да се топлят с дрехи и обувки втора употреба

57

Кузнецкий бассейн

преди 2 години

Киловатчас електроенергия може да се получи чрез изгаряне на въглища, или на газ. Взимаме калкулатор и смятаме кое колко е, отчитаме глобите за отделяне на CO2 емисии. Калкулатора съобщава, че въглищата са по изгодни. На вратичките на шкафчетата в съблекалните на миньорите от Кузбасс вече са закачени портети на Урсула с комисарите от Еврокомисията и членовете на германската енергийна агенция - 10% повишаване на производството на въглища за последната година. Почти цялата продукция отива на запад, и сюрприз, сюрприз - на двойна цена.

56

Дим

преди 2 години

България е една от държавите с най-много слънчеви дни в годината и най-много хора със собствени жилища в Европа.Всяка еднофамилна къща има достатъчно покривна площ да се инсталират слънчеви панели и батерии с които домакинството да е на 90%независимо от ЕРПтата и да ползва зелена енергия!Това е в интерес на хората!Въглищните централи са в интерес на енергийната мафия!Изводите за кой лобира Радев може да си ги направите!

55

Анонимен

преди 2 години

Поради недостига на природен газ, увеличеното търсене се разпространи и върху мpъcните въглища. Европейците изведнъж забравиха за мисията си да спасят света от замърсяване с традиционни въглеводороди и започнаха да омитат всички въглища от пазара, за да ги изгорят в електроцентралите. Цените на въглищата също достигнаха рекордно високо ниво - повишение със 160%: фючърсните договори за доставка на въглища в центъра в Ротердам достигнха 160$ долара за тон.

54

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

Няма правомощия за подобна дейност- само приказки, от сорта на "Герб крадат, много крадат"- а после разследваха, разследваха и нищо- празни приказки от празен човек

53

Анонимен

преди 2 години

В Бергкамен, федерална република Нордрайн-Вестфалия спря топлоелекроцентралата поради изчерпване на наличните запаси от въглища и невъзможност да се закупят нови поради увеличената цена на въглищата в Германия.

52

Анонимен

преди 2 години

А след 2040 г. какво ще правим? Или децата ни да се оправят.

51

Анонимен

преди 2 години

Наред с останалите мерки за справяне с енергийната криза, ЕК предлага съвместни покупки на газ от страните от ЕС вместо от Русия. Комисарката по енергетиката на Европейския съюз Кадри Симсон подчерта, че съвместните покупки на газ от страните от ЕС са възможни на доброволни начала и при спазване на всички норми на ЕС. За нас това означава, че вместо да сключваме непазарни дългосрочни договори с Русия както ни изнудва Митрофанова, можем да купувам газ на пазарни цени от Португалия или от Естония.

50

мдам

преди 2 години

Добивът на въглища постепенно се превръща в архаичен занаят. Ако е бил фактор през миналия и по-миналия век, през този вече се гледа с друго око на тази мръсен и пагубен за всички метод за добиване на енергия. Някой трябва да извади товарищ Радев от СССР на Сталин и да го постави в държавата ни, в 2021 година. В целия свят се осъзнават, той ще защитавал саждите.

49

Анонимен

преди 2 години

Комисарят по енергетика на ЕС Кадри Симсон подчерта, че Европейската комисия счита, че единственият дългосрочен начин за преодоляване на енергийната криза на ЕС е ускореният преход към алтернативни източници на енергия. "Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", каза тя. "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

48

Асан

преди 2 години

Яхвай изтребителя :)))

47

Анонимен

преди 2 години

Вече е невъзможно да се направи всичко възможно!

46

Анонимен

преди 2 години

Сряда комисарката по енергетиката на ЕК обяви, че минаваме на вятърна и слънчева енергия, и спираме да купуваме газ от Русия, това е решението. Орбан само се набута с 15 годишен договор за газ с Русия.

45

Васко

преди 2 години

Каквото направи до края на годината ,това ще е. Без голи обещания че идва нов президент!

44

Анонимен

преди 2 години

Давай Радев и Кремиковци трябва да отвориш

43

Анонимен

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца "русофил и агент на Москва" Румен Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Прав/а си ! Не му влиза в правомощията, президента има почти само представителна форма, ама знаем,че той командва парада :))) Мен също ме дразни с празните си приказки, обаче и Боко ме дразни......хахахахаха :)))

41

Потребител

преди 2 години

Абе,Радев,що кимура за отопление скочи двойно.Не е ли това спекула.е гати промянат ,бе човекС инвалидна пения съм,да уточня