8

?!?

преди 2 години

Тоя огледал ли се е, то мерки няма! Как така допълнителни? Всичко бачка на шест. А те хората си мрът щот не са ваксинирани. Както сам каза тази сутрин, и че твоета работа била да осугуряваш консумативи и легла в болницата. Дали ни става ясно за каво безобразие става дума.

7

Тялото

преди 2 години

Вчера моя позната е звъняла за линейка заради майка си с ковид пневмония.Казали са й че най-малко ЕДИН ДЕН трябва да чака.Да, очевидно всичко е под контрол и няма хаос.

6

Еее

преди 2 години

Фигурант нали се притесняваше от починалите при Бойко Ами при теб има повече починали и заболели

5

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение параните антиваксъри да започнат да заплашват, че няма да гласуват за Радев, защото ги е "предал" на фармамафията. Не могат да разберат, че и диктаторите нямат избор пред обиктивния проблем с Ковид.

4

Мечо Кух

преди 2 години

Всичко върви по план график.Къмто 15 се очаква поетапно прилагане на по-строги мерки. Точно за изборите ще са най-строги.Дотогава ще помпим статистиката колкото е необходимо.

3

антиСП

преди 2 години

Има ли причина да не се увеличават? На кой бог се молихте, да не е грешния?

2

Анонимен

преди 2 години

Спрете да тествате хората с мaлoумнитe фалшиви тестове и върнете грипа.

1

1-н

преди 2 години

Като допълнителна мярка всяка ваксина с изтекъл срок на годност същия ще се удължава не с три месеца както е сега а направо с девет месеца. Даже е добре да се обмисли дали срока на ваксина с изтекъл срок на годност не е безкраен, като крайна мярка за въвеждане.Престъпници