39

Анонимен

преди 3 години

Заплатите могат да се вдигнат само ако има нарастващо производство и потребление и цената на стоката на пазара на труда започне да расте, работодателите да се състезават да дават по големи наеми да наемат стока от пазара на труда за да реализират печалби и бизнес проекти. Нали разбирате, че в умиращата държавичка България това никога няма да стане, дори вече и на Запад няма да стане, западния свят се срива пред очите ни.

38

Тралала

преди 3 години

При Станишев майчинство беше 80% от заплатата на майката. Само, че голяма част от фирмите осигуряват служителите на минимална

37

Анонимен

преди 3 години

При комунизма при Тодор Живков нямаше майчински. Нямаше увеличения на заплатите. Нямаше фондове от СИВ и от Москва. България беше сред 30те най-развити световни икономик. Население 9 милиона. Във всяко село имаше училищ и детска градина пълни с деца.

36

Ромейци и Бежанци

преди 3 години

Ще се ползуват ли от тая благинка и далаверка? *** ще накарат децата им да раждат деца, после бабите и пра-бабите да родят по някое още като бонус. АМА и бежанците и те са от същата боя и закваска.

35

Питане

преди 3 години

Само едно не мога да разбера - цените на всичко са като в Европа, защо заплатите са 5 пъти по ниски

34

Инфлацията

преди 3 години

Идеята е ръст на цените и изяждане и обезценяване на всички видове спестявания от банкови сметки до тези парички дето си къткат хората по буркани и дюшеци. Крият ги хората от банкови такси добре ама не, стискат зъби да пестят добре ама НЕ, Инфлацията е много мощен инструмент да изяде и обезцени парите на хората.

33

Анонимен

преди 3 години

Изводът е,че не майчинските са високи,а заплатите са много ниски.Престъпно ниски.

32

Калина

преди 3 години

Нада ли някоя жена ще роди за 5000лв раздадени по 650лв на месец, ама нали Путин так сделал та и Радев така

31

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се намалят цените, а не да се увеличават заплатите и пенсиите.

30

Очаква се Чудо?

преди 3 години

Мъже ще почнат да забременяват, за да получават солиден доход. Драститчно ще се увеличат и операциите по смяна на пола транс мъже от мъже в жени.

29

ей

преди 3 години

Трябва да се увеличат заплатите а не пенсиите и майчинството

28

Минимална

преди 3 години

заплата от 332 евро бруто в 2021 трагедия!

27

Факултето бебе бум

преди 3 години

Очаква се голем бум на раждаемостта сред Ромейската общност не само децата ще раждат деца, а и техните баби ще се напъват да раждат още по някое за получаване на майчински доход.

26

ха

преди 3 години

каква е разликата детето на 1 месец ли е или на 17г

25

Норомел

преди 3 години

Аз не виждам смисъл в това да се размножаваме

24

Гроби Таласомо

преди 3 години

Тва е една моя стара идея. Ако преди 10 години беше направено, щех да направя, още една електорална единица, *** сега вече шай малко трудно, не, че не *** мога, мога *** и то доста добре, *** жените ги фана ковидът и не щат!;)))

23

Анонимен

преди 3 години

Ами това беше целта, малцинственият електорат на чорапа да си получи наградата.

22

Бачи Кико

преди 3 години

Колко сте наивни горките ако мислите, че римляните са доволни и щастливи от живота си в България. Злословите ги само и само с надежда да залъжете себе си, че пак някой ви е виновен за нещо. Злобейте, че си останахте в мизерията там и си мислете колкото искате, че залъгвате някой. Залъгвате себе си, за това пиете и налитате на жените си. ИнтелЕгентното българе е патология.

21

Тралала

преди 3 години

Момичета, които раждат на 13-14 години трябва да ги отстраняват от семействата, които са допуснали това. За какво плащаме от данъците на социалните служби? Социалните служби отчитат дейност, като следят, дали някой родител не се е върнал от работа 1 час след като се е прибрало детето от училище. А семействата, които спират децата от училище и ги подлагат на педофилство, нито една институция не ги следи.

20

Анонимен

преди 3 години

българите сме варвари и не можем да градим самостоятелна устойчива държава, залитаме от криза в криза. в историята сме били велики ,но сме били претопени и сега много държави са изградени наша база, но сега на тази територия вирее само чалга манталитета.