108

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е това да престане. Разни Мангъровци може да ви пеят успокоително на ученце, но като се тръшнете вие или вашите близки, няма да дойдат да ви спасяват.

107

Късото

преди 3 години

На 8-ми септемри починали 121, на 14-ти септември са били повече починалите 139 и сега на 21 починали 138 колебае се и буксува епидемията КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ тоя ТРОЕН СКОК НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Не се събират и дори и два последователни дни на устойчиво повишение ту скача ту пада. След месец ще видим децата от училище какво ще предизвикат. Какво ли ами ще освободят държавата от пенсионери на които да се плащат пенсии това ще стане.

106

Анонимен

преди 3 години

Ще се мре.. вече яко *** хора.. Боже каква напаст ни нападна и няма кой да вземе адекватни мерки..

105

Анонимен

преди 3 години

статостиката за починали не е реална с цел сплашване и страх всяване, изглежда в събота ги е било страх да починат, днес се уверох. че е гпляма манипулация и измислица

104

6 млн. и половина!

преди 3 години

*** се е запънал, като магаре на мост.Ваксинирайте се!

103

Анонимен

преди 3 години

До 111 голяма паламаркаКва кубинка ? веднага ще му отхвръкне зелката

102

Анонимен

преди 3 години

Израел - 14 починали за вчера. 10 пъти по-малко от нас, при 3 милиона повече население. Защо ли, защо ли???

101

Анонимен

преди 3 години

Да спасим неваксинираните от к-19, ако е необходимо и чрез разстрел!

100

Анонимен

преди 3 години

Абе що се дърпате толкова, не ми е ясно. Или ще ви ваксинират, или ще го прекарате леко или тежко, или не дай си Боже да стане най-лошото. Няма излизане от тая ситуация. Мъдрите са казали: Ако нещо ще става, по-добре е да става с НАС, а не ПРОТИВ нас.

99

НЯМА СКОК

преди 3 години

Вижда се от Графиката с данните от предишните дни. Само колебание тип БУКСУВАНЕ на епидемията. Леко намаление на интензивните случаи.

98

Анонимен

преди 3 години

Който получи миокардит след Пфайзер и умре сам си е виновен. Подписал е декларации-----------=======---------Шамандуро, колко души в България са умрели заради миокардит след ваксинация с Пфайзер? НУЛА. Колко души в България са умрели неваксинирани от Ковид? Над двадесет хиляди - 20000. Ай, чиба, проклети ***.

97

Анонимен

преди 3 години

114 уау, ваксината нова религия викаш била? Ти да видиш! Я пак обясни, че чак ме заинтригува. И само под сурдинка да ти кажа, ние сме ваксинирани, но с истински ваксини, с тая не щем. Не сменяме истинска ваксърска религия с фалшиво ваксърско сектантство.

96

Анонимен

преди 3 години

Do 80 Да сметнем тогава - при средна пенсия от 500 лв това прави за 17400 души (пенсиите се взимат от 66 г. възраст) за година -104 милиона лв. Това е нищожна сума като се имат пред вид милиардните разходи на дъжавата за лечение на болните от ковид, за закупуване на лекарства, ваксини и т.н., за подкрепа на бизнеса. Плюс това към 50 000 тежко прекарали коронавируса ще се инвалидизират,това са също големи разходи. Пълни фантазии са,че държавата ще спести големи пари от умрелите.И нечовешко е така да се мисли.

95

един

преди 3 години

Умират хора, до сега - над 20 000. Да благодарим на Мангъров, Чобанов, Кацаров, Първанова че разтоварват пенсионната, социалната и здраната система..ГДБОБ трябва да вземат IP-тата на всички антиваксъри и да ги разследват за разпространение на fake информация

94

Анонимен

преди 3 години

Поглеждаме към Израел и всички опорки се срутват като кула от карти.

93

Анонимен

преди 3 години

След като ваксинацията се ракламира като спасение, какъв е този голям зор да ваксинираме всичко живо? С какво неваксинираните биха могли да навредят на ваксинираните? Аааааа, да...могат да ги заразят...ами ваксинираните нали и те разнасят и то колкото неваксинираните, тази опорка не върви вече. Дайте друга!

92

Анонимен

преди 3 години

В цял свят затваряни неваксинираните? Ха, и къде затвориха децата извинявай? А старците става. Те и без това миткат като мухи без глави по улиците. Но пък и те са хора, така че не става. Абе я оставете хората на мира.

91

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията на бг народа минава по-трудно от покръстването му от Цар Борис. Голямо тръшкане, голямо реване. Че и доста жертви станаха вече.

90

Анонимен

преди 3 години

Ваксина, която трябва да се постава 3 пъти в рамките на 9 месеца...засега и даже не работи както се обещаваше.

89

до 101

преди 3 години

Не съвсем. Има пропуснати, но ако сложим от събота и неделя стават около 190 починали.