166

Анонимен

преди 3 години

Чухте ли го снощи какво каза в Панорама за пандемията? "Относно ковид кризата, ще се опитаме да обособим ковид болници. Не бих казал, че неглижираме епидемията, а се придържаме към фактите." Те са за капак на всичко и антиваксъри. Какво очаквате от тези смешници? Като започнат на ден по 2000 болни да се тръшкат кой ще взема решенията?

165

Калеко Алеко

преди 3 години

Пътят му е много впечатляващ, а най-голямото му постижение е участието му в кастинга за политици на Славунчо, който успя да го изстреля до поста кандидат-премиер на България ... сега остава да го номинират и в парламента и току виж сбъднал детската си мечта или пък не ... а може като се събуди да види че се е отвил и да последва пътя на Ники Василев, Петър илиев и други знайни и незнайни герои от сагата на новия парламент ... !!!

164

Народа ви отрече,

преди 3 години

защото и вие отдавна се отрекохте от него, в парламента не мсилите за държавата и хората, които продължават да напускат и се стигна до критичния минимум от 2, млн. активно население ! "Полк. Николай Марков: Нелегитимната власт! Това са те, другото е народът" , 63% са негласувалите , останалите проценти са заедно с партийния, купения, корпоративния и административния вот , като изключим вота в чужбина остават около 15% , а с вота от чужбина около 30%, прав е Н. Марков, нелегитимни сте!

163

Бай Тошо

преди 3 години

Тоз Шуменски *** да си седи у Шумен.*** та мен Премиер да направят, по-добре ще са оправя.

162

аа1830

преди 3 години

Накратко зубър натегач и подмазвач. Гледах го в кастинга - Слави стои като Бог, гледа сърдито в оная си работа, а бъдещия ни премиер се гърчи на ъгъла на масата ... Човек с малко достойнство поне няма да търпи такова унижение. Като си толкова печен, кво търсиш при някой който не те поглежда. А относно изцепката че ще ревизира договора ни с Македония, за да ги вкараме в ЕС нямам думи....

161

бай Спиро

преди 3 години

Селянче, зубрач натегач от ниската номенклатура на БКП . Доктор по "нищолгия" заплатаджия в малък филиал на американска фирма. Това е бъдещия шеф на 140 000 държавни служители и разпоредител на бюджет от 120 000 000 000 лв !

160

Анонимен

преди 3 години

Всъщност никъде не пише по какво е бакалавър.

159

Мойсей

преди 3 години

Боже, жива да не бях Вие сигурно се шегувате

158

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ти има нещо , за да се явиш на кастинг за политици... Това е някаква психична картина ...

157

Анонимен

преди 3 години

Оставете го момчето на мира, престанете да му се присмивате, сложило си главата в торбата

156

Борисов feat Николов

преди 3 години

Бойко: - Имам черен пояс по карате!Пламен: - А аз имам син ластик от бански на блондинка!

155

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли на този ли викат Таралежа?

154

Анонимен

преди 3 години

"Слонът , моя приятел" , лалалаааа!

153

Истукан

преди 3 години

Този и Орешарски са копие 1 към 1.

152

Анонимен

преди 3 години

До 191Тоя не е учил Право, бе, ти ли си?

151

Пламенчо

преди 3 години

Преди да стана премиер я одих да ставам философ. После за адвокат учих, ни нито философ станах, нито за адвокат ме зеха, но като трябваше да се работи нещо, чинка ми завърте едни връзки и ме назначиха меринджей в една фирма за шнорхели и плавници. Та после одих на кастинг за балерина при Славито, па той разтури балета и спечели изборите и ме викна да съм бил премиер - да оправя България.

150

Рачкапур

преди 3 години

Е вече заприличахме на индийски сериал,БУКВАЛНО

149

Анонимен

преди 3 години

Искаме да върнете Петър Илиев,по-подходящ ми се струва, защо го подменихте с този непознат Пламен в последния момент?

148

Анонимен

преди 3 години

Баш "шушумига".

147

Анонимен

преди 3 години

Шахматистката Антоанета Стефанова сигурно ще е министър на спорта, а гимнастичката Християна Тодорова заместник-министър.