58

Анонимен

преди 3 години

Прибира се от работа ухилен до ушите- Пенсионираха ме!- И кво си се нахилил тогава- Останалите ги арестуваха.............. :)))

57

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Омитай се ваксинен фашист, нон стоп лъжеше пред медиите как ковид ваксините са безопасни и ето наказанието де стигна... Аз се надявам Борат да пострада сериозно от ваксата, която той ни пробутваше когато беше в мракобесния нощ...

56

Анонимен

преди 3 години

Де да бях и аз като теб със спестени 500хил.лв???

55

Гошко

преди 3 години

Ако в неговия институт се появи някой кадърен, Кантарджиев оглавява бандата безд арници, които правят и невъзможното да го провалят.

54

Кантаржиев за --

преди 3 години

Това ,че участва във сцената със камионите които няма да стигнат за извозване на труповете за сцените със чувалите---за хората които умираха поради лоша организация на стълбите пред болничните заведения,тябваше до сега да сте арестувани--макар ,че ти беше най-мек и що годе беше усмихнат ,но ако беше точен човек веднага трябваше да напуснеш щаба .

53

Анонимен

преди 3 години

абе как го докарахте до 22 минуса да ми цъка тоя герберски ***? То тука няма повече от 3 жалки бойкови трола!знам, че ви плащат от чекмеджето, ама айде малко с мяра!

52

Тихомир Гърмидолски

преди 3 години

Тошо Кантарджиев за пред широката публика минава за готин, народен човек, но иначе е г***д безподобна.

51

да,да ама не

преди 3 години

До ДедоЧе на кой от властващите днес дядото е бил осъден от Народен съд?! Посочи ми поне един такъв!?

50

Анонимен

преди 3 години

Точно лекарите по време на епидемия не очакваме да бъдем сменяни, но ...."Точно пък ти, освен да ни разсмиваш с образа си на бай Шиле, друго не направи през пандемията!

49

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 44 : Бившият ми шеф също обясняваше че "незаменими хора няма". Сега кара такси, а фирмата му за милиони остана в историята :) Много погрешно твърдение...

48

ОРфи

преди 3 години

Щом този ту. пан се смята за незаменим, представям си какви са заменимите в този бранш

47

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо случайно.Според мен пенсионера трябва да си мълчи. Много е вероятно да има нещо гнило и това с него е просто мек вариант.Постъпили са по-Балканския.начин с освобождаването му.А може и по европейски или американски. Та нека си трае и другите с него.В България има много пенсионери,той не е първия човек.Защо не протестират за всеки пенсионер като бъде пенсиониран. Хората като професора е много ясно за кой и как са работили и как са достигнали до ръководни позиции.

46

Анонимен

преди 3 години

До 58 Слави президент???доста рано си се надрусал днес ! Предизвикваш съдбата та всичко може да са случи. Я кола та блъсне, я падне нещо някъде върху тебе и т.н.

45

да,да ама не

преди 3 години

Кaнтaрджиeв преди около 6 месеца в едно интервю каза, че най-добър имунитет за коронавирус получаваме след преболедуване! Дa cпoри c гeнeрaла, Балтов, Околийски и прoчee неимунолози дeтo ни кaзвaт, чe oт oт вaкcинитe имунитeтa e пo-дoбър oт тoзи cлeд прeбoлeдувaнe cи e нaпрaвo eрec! Това му беше политическото ХАРАКИРИ! Заради това го "пенсионират"! Недопустимо е да си в противоречие с тия дето ти плащат! А Стойчо Кацаров вече е от тях! Следва продължение!

44

Дедо

преди 3 години

Тъй тъй, пак добре че само са го пенсионирали човека , дядовците на днешните властващи директно ги пращаха на "народен съд" и айде в отвъдното.

43

ss-wafen

преди 3 години

Не виждам логика в протести. Достигнал си възраст и те пенсионират. Ако си толкова ценен кадър в частните болници и след пенсия ще те вземат. Никой преди това не го е изхвърлил да кажем.

42

Кики

преди 3 години

Господин Министър очакваме да разкарате и онзи мехур Балтов, за Спасов ясно той си е направо за международно разследване , Генчо Начевци и всички дърти невестулки биха могли да бъдат подменени.

41

Програмист

преди 3 години

Този път новата хунта посегна на грешният човек :)Респект, Професоре! Това правителство вече е сбор от политически трупове.

40

Анонимен

преди 3 години

Нерон:Какъв артист светът губи с мене!

39

Анонимен

преди 3 години

Аре стига ревахте бе!!! Пенсионирали са го човека, не са го уволнили! И аз се надявам като изпълня критериите за пенсиониране шефа да ме остави на работа, но шефът решава в крайна сметка дали има нужда още от мене и ако ще цялата фирма да излезе на протест в моя подкрепа това няма да промени нищо!