39

Анонимен

преди 3 години

"Има ли читатели, които вярват на такива глупости от преди 6-7 години.Егати му и разузнаванията. Ако работят с такава скорост, да са взривили вече половин Европа, ако са имали намерение да го правят. "Напротив, напротив, даже е рано! Явно вече чешките или слубите или хората или човекът подал важната информация вече не е застрашен от осветляване!

38

РУСИЯ Е ЗЛО

преди 3 години

Русия е опасна и лоша. Трябва да отмъстим за тази диверсия.

37

Анонимен

преди 3 години

Пред тези майстори на късият разказ Агата Кристи ряпа да яде,явно в ЦРУ писателският отдел е доста прогресиращ...

36

До 46

преди 3 години

Пиеш ли си хапчетата овреме?

35

МАЛКИЯ МУК

преди 3 години

Спрете с лъжите у нас каквото трябваше да гръмне си гръмна, и прикриха износа на боеприпаси за ислямска държава по поръчка на американците

34

demolitor

преди 3 години

Схемата е ясна , чехите имат стоката , но не искат да си цапат ръцете , сключвайки сделки с разни крайни терористи в Сирия , за това на помощ идва Гебрев , който няма подобни скрупупи , купува боеприпасите за да ги рееспортира в Сирия , където ще будат използвани срещу руснаците .Руското разузнаване обаче не спи и БУМ , унищожава ги още преди рееспорта.Дефакто , брилянтно изпълнение на руснаците , достойно за учебниците по разузнаване.

33

Анонимен

преди 3 години

добавям към новината от по- сериозен сайт инфото,ч е затова Чехия официално е извадила Росатом от търга за АЕЦ а си!Ето така прави независима чехия, не като дупедавеца тиквий, дето построи на путин потоика за 3 млдр евра!

32

30

преди 3 години

Не се пъни. Вярваме. Пийвай квас лапай пироги.

31

Анонимен

преди 3 години

Изгониха 18 руски дипломати Русия яко шпионира..С агент на КГБ по комунишко днес президент на Русия какво очаквате?!!

30

Анонимен

преди 3 години

Русия инвестира огромни суми в пропаганда и агитация, и по-простичките, и неинформирани хора се връзват. Точно тези са и които плащат най-високата цена, когато червения ботуш стъпи на врата им

29

Анонимен

преди 3 години

За кво да го взривяват, като могат да го уморят с Новичок

28

Анонимен

преди 3 години

Има ли читатели, които вярват на такива глупости от преди 6-7 години.Егати му и разузнаванията. Ако работят с такава скорост, да са взривили вече половин Европа, ако са имали намерение да го правят.

27

Да, да,да ,ама..не

преди 3 години

До да,да,ама неНедей вярва на всичко ,което четеш във факти!

26

Питайте

преди 3 години

П-резидента,той знае най-добре.

25

НКК

преди 3 години

Много калпави тези агенти, за какво им плаща КГБ за да я дискредитира пред света. Издънка със Скрипал, двойния или не се знае на колко служби агент и предател, нашия търговец на оръжие за ембаргови страни Гебрев сега пък и взривове в Чехия на оръжия предназначени за Украйна и Сирия ясно за какви борци за свобода. Нашите служби ама много се изложиха, че не свързаха взривовете в България в Челопеч, където без малко да загинат американси експерти с КГБ и Русия. Слаб % успеваемост на КГБ дори от АЗ.

24

ъ

преди 3 години

ПУТИН ли ви прати сведенията ! Че той честен бил човекът !

23

Анонимен

преди 3 години

На унгарци, чехи, поляци, словаци, естонци, литовци ... само докато им споменеш думата Русия, и почват да сипят змии и гущери. Едва ли им е било лесно на хората в нормални държави да ги сполети 45 години комунизм. Само ние им бием чело в земята на руснаците, защото ... и аз не знам защо.

22

Дойчо Велев

преди 3 години

Бай Пешо и чичо Кльо също участваха във взривовете, а учинайка Теменужка ги снимаше за протокола.

21

да,да ама не

преди 3 години

Късно го вадите в ДНЕС! Това се лангърка втори ден във ФАКТИ!Претоплена вкисната манджа отпреди 6-7 години! Ама май били щели чехите да правят търговия с Гебрев! И май двама руски "разузнавачи" се били разхождали пред камерите в добре охраняваните складове! Ама май ли беше или юни - хич не спомням си дори?!

20

Осман бей

преди 3 години

Спокойно бе гaньо Турция те пази!Само гледайте да не ядосвате Ердоган.