183

Ха ха ха

преди 3 години

Бойко ви даде по 50лв. Сега ще си ги вземе по 500лв.

182

Иван

преди 3 години

И какви са тези цени 5лв/кв.м., някакъв ще се завърти в блока, ще се прави на инж. специалист, ще гледа умно и оп дайте 50 000лв за 8 етажен блок

181

Анонимен

преди 3 години

И БЕЗ ПАСПОРТ Е ЯСНО,ЧЕ СТАРИТЕ ЖИЛИЩА СА ЗА РЕМОНТ.ПО-ДОБРЕ ТИЯ 500 ЛВ ДА СЕ ДАДАТ ЗА РЕМОНТА,ОТКОЛКОТО НА АДМИНИСТАЦИЯТА.

180

Анонимен

преди 3 години

Хайде да сме честни, *** като започне да прави ремонт, то бута стени, огражда, прегражда, кърти, остъклява, изнася цели стаи на балкона... Това нормално ли е? Заради един такъв образ на втория етаж, целия блок може да рухне. Това наистина трябва да спре. Вижте на какво приличат блоковете ни - на абсолютна ***. Само в Индия има подобни.

179

АнонимеН

преди 3 години

ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ НА ЖИЛИЩАТА ИЛИ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ДАНЪК ИЗМИШЛЬОТИНА ДЕТО ИЗОБЩО ГО НЯМА В ЕС ЩЕ БЪДЕ ПРИБРАН В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ ОТ 10 ГОДИНИ И ЩЕ СИ ГО ПРИБЕРЕ!В ЕС НЯМА НИКАКВО ИЗИСКВАНЕ ЗА ПОДОБНО НЕЩО НИКЪДЕ!!!ОТ ГЕРБ СЕ ОПИТВАТ СЕ ДА ГО ОБВЪРЖАТ СЪС РАЗПОРЕДБА НА ЕС ЗА ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ НО ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО!----------АКО ЩЕ САНИРАТ НЯКОЯ СГРАДА ДА ИЗВАДЯТ ТОЗИ ДОКУМЕНТ ИНАЧЕ СИ Е ЧИСТО ОБИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТИП БОРИСОВ!

178

Долу ЕС

преди 3 години

Аз искам да знам смисъла от това точно и ясно какво променя ПАСПОРТА??? След паспортизацията си правя изолация и нов покрив, пристройка и остъкляване. Това няма да бъде отразено. Блока е стоял 50 г и ще стои още 50 г и без скапания ЕС! Стига директиви да и м е ба май ката брюкселска! Ясно е че ако не го направиш ти държавата ще го направи служебно по документи! Е като е по документи направете си го сами без пари от нас. Стига простотии!

177

Анонимен

преди 3 години

АнонимеН не знам при кого е така ,но новите сгради и част от старите имат паспорт ,всички санирани също.Паспорта е необходим за безопастността на сградата.Особенно като знаем как някой "ремонтират"апартаменти те си.

176

Анонимен

преди 3 години

Изготвянето на паспорти е формално, отбиване на номера и таксуване. Определени фирми ще се облагодетелстват без да носят никаква отговорност.

175

споко!

преди 3 години

99% от хората не желаят/не са в състояние да платят, така че и това ще отпадне. Въпросът е единият процент да не тръгнат да плащат, защото това би обнадеждило мутpягитe, че номерът им ще мине. Просто не плащайте!

174

Наемодател

преди 3 години

Оле майко сега я втасахме..

173

До 189

преди 3 години

И за къщите и за вилите ще искат, прочети наредбата.

172

Мангуста

преди 3 години

Ние от Столипиново ще си извадим паспорт га цъфнат налъмете. А ЧСИ не идват че знаат как ги биеме

171

Георги

преди 3 години

Нашите живеят в блок от 5 входа с близо 500 апартамента. В 1-ви и последен вход има апартаменти 100 кв. Те са обшо 22 апартамента. Другите са по 70кв/м или 48 кв/м. Средно при 350 лв на апартамент излиза груба сметка без кръчмар точно 175 000 лв. Няма кой да ги събере тези пари. Повечето хора са възрастни. Има и над 30% в чужбина от собствениците. Така ще се изпотрепят хората.

170

Анонимен

преди 3 години

За къщите и вилите няма да искат, защото те ако се срутят проблемът си е само твой. А ако се срути блок, проблемът е общ.

169

Анонимен

преди 3 години

Да забраняват ни да си караме колите въпреки всички данъци...Сега и данък на данъка ще сложат за жилището ми ,нали плащам данък сгради спрете си ги от там!

168

АнонимеН

преди 3 години

ТОЧНО ТАКА!! КОЯТО СГРАДА НЕ ПЛАТИ НА ОБЩИНАТА СЕ ДАВА НА ЧСИ КОЙТО ЩЕ СИ ТУРИ ТАКСА НА АПАРТАМЕНТ И ЗА НЕГО И СИГУРНО ЩЕ Е КОЛКОТО САМАТА СУМА!!СЛЕДВА ПУБЛИЧНА ПРОДАЖБА НА НЕПЛАТИЛИТЕ ЖИЛИЩА!-----------------ПРИ ГЕРБ Е ТАКА!

167

Анонимен

преди 3 години

А за къщите и вилите ще искат ли?А за гаража и кучешката колиба на кучето кога!?

166

анонимен

преди 3 години

*** мръсни , пак ще дерът народа , герберастите- *** !!!!

165

Анонимен

преди 3 години

Изнудвачи и рекетьори. След тази паспортизация ще има паспортизация на паспортизацията която ще струва 1500 лв и т.н.

164

Анонимен

преди 3 години

Просто забравете тая глупост. Никой нищо ако не направи, могат само да я отменят.