21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Римската империя и демокрация ... Ко? Римската империя започва провала си, когато властта става прекалено централизирана и институциализирана, до степен в която един може да управлява всички, без последствия, но не е имало и последстия за тези, който го съборят от власт. И това породи масивна корупция. Не, не са били оргиите и пиене. Тях ги е имало 1000 години, реди паданетона имеприята.

20

Анонимен

преди 3 години

коалиция бсп-ГЕРБ не е възможна, няма как, възможно е да се мисли за коалиция ГЕРБ-бсп!

19

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименНе другарю, Римската империя я разбиха варварите. Слаб си по история - двойка, седни си.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ще поискат, ако реално станат 6-7 партии в парламента, защото е или БСП с подкрепата на другите партии, или ГЕРБ с БСП. Освен ако не стане някаква лудница, което е възможно, и всички малки не се съберат заедно.

17

Ф.Е. Джержински

преди 3 години

"Get the money and run" /вземи парите и бягай/ - вечната тактика на комунистите ! Те винаги дебнат на пусия някое дясно управление да натрупа ресурс и после, я с кървави революции, я с брутална пропаганда, я с налуден популизъм, драпат да се докопат до власта - кинтите...Като опоскат всичко, пак в опозиция...Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !

16

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА 6Хич не бяха обединени. Беше дебнене, да се прецака другарчето, кръгов и фракции, ама естествено, че не се говореше. И не беше толкова видно, защото нямаше как да направиш пари и да ги харчиш после. Обаче имаше резиденции, позивки по курорти, безплатни екзкурзии, членовете с по-хубав стату получаваха телевизори и коли, още като ги обявяваха, а не даваха предпали, че да чакат с месеци и години ....

15

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАТя демокрацията и Римската империя разби, а там нямaше комунисти май демокрацията до каквото се докосне и го ликвидира дрOгарю.

14

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Дойде време БСП да губи от коалиция с ГЕРБ хаха, и това е истина.... А беше време ехеее, бате Бойко бял кон яздеше.. но... се провали като бай *** защото повярва на дърти комунисти и се самозабрави.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11ГЕРБ ще поискат, ако реално станат 6-7 партии в парламента, защото е или БСП с подкрепата на другите партии, или ГЕРБ с БСП. Освен ако не стане някаква лудница, което е възможно, и всички малки не се съберат заедно.

12

Анонимен

преди 3 години

Те си сега са си в коалиция - някой ако мисли нещо различно е просто ***. БСП никога не са били опозиция на ГЕРБ. А и вече си го казаха, че ще направят коалиция - да сте чули Корнелия скоро да говори нещо против Боко. Коалицията на спасението идва - виновни за нея ще сте всички вие овце - които ще гласувате за ГЕРБ и БСП - те без вашите гласува коалиция през крив макарон ще видят.

11

Анонимен

преди 3 години

Кво? ХАХАХАХАХАХАХХААХАХААЧервените толкова са изтръпнали от страх, че вече започнаха да пускат сами фалшиви новини за това, че ГЕРБ искали да се коалират с тях.

10

Анонимен

преди 3 години

При такава коалиция трябва да си извикате танковете

9

Анонимен

преди 3 години

През социализма БКП нямаше алтернатива, никой не можеше да я победи. Но като дойде демокрацията и алтернатива се намери и бате Тошо почна да се жалва по медиите и дори БКП си смени името.Въпрос за напреднали:Как ще се казва герб?

8

Анонимен

преди 3 години

Шайката Гроб трябва да бъде обявена извън закона!

7

Дороти

преди 3 години

Само да ги натиснат и някои от малките партии вземе повече гласове и ще видите как двете БКП-та ще се гушнат и целуват докато турската партия воаьорства както винаги покрай тях.Тъжна е съдбата на България.Тъжно ми е и за останалите хорица.Хващайте багажчето и се махайте по навреме.Ще прогледнете........

6

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Другари!Не забравяйте, едно време всички комунисти бяхте обединени и като дойде демокрацията ви разби за един ден.

5

КОМУНИСТИ

преди 3 години

коалиция ГЕРБ-БСП също мисля, че е невъзможна, нооо.. коалиция Баце-Нинова е напълно възможна

4

Анонимен

преди 3 години

БСП губи от коалиция с патерицата си? Защото е стара, изгнила, корумпирана и изцапана с кръв.

3

Анонимен

преди 3 години

Коалиция "50 на 50" ще управлява.

2

Анонимен

преди 3 години

Тя и "Царя + БСП-ту" беше невъзможна, ама стана БСП-ту, царя и ДПС-ту.