40

Анонимен

преди 3 години

До Заразен CoVid-19Най-вече да си благодарен на дългата клечка от генофонда на предците и по-умерената имунна реакция на организма. Храненето и навиците са важни, но за да имат ефект трябват години. Само с едно или няколко яденета на чесън и люти чушки не става.

39

аз-ът

преди 3 години

А Димата на 33г какви проблеми е имал със сърцето, да не е от химията нещо?------------не, от слънцето е ...

38

Анонимен

преди 3 години

Очакваш да ти публикуват аутопсия в днес.бг? Можел да твърди хаха какво ще твърдиш ти бе амебо. ... парчета сте, честно. Не върви на добре тоя народ.

37

аз-ът

преди 3 години

Дмитрийй Суджук го изеде суджука накрая....

36

Обективен

преди 3 години

Поредната манипулация и гавра с паметта на починал човек. Аз мога да твърдя, че човекът е бил блъснат от камион и така е починал. Къде е аутопсията, която да установи от какво точно е починал?! Именно за това не се извършват аутопсии, защото ще им лъснат жалките лъжи и манипулации.

35

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че жена му е 5 пъти по-известна от него.А Димата на 33г какви проблеми е имал със сърцето, да не е от химията нещо?Какво значи да не вярваш, да вируса го има и трябва да живеем с него, но без цялата паника.

34

Анонимен

преди 3 години

Умните се учат от грешките си, мъдрите се учат от грешките на другите. Да проявим мъдрост преди да е станало късно! Пожелавам здраве на всички и се пазете!

33

Ямболски цървул

преди 3 години

Лека му пръст на Дмитри,ама с тези химии,с които се е помпил ежедневно,сигурно имунитета му е станал на нищо!

32

Истината

преди 3 години

с тези химии които е вземал ... няма какво друго да се очаква. Не е да не вярвам на вируса, когато някой се разболее дори да не е от корона, трябва да се лекува внимателно и правилно, ама чак пък всеки случай да твърдят, че напълно здрав е починал. Ако не си ходил на лекар 10 години и изведнъж починеш те пишат здрав, но короната... никой не предполага че си имаш някакво друго имунно заболяване.

31

бг смешки 2

преди 3 години

да ! освен че не вярва разбира от всичко ! и изобщо като българите общо взето ...

30

Заразен CoVid-19

преди 3 години

Големи мускули - малък мозък, а както виждаме и слаба имунна система.Аз за разлика от тоя тренирам в нас на лост от време на време, не вземам никакви ***, нямам и претенции да съм нацепен, по - скоро слаб човек. Обаче за по - малко от 72 часа вече бях свалил температурата, останаха ми остатъчни симптоми като загубено обоняние, не съм влизал в болница още, изглежда и че няма да се наложи. Яжте чесън, думкайте люти чушки и ще преборите корона ***! Поне при мен помогна!

29

По принцип

преди 3 години

Пpocтака не вярва, докато му се случи лично на него...

28

Анонимен

преди 3 години

До вижте сегаАми така е, ама като пловината носят маски, а другата половина не носят и масово се бутат като овце един в друг, каузата е обречена на провал. Остава да се надяваме на приказката, че глyпавия Господ го пази, та има шанс 80-те % да оцелеят...

27

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

това ми напомня за един документален филм за Ебола, мисля на Нашънъл Джиографик беше, белите лекари и учени в защитни костюми отидоха в Африка да евакуират селото, където беше огнището и черните силно интелигентни африканци им казаха "Бял Човек Луд, мисли че нещо невидимо може ме убие, махайте се оттука луди бели хора!". Та и тая история е същата - всичко е до Коефициент на Интелигентност и Естествен подбор по Дарвин!!

26

вижте сега

преди 3 години

нормалко е да не се вярва в невидим вирус, който се съдържа в носа и устата на човек, затова е нужен мозък, а по света има многооо прости хора

25

бг смешки

преди 3 години

вирусът си е реален ! простите хора обаче не могат да го зацепят явно . докато е твърде късно . факт е и че се преекспонира вируса но тва не означава че няма вирус ...

24

До 6

преди 3 години

анаболите и стероидите са по-лоши от заболявания, защото ти унищожават организма повсеместно...противно на фитнес представите, че "химията прави физиката"

23

Krom

преди 3 години

Здравословно? При всичките анаболни стероиди? Минал е покрай здравословното. Все пак, Светла му памет! Не е хубаво, млад човек. Но химията не прощава. И съм напълно съгласен с колегата от пост 10 - тая физика само с тренировки се не постига. Зоб си треба и то не малко! А ако подходиш към тялото си като към инфлуенсърски инструмент резултата е ясен.

22

Анонимен

преди 3 години

Само аутопсия може да установи от какво е умрял някой, жена му правила ли му е аутопсия ?

21

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ше прая аз един психнес, нема друг начин да спАсим матриалот