90

Терсенето

преди 3 години

Е франсетата произвеждат рено. Как не ви е срам бе кокошки дето се имат за петли.

89

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 171,Пусни си клипове от големите градове в Сиби и ще разбереш с какви. Аз да не съм ги питал! Какво разбирам под руснак- честно казано не знам! А да питам аз- ти какво разбираш под испанец или французин?

88

EL TURQO

преди 3 години

Много ме съмнява в Либия да има ф16. Този ,,самолет,, е известен с тва че не може да хвърчи и му трябва към 3 км. писта .Къде ще я направят ? Там полумесеца на Ердоган няма много територия ;) Така или иначе ф16 е полумесечния самолетЖестоко се лъжеш или просто си дезинформиран. Ердоган има цяла военновъздушна база. Да си чувал за Ваттие

87

Анонимен

преди 3 години

В Сибир има обширни девствени територии непобутнати от човешка ръка и е пълно с природни богатства а иначе това,че не може да се живее на студено не е съвсем вярно. Например в северозападна Русия много на север град мурманск с 300хил.души население има и много други такива като Якутск Владивосток и тъй нататък пък и малко е руското население за такава огромна страна!

86

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 160, Ами много просто- там, където горе-долу става за живот в Сибир, си е населено, там са и тези големи градове и няма нужда да се пренаселва, а там, където не е населено- просто условията за живот са много сурови.

85

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМного ме съмнява в Либия да има ф16. Този ,,самолет,, е известен с тва че не може да хвърчи и му трябва към 3 км. писта .Къде ще я направят ? Там полумесеца на Ердоган няма много територия ;) Така или иначе ф16 е полумесечния самолет

84

Ss

преди 3 години

На тая Джурналистка явно и плащат за арменската пропаганда, обаче реалността е съвсем различна. Зо седмица Карабах ще падне и азербайджанските турци ще се върнат по земите си.

83

Терсенето

преди 3 години

А най важното френско изобретение е свирката, и чуждицата бистро, което е долнопробно кафене. Която е бъйстро по руски, със която казаците са подканвали да побърза мърлячката сервитьорка насред париж.

82

Анонимен

преди 3 години

Аз ще ви рекъ нещо братя зарар един другиго да не правим да поблагодарим че имаме държава наша и език свой и сме под мъдрото ръководство на Радев,знае той най добре светлото бъдеще идва за нам!

81

Анонимен

преди 3 години

Това е вътрешен проблем на СССР. Те да си го решават сами. Ето, сега САЩ не се намесват изобщо в ситуцията!

80

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 148,В Сибир, за твое сведение има три града с население над 1млн.ж. и поне 20-30 с население над 100хил.ж. Та айде сега се смей! Можем и да обобщим- средната гъстота на населението в Сибир е няколко пъти по-голяма от тази в Аляска!

79

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМиг 29 е християнския самолет а ф16 мюсюлманския .Няма свалени ф16 защото християнството не е агресивна религия като твоята мюсли ;) Къде ф16 свали миг 29 ??? В Сърбия в полза на албанците ;) При мнго по голямо съотношение на мюсюлманската нато орда ;) Така или иначе ф16 е символ на исляма ,а миг 29 на християнска Европа

78

юбералес

преди 3 години

Армения да си я защитава Русия. Нали е в ОДКБ, сиреч руското НАТО. Що арменката иска помощ от Европа? Или Русия нещо се ослушва.

77

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 135,Е то и американци не живеят в Аляска(в Аласка има един единствен град с население над 100хил.д.) , ама и дума не давате да се каже, че Аляска не е американска!Обективно погледнато Сибир е малко по-голям по територия и приблизително равен по население на Канада. Има само една подробност- дори и в най-южните части на Сибир климата е доста по-суров, от климата на териториите в Канада, където живее основната част от населението на страната.

76

Терсенето

преди 3 години

Е не живеят пияниците във Сибир. Там са разпръснати на случаен принцип само силозите със балистични ракети със обслужващия персонал. Що се излагате бе джендърчета. Бертер расим плювналиев сте, дето замалко да им обяви война. Смешници.

75

Анонимен

преди 3 години

Полумесеца свали самолет на кръста с ф16 . А България сменя кръстовите самолети с такива като на полумесеца и дава южен поток на Ердоган .България дпс .герб е дпс .Сичкуу е дпс у ке.нефа .

74

Batuhan

преди 3 години

Империя е имал Дженгиз, после династията на Осман - от един санджак в Анадола, стига на три континента. Занася култура и език на варвари, от Африка, до Виена. За 500 години, от влизането на Алпарслан в Анадола до Виена, владеят земи на три континента. Това е славна история. Китай коя война са спечелили? Нито една. Само с хора не става, трябва и акъл.

73

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 121,За къде да ги спрат по-точно! За Сибир ли? Аз не съм много убеден, че има много китайци, мечтаещи да живеят в Сибир! За справки- провери първо колко е гъстотата на населението в северен Китай!

72

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 91,Русия можеше да измести Германия като и да стане пета икономика в света, при условие, че Грудинин беше станал президент. При Путин обаче това няма как да се случи. При неговата власт в Русия си живеят охолно и все по-охолно само олигарсите, банкерите и т.н. Оппа, грешка, то повечето от тях не живеят в Русия! Всъщност излиза, че на Путин му е айде да не казвам през къде за обикновените руснаци!Послеслов- надявам се това да го прочетат всички български путинофили!

71

K

преди 3 години

Това си е арменска територия с арменско население открай време. Факт е, че в момента се сражават и терористи от Сирия и Ирак с помощта на Турция