30

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Тази игричка със тестовете е много относителна, както и бройката ''заразени''!

29

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, 3 дни по 20 случая, изведнъж 65. Повервахме ви как не задържате нарочно проби да ги съобщите наведнъж, че да плашите овцете. Че да може сами да ви молят на колене и да ви лижат г*зовете, че им се иска пак да ги стрижат по градинки и КПП-та, и да си седят затворени по къщите до второ пришествие

28

аз-ът

преди 4 години

паникоьорите-балконаджии и пляскач-терасаджии що не четете и фруги неща извън НОЩ-глупостите. Че не можете да мислите самостоятелно - това е ясно, нямаме петенции. Но да четете? Примерно, че в БГ където се правят единствено фокусирани тестове т.е. единствено хора за които може да се предполага, че са имали досег с вируса - 75% са отрицателни. Говоря за истинските бавни тестове. При 75% от хората - вируса просто не заразява. Текушата система не позволява.

27

Чичо

преди 4 години

Мерките не трябваше да се облекчават, а да се затегнат. Лошото е, че докато разберат, че са сгрешили вече ще е късно...

26

Честито

преди 4 години

Излизат агнешкото и ракията от 6 май и празниците!Бай *** пак ще бъде заключен ама важното е да се нальока с ракия да рупа чесън и да плюе по властта!

25

Анонимен

преди 4 години

Това от същите тестовете ли са, които в Танзания излизат положителни на сок от папая???Приключвайте цирка!

24

аз-ът

преди 4 години

Хубаво е, че все повече лекари започнаха да виждат истината.... В Медиапул има много хубаво интервю с един лекар, който директно каза, че през 2017 г. от грипни заболявания и съпътстващите ги усложнения на хора със съпътсвашия заболявания е бил 31 000 в Италия т.е. всяка година е така. И че няоко хора си правят много хубави експерименти в момента ....Нещата лека по-лека отиват към бой...нека дойде есента.

23

НОМЕР2

преди 4 години

Колко общо заразени и колко общо проби! В Италия са тествани 1676000 човека, а тук около 50-60хиляди! 50-60хил., но не човека а теста! Генералът, с вид на погребален агент каза, че се е тествал 7-8 пъти! И другите толупи са се тествали по толкова вероятно, така че тестваните в България са към 8500! По просто тройно правило може да сметнем, колко са действително заразените и починали!

22

северозапад

преди 4 години

До селянинаНаистина си селянин от парка ли ще се заразиш бе г...о

21

Анонимен

преди 4 години

Пак се тестват само властимащите ! Народа кучета го яли ,властта се вози всеки сам в народна кола , а народа в обществен превоз -та кой е сред хората ? Сега следете да видите всеки ден ще има някой от старчески дом починал ,ще се сбъдне мечтата на Бойко и Горанов да намалят пенсионерите ,не случайно никой не тестваше старческите домове ,кой оцелее ,оцелее важно властта да е цяла !

20

Ужасена

преди 4 години

Тези дето ми предлагат да нося по три маски сега ще стоят пак два месеца затворени!Лошото е че отговорните ще страдат заради тях!

19

Неужасен

преди 4 години

Нищо няма да затворят. Случаите отдавна са над 100 на ден, но няма кой да ги хване с мижавите 400 теста. Истината е, че смениха подхода - отхлабват мерките и който оцелее. Не може да стоим така докато се намери ваксина, ще измрем от глад. Проблемът е, че на българинът, ако не му забраниш нещо, то го чакай да спазва някакви мерки, маски и дистанции. Затова тук заболелите ще нарастват, както и починалите. Ако има кой да ги тества и съобщава.

18

Анонимен

преди 4 години

Къде е Мотавчиский да не си е загубил униформата, що се крие. Уж генерал пък го е страх един брифинг да изнесе.

17

селянина

преди 4 години

на ви сега паркове,градинки и заведения....да ни е честито!!!

16

Все тая

преди 4 години

Вече никой не ви вярва

15

Анонимен

преди 4 години

Бойко го натиснаха кръчмарите и шезлонгаджиите и той им легна, дано да си е направил сметката (

14

Ужасена

преди 4 години

Днес съм още по-ужасена от вчера, а вчера бях по-ужасена от предния ден.. Чудя се защо ли? Дали от многото гледане на Бойко Борисов и Мутафчийски по телевизията или защото съм забравила да си пия хапчето..?

13

Анонимен

преди 4 години

Пак пламна гората

12

Е и

преди 4 години

Голям праз

11

аз-ът

преди 4 години

За съжаление лошото тепърва предстои , колкото и да се крие истината .-------За съжаление, *** не е абортирала, колкото и да ти крие истината.