17

Ари Голдберг

преди 4 години

по време на Хитлер, Европа беше Читава, не като сега!

16

Анонимен

преди 4 години

Фашистка Германия и всичко в нея трябваше да бъде изравнена със земята!Проклета държава и народ!

15

Сделано в Китае

преди 4 години

няма страшно - Император на Европа ШиЖинПин идва, скоро!!

14

Да бе!

преди 4 години

През 2012 г британското разузнаване МИ 6 като използва свръх-модерна апаратура доказа, че черепът, който руснаците победоносно разнасяха, е на жена , не на Адолф Хитлер. Иначе, Фюрерът е починал на 97 годишна възраст от собствената си смърт през 1986 г. в град Барилоче /атлантическото крайбрежие на Аржентина/. Всичко останало за смъртта на Фюрера е сталинистка лъжа...

13

Светозар

преди 4 години

Е затуй сега Германия, като стане ислямски халифат и немския дух най - накрая ще се успококои. Като се въведе шериата, никой няма да говори за демокрация, толерастия и прочии простотии. Германците са мазохисти и обичат да им е гадно. Какво да ги правиш ? Когато на немски са говорели само с конете си, ние сме били държава. Шегите на историята.

12

юбералес

преди 4 години

Германия беше нападната на 3.09.1939г. от Британия и Франция, подпомагани от САЩ, за да не обедини Европа. През юли 1941г, СССР планира нахлуване в Европа. Германия се опита да ни защити като извърши превантивен удар на 22 юни. За жалост превъзхождащия от изток и запад противник унищожи и раздели Европа. Райха не е рухнал, той отстъпи за да се възроди днес отново като ЕС. Хитлер даде началото на националсоциализма в Европа - идея, която ползваме и днес.

11

.

преди 4 години

Хайл Хитлер!Един велик човек, който сигурно се върти в гроба си ако случайно вижда какво се случва с неговата велика Германия, която понастоящем върви към падение.

10

MaйMyнатa

преди 4 години

Всеки има право да вярва в каквото реши, но дали е правилно....никой не знае

9

Стефан

преди 4 години

А дали са анализирани ПРИЧИНИТЕ за появата на Хитлер и ВСЕНАРОДНАТА му подкрепа, дали колониалните държави нямат вина, но се питам дали войните на САЩ и СССР са по малко жестоки , да споменем Виетнам, Корея, Ирак, Либия, в Африка Ангола, ЮАР, в Панама, подкрепата на САЩ за чилийската хунта, конфликта на Великобритания с Аржентина за един остров на 10 000 километра от Лондон, ами ЕДИНСТВЕНАТА държава употребила ядрено оръжие и то две бомби, така че нека този професор да не страда много.

8

бaй X

преди 4 години

Бели кахъри.Руснаците ще сънуват сатрапа Джугашвили 1000 години след като германците са успели да забравят най-известния социалист в историята.

7

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА ЩОМ НЯМА ДУМАТА КОРОНА ВИРУС В СТАТИЯТА ТЯ АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРОСТЕПЕННА НОВИНА!

6

Ива

преди 4 години

"крайно дясната германска партия"пак лево-либерал-джендърите се изказват... нашите *** копират 1:1 без да контролират... НПД-то в Германия тогава каква паритя е??? най-голямата лъжа е да се сочи "националсоциализма" като дясна идея.... СОЦИАЛИЗМА не може да е дясна идея... *** както и да е... в България всичко рози..

5

Анонимен

преди 4 години

Германците утайката на Европа.

4

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Той беше прав

3

1-

преди 4 години

Споменът за Хитлеризма никога няма да изчезне в Германия,няма как да изтриеш историята

2

Анонимен

преди 4 години

Немците са луди за връзване сами са си виновни.

1

Райх

преди 4 години

Как така е рухнал, ЕС какво е?