173

Анонимен

преди 4 години

за 15-20 км ще плащаме третокласно шосе , разбито от хитрите фирмаджии ,дето си прекарват камионитеДобре бе човек, вие не сте ли излизали в някоя нормална държава? Там магистралите се плащат, другите пътища масово са безплатни и все пак са добри. Как става тая работа?

172

Анонимен

преди 4 години

Бате Бойко няма алтернатива. На БСП пак ли ще разчитате? Гледам и Славито го недолюбвате...

171

аз-ът

преди 4 години

Борисов прав си, но ти го направи това. Това. Това дето се заобгради с калинки. Посредственият, ялов човек няма да ти създаде проблем, защото е послушен, но не очаквай да се справи с каквото и да е без да направи глупост. Ти си го направи. Тия дето могат и знаят, не са послушни и ти ги разкара. Сам си ги правиш номерата брат.

170

Анонимен

преди 4 години

Бокич, големи кадри си намерил... Голяма работа сте ей... :))))

169

Анонимен

преди 4 години

На Бойко коронният му номер е да се катери по гърбовете на своите подчинени. То й затова кой от кой е по голяма мижитурка.Около него не могат да виреят хора с достойнство.

168

Некъф

преди 4 години

Тоя път баце ме изкефи !!!

167

166, и аз се чудя

преди 4 години

През турско пашата е решавал всичко и е имал 5-6 гавази, но цяла империя са управлявали. Защо са му на Боко институции, да му направят един чардак, малко ханъми около него и сам ще си управлява!

166

Анонимен

преди 4 години

До stilingХахаха Имаме въпроси къб теб?Имали на тази ТЕРИТОРИЯ някои "хора" само с ПРАВА като НЕ ПЛАЩАТ НИЩО и за тях е БЕЗПЛАТНО??? ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ПРАВИ ДВОЕН СТРАНДАРТ? ЗАЩО КАТО ПЛАЩАШ ТУКА НЕ ПОЛУЧАВАШ В ЗАМЯНА, А ИЗВЪН ТАЗИ ДЪРЖАВА И ЗПЕТАЙКИТЕ НА ЗАКОНА СЕ СПАЗВАТ?

165

АнонимеН

преди 4 години

НЕ ИСКАМ ДА ВИ ПЛАША НО ДОН БУДА БАЩИЦАТА СТАВА ВСЕ ПО ОПАСЕНТРУДНО ЩЕ СТИГНЕМ ДИКТАТУРАТА КОЯТО Е В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НО НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ ДИКТАТ АКО ВЕЧЕ НЕ СА ДИКТАТ

164

Анонимен

преди 4 години

чакай те бе , какво правим в провинцията ...за 15-20 км ще плащаме третокласно шосе , разбито от хитрите фирмаджии ,дето си прекарват камионите , с надеждата ,че ще минат и тази година без винетки ,трябва да има някаква оправия

163

Читак със средно

преди 4 години

Браво Бойко само така!

162

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА мутра!

161

Анонимен

преди 4 години

Щом така се решават нещата, да се спретне митинг срещу ромската и битовата престъпност, та да видим там кой ще овиква

160

Анонимен

преди 4 години

Защо този държавен служител с пост Министър-Председател се държи, като крал и собственик на България?

159

СЕЛТАК

преди 4 години

ЗНАЧИ ШОПСКИТЕ СЕЛЯНИ ПАК С ПРЕФЕРЕНЦИИ!ЩЕ ХОДЯТ У ГРАДО БЕЗПЛАТНО. А НИЕ В ПРОВИНЦИЯТА ЩЕ ПЛАЩАМЕ КАТ ПОПОВЕ!

158

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов, защо само в населените места около София хората няма да плащат винетки? По тази логика всички хора от села в близост до големите градове би следвало да не плащат за винетки, тъй като работят в големия град. За Софиянци може, за останалите не, така ли? Докато се гледа на България само, като град-държава София положението извън нея ще става все по-трагично. Вие нямате умствен капацитет и е крайно време да го проумеете и да ни освободите от трагедията да Ви слушаме глупостите.

157

Анонимен

преди 4 години

Защо въобще в такава държава трябва да има институции с уж някакви специалисти и експерти. Султанът прави всички решения днес и на момента, на база емоционалното си състояние, в зависимост от това дали е спал добре и как слугите са му приготвили закуската.

156

stiling

преди 4 години

Цялата истина е че българина не иска да плаща. Иска само да ползва построоеното с държавни пари но да не плаща нищо. Иска също така да има европейски магистрали но някой друг да плати за тях, а той да ползва без пари. Мисли, че държавата му е длъжна на него да му осигури всичко, а той няма никакви задължения към държавата. Осигуровките на минимум и заплатата в плик. Още Буров е казал "Докато българина не се научи да плаща справедливата цена за това което получава, никога няма да стане европеец".

155

Анонимен

преди 4 години

А глей ко става сега? Ми и ние от с. Константиново ,община Варна след като гласуваме за кмет на Варна също не трябва да плащаме винетки. Утре да мине шефа на АПИ и по нашите села да ни каже ,че ще сме без винетки. Ураааа1

154

Сеир

преди 4 години

Оня ден вика на един министър: "120 млн плюс 250 млн, станаха 500 млн... и като сложим 500 млн метро, колко става? КОЛКО СТАВААА??? * хваща го за врата *" "1! 1 става, 1!""Ми тогава кво ми опонираш, да ме ядосваш тука?!"