143

РУСИЯ

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА

142

Weiss

преди 4 години

До w 144Ето това е. 100%. Браво. Само че не само руснаците, а всички не ни бръснат за слива и си гледат само своите интереси. И УС, и Франция, и всички, бейби. Де да можеха това да го проумеят каишковците сини и червени, ама надали...А сърбите, -отделна тема- ги уважават защото не си дават г.ъ.з.а. на всеки и дори когато са паднали, си остават горди. Ама това не е за нас много....

141

Анонимен

преди 4 години

ДЖУДЖЕТО ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА КАЖЕ ТАКА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЛИ ГЕРМАНИЯ...ТО СРЕЩУ МАЛКА БЪЛГАРИЯ МНОООГО СМЕ ВЕЛИКИ!ЗА САЩ НЕ МИСЛА ДАЖЕ,Ч Е МУ И МИНАВА ПРЕЗ АКЪЛ...

140

Сата НАТО

преди 4 години

Излишно е да се основава клуб русофоби, всеки нормално мислещ човек е русофоб. На Малинов просто трябва да му падне една тухла на главата случайно някоя вечер.

139

Бойко Борисович

преди 4 години

Аз съм хрантутко. Мамино тикве с подарена власт. Грух грух. Приятели са ми Делян и Ахмед. Ние сме руски мекерета под прикритието на западни политики. Разделяй и владей. Само РАСИЯ!

138

149,

преди 4 години

ТИ ВНИМАВАЙ, ЧЕ УТРЕ КАТО ПРОЧЕТЕШ СПИРАМЕ ПОТОКА ЩЕ ТЕ ЕТРЕСЕ! ЩОТО НАЛИ ОТ НЕГО СИ ПЕЧЕЛИШ РУБЛИТЕ...

137

Ники

преди 4 години

води се разследване. Няма присъда. Тоест към момента не е обявен за виновен. Тоест е невинен. Aко му забранят каквото и да е ще си е чисто погазване на закона. Да го осъдят, пък после да забраняват каквто си искат.

136

Анонимен

преди 4 години

До ВЕРНО БЕ,За другаря радев се грижи руския поп, пак ще дойде да го нашока. Все пак, не можа да уреди кресливата калинка сестра Галева на служба.

135

значи....

преди 4 години

чета тук как Путин щял да запълзи пред Бойко (с главни букви), и се чудя, ама наистина се чудя - той последния че го хваща май малко вече старческата сенилност е ясно, според последните му изяви покрай изборите, ама общо взето си е в час. Ама този, дето го е написал това с пълзенето, ако си вярва, е луд за връзване и студени душове :-) Ако не си вярва, не се е вписал достатъчно добре в профила...удри, ***, *** и малко с акъл де, ако и да е съвсем малко.

134

Анонимен

преди 4 години

Царя Тиквънце.

133

Анонимен

преди 4 години

Аспарух, Исперих или Аспарик идва от Гаспар или Каспар.Като Теодорих или Версангеторих.Това е умалително от съответното име, означава малкия Гаспар, тоест синчето на Гаспар. Славянските фамилии по същия начин завършват на -ич.

132

ognyanz

преди 4 години

Е, като прочетох надолу какви п'ростотии са написани. Хайде спрете се малко с тези и'диотщини. И всичко това за един клуб "русофили". Ами като толкова го притеснява някой това, да основе клуб "русофоби" и да получава финансиране от американското посолство. И това не е забранено от никой закон.

131

w

преди 4 години

един *** анализ на всичките изминали години показва че *** не ни бръснат за слива.те си гледат само техните имперски интереси а ние трябва да им бъдем рая и евтина хранилка.единствено на балканите уважават единствено сърбия.

130

Анонимен

преди 4 години

тоя малинов си е чист предател и ако тук не го вкарат в затвора, да си ходи в расия, да го качулят със значки

129

Анонимен

преди 4 години

Спирай турския паток.

128

Анонимен

преди 4 години

дори и да не го накажат за това, че е излязъл от страната, докато срещу него тече разследване, ще бъде наказан за шпионаж, ако службите си свършат работата... така че тези пс.ета какво се пенят

127

Анонимен

преди 4 години

Русофили, това сте вие - раболепни лакей, загубили всяко достойнство !Вие заслужихте проклятието на нашите възрожденци.

126

Разумен

преди 4 години

Единствения поток, който РАСИЯ ще видят ще са потоците топли-студени вълни и студена пот от ярост по челото на г-н Путин

125

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

В такива моменти съжалявам за Президента Плевнелиев...

124

Анонимен

преди 4 години

Молодец!Щом говорят за последици,значи добре е "снасял" нашия(а по-скоро техния) човек!С това предупреждение, руснаците сами го разкриват.Да получиш орден от чужда държава, преди да получиш от Родината,е пример за патриотизъм,ама руски..