8

КАКВО ОЧАКВАТЕ?

преди 4 години

Разбира се, че биха помогнали по-високите доходи! За по 500 - 800 лв учителска заплата само вампири ще обучават децата ви! Ако заплатите се вдигнат на минимум по 2500 лв и да си учител стане елитна професия, няма да ходят да преподават разни от "нямане на друго" по социални програми от бюрото по труда. Например на някой алкохолизиран 50 г. бакалавър му предлагат да отиде да преподава по неволя. Той се съгласява, защото само някакви си оценки трябва да попълва от време на време и му текат 600 лв.

7

Бъдещ учител

преди 4 години

Дайте парите, пък ние ще се оправим някак си.

6

Анонимен

преди 4 години

Комунистите все още се опитват да затрият Българската азбука и език. Но това не се случва само тук а в цяла източна Европа. В западна Европа на английско говоряшите им натресват думи от Италия и Испания както и от Япония и обратно. Тези гнусотии се случват пред лицата на милиони хора в Европа и милиарди по света, защото власт имащите са организирани престъпници в която и държава да си.

5

до 1

преди 4 години

Спокойно колега, бърнаута го има само в по- нежните джендър общества като във Франция. Тука такова не ни лови, ние си бачкаме здраво и не получаваме бърнаут. Като цяло термин измислен от лекари и психолози да си оправдават изписването на лекарства.

4

Анонимен

преди 4 години

Тая на снимката къв бърнаут я мъчи?Да не е от протриване на гумата?

3

Анонимен

преди 4 години

Вече прекалявате. Можеше поне да обясните какво означава думата бърнаут/бърнаута.Два пъти я споменавате и я пишете различно.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе точно тая на снимката не вярвам да страда от нещо, още по-малко от липса на пари.

1

Анонимен

преди 4 години

Какво точно означава БЪРНАУТ бихте ли пояснили.Мислех, че сме в България и в нея официален език е БЪЛГАРСКИЯТ.