28

дааа

преди 4 години

Русия ще се разбере с Украйна, толкова колкото България ще се разбере с Северна Македония или точно никога.

27

Професор Тюхчеф

преди 4 години

което се разбира е че ЕС се опитват да направят услуга на Укропия, като накарат Газпром да подпише за 10 години, а Газпром гледат как да изпълнят доставките още няколко месеца докато заработят тръбите за Германия, която е най-важният им клиент. Тъй като от държави като Испания и Италия си внасят от северна африка, а за териториики като бг на никой не му дреме.

26

АнонимеН

преди 4 години

ЗАРАДИ БОРИСОВ НЯМАМЕ БЕЛЕНЕ ЕВТИНО БЕЛЕНЕ КОЕТО ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВО!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До Sata N Длъжни са да доставят и то през Украйна..Аха длъжни са ! Ама до 31 декември тая година - после не са длъжни на никого !

24

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ще увъртат и разтакават докато се построят другите два газопровода и тогава ще бият шута на Украйна. Цялата схема е ясна отдавна, само Тиквунии не разбра, че е прекаран в случая.

23

да питам само

преди 4 години

Ако няма газ през Украйна, а ние имаме твърд договор с Газпром да ни доставя газ, през украинските тръби, какво става? и какво стана с глобата от над един милиард евро, която явно Боко тиквата иска да опрости? и ако той и неговото правителство опрости глобата на чужда фирма, това не е ли неизгодна сделка за България? има текст в наказателния кодекс и защо спи Цацата?

22

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКОТО ПО-СКОРО СПРАТ ГАЗА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ЕС ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!И БЕЗ ТОВА В МОМЕНТА ЦЕНАТА Е БЕЗОБРАЗНО ВИСОКА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ ОТ НЕЯ!!!----------------НИЕ ИМАМЕ НЕ САМО ГАЗ НО И БОЙЛЕР! ВСЕ МИ Е ТАЯ!!!А И ПРОДАВАТ ЕДНИ МНОГО ГОТИНИ УРЕДИ ДЕТО БЪРЗО ЗАГРЯВАТ ВОДАТА ЗА ДА СЕ МИЯТ СЪДОВЕТЕ С НЕЯ!

21

Д-р Юнг

преди 4 години

До Сата НАТОМомче , това да бъркаш реалноста (договора изтича на края на годината) , със фантасмагориите в главата ти (..., ще ги скъсаме от неустойки.) , е болестно състояние на ума !Я ни кажи сега, кои сте вие дето ще скъсате Руснаците от неустойки и как точно ще си разделите приходите от неустойките ?,

20

Анонимен

преди 4 години

Ще се топлим с газоноски :-)

19

Анонимен

преди 4 години

Ако герб бяха посторили южен поток вече щяхме да имаме газ,и нямаше да се вдигнат цените отлятото до сега на всичко заради американската газ,която ни уреди герб.

18

Сата Н

преди 4 години

кършим криви пръстенца да клепаме с уши и да подсмърчаме и да си чоплим носовете и да ривем за газово хъбче-------Къде се случва това?Така като ме гледаш, това ли правя?

17

Сата НАТО

преди 4 години

Бре образ, тръбопровода през Украйна като е запецнат какви неустойки ?-----На май. ***. е запецната, та си излезнал такъв идьотин.

16

Д-р Юнг

преди 4 години

До АнонимеНАКО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ МОГА ДА УНИЩОЖА ....Е ДА АМА НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ А СИ ПОРЕДНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗПУСНАТ ОТ КОНТРОЛ ....

15

Анонимен

преди 4 години

Отрепките Украйна не ги свързвайте с България.

14

Анонимен

преди 4 години

Украйна не ме вълнува ние ще купуваме газ от Русия.

13

Сата НАТО

преди 4 години

До 30 декември ще се цупят руските пее рази и на 31 ще кажат "Ааайде, от нас да мине". Щото ако не "мине" от тях, ще ги скъсаме от неустойки.

12

Кухото Хъбче

преди 4 години

Като няма газ няма и парно,тогава се грейте на ток,а като спре тока купувайте свещи и газени лампи както през 44-та!Хаха

11

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП ПУБЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ Е СЛУГА НА *** И МУ ДАДЕ СИРИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА И УКРАЙНА В ПОДАРЪК КАТО НАРЕДИ И НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА НЕ СВАЛЯ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПЛЮС НАРЕДИ НА ОПЕК ДА СЕ НАМАЛЯТ ДОСТАВКИТЕ НА ПЕТРОЛ И НАЛОЖИ ЕМБАРГО НА ИРАН ЗА ДА НАМАЛИ ДОСТАВКИТЕ И ДЪРЖИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ВИСОКА!ТРЪМП ОТКРИТО ЗАЩИТАВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ЗАТОВА ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ТЕ ЩЕ СИ СЕ ПЪЧАТ!!!

10

АнонимеН

преди 4 години

АКО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ МОГА ДА УНИЩОЖА РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ САМО ЗА 1 ГОДИНА ЩЕ СА НА КОЛЕНЕ !!!ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ МОЖЕ ДА НАРЕДИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ПРОДАВА НА 20$ ЗА БАРЕЛ ПЕТРОЛА КОЙТО ИМ СТРУВА ПРОИЗВОДСТВЕНО 10$ И ТО С ТРАНСПОРТА!!!САУДИТСКА АРАБИЯ НЕНАВИЖДА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И МОЖЕ ДА ГИ ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ!!!ГАЗА Е ВЪРЗАН С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА И ОТ ГАЗ НЯМА ДА ПЕЧЕЛЯТ!!НО В МОМЕНТА ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ РАБОТИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ЗАТОВА СЕ ПЪЧАТ!

9

Зозо

преди 4 години

Ще пренасят през турски поток, ама друг път :))))))))))))))))))))))))))))))А Боко лъже за 11 км. Заварили са 1 км. и всички работници са си били камшика. Пълна измама е всичко. Путин ще пренася през Луната газ, нали съм ви казал отдавна :)))))))))))))))))))))))))))))))