29

промяната радефф

преди 5 години

Фолксваген са казали че няма да изберат България заради президента ни Радев. Не може русофилски президент да гарантира чуждите инвестиции

28

Анонимен

преди 5 години

Тя ако беше само ламарината... вече всичко е с електроника, всеки компонент. Трябват заводи за нисковолтови компоненти, най-различни други системи, фирми за ембеднат софтуер, трябват всякакви компоненти, това не ви е едно време, вече в една кола има по 1000 неща вложени. Кой ще го изработва това и къде, те ще си го внасят ли?! Луди ли са? Автомобилостроенето е върха на сладоледа в производството на цивилни машини, преди това трябва да имаш всичко останало. Освен това са искали и подкуп 100%.

27

Анонимен

преди 5 години

До ГанчоАбсолютно съм съгласен с твоето мнение!Просто няма смисъл да се коментира тази тема.Колкото и промити мозъци да крещят, че едва ли не сме икономическия тигър на Балканите, на един човек му стига само да се разходи по улиците на големите градове за да му стане ясно за какво става въпрос.

26

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо фишека свърши работа сред Раята за Евроизборите!Сега за местните ще пуснем вица че Краварника ще строи новият завод за Ф16 във Видин и гледай ,колко е умен българина!!!!

25

Няма новина

преди 5 години

Ако напишете на гугъл новина на английски: Volkswagen factory, ще видите, че на 12.07 още са решили фабриката да е в Измир. Така че не знам какъв шанс имаме. Пише също, че са се отказали от България. Защо ли някой е готов да предпочете нестабилна държава извън ЕС? Ами явно България е по-зле и от Турция. Жалко.

24

Анонимен

преди 5 години

До *** Умния Пише се много е не ного !

23

Анонимен

преди 5 години

E Радев нали каза че благодарение на него стават тия работи...

22

Ваш Бойко

преди 5 години

Ние имаме шанс.......да си купим от тази продукция след 20 години.......ако има България дотогава.

21

Анонимен

преди 5 години

Ха сега,ако и President Поплювналиев се изтъпани, току виж ни е убедил че нищо не е загубено!

20

Ганчо

преди 5 години

Може да нямам никакво убразование но съм ного умен.

19

Професор

преди 5 години

Ако завода на Фолксваген не бъде построен в България веднага си отрязвам оная работа.

18

Ганчо

преди 5 години

Къде ще го построим????Имаме ли традиции в производството на автомобили?????Имаме ли работници за тази работа??????Имаме ли инфраструктура за тази работа?????На всички въпроси отговора е НЕ.А това което говорят политиците са опорните точки на правителството - лъжи.

17

трайчо

преди 5 години

120 000 от къде е ги вземете след като хората избягаха, а и момента със заплащането. Не може да дойде у нас такъв инвеститор, просто не остана човешки ресурс, които да работи, а от друга страна, ако някой се излъже то заплатите моментално ще трябва да се качат за да се привлекат хора, а тогава няма да сме изгодни

16

Професор

преди 5 години

Меркел и Генерал Борисов са приятели. Президента Росен Плевнелиев също има много връзки в Европа. Завода ще бъде в България. Благодарение на Герб страната ни е в мощен подем!

15

Анонимен

преди 5 години

голям шанс имаме, водещ кандидат сме. само дето инвеститори бягат и ни заобикалят. сигурно не знаят колко сме стабилни и проспериращи...

14

Анонимен

преди 5 години

Къв шанс имаш, да кажеш на Германия да си промени избора? Стой си в руската *** и си повтаряй "силата е в теб".

13

Анонимен

преди 5 години

Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.

12

Анонимен

преди 5 години

"България е с най- ниските заплати в ЕС" каза министърът ... и си г..о премести от единия крачол в другия..

11

Доко

преди 5 години

Истината е че турците знаят супвр ддобре как се печели клиент.

10

hmn

преди 5 години

120 хиляди нови работни места? това е абсолютен виц. Нито някой ще построи такова производство, нито има откъде да се вземат работници за него.