24

Анонимен

преди 5 години

Славчо има не малка заслуга за сегашното положение.С неговият гнил референдум става така че,партиите ще се финансират безотчетно и без таван по съмнителен начин!Замислете се и ще прозрете че това се прави в момента благодарение на Славчо!

23

Бсп са гадове

преди 5 години

БСП изхарчи парите за нагласените проучвания на червен колю и кънчовците. Само не знам как изхарчиха 1.5 млн за Българската Съветска Телевизия като само дават партизански и руски филми отпреди 40-50 години.

22

бай ганю

преди 5 години

само вземам и продавам но нищо не давам е лозунга не само на БСПуправляващите не са заели тези позиции за да дават а за да взематсега другите виждайки че *** не връщат останалите ще се аргументират с тях за да не връщат и те демек аз ли съм най голямата будала да връщам щом иван не връща?този коментар на корни е невероятно арогантен и нагъл

21

Патерицата на ББ

преди 5 години

Изобщо не е вярно, че Слави би могъл да стане изразител на *"защото ни писна!"*. Той не може да бъде друго освен някаква колаборационистка подпорка за сегашното статукво. Не знам какво ви подтиква към такива внушения. Слави вече няма енергия дори за хумор, а какво ли остава за надежда.

20

Патерицата на ГЕРБ

преди 5 години

Айде започнаха пиарите на комика да му правят политически вятър .И съм съгласен тук с един колега във форума че стига толкова експерименти с народа .Та Слави Трифонов даже и да направи нова партия ,тя няма да обслужва интересите на работниците ,селяните и другите прослойки от населението .А пак ще бъде *** на бандитите и олигарсите . На нас ни трябва Работническо селска народна партия на труда както е в Северна Корея работническа народна партия на трудовият човек .А нейните символи са сърпът

19

Явор

преди 5 години

Ако не е някой бивш ТВ водещ да разлае кучетата и да попита важните въпроси, никой няма да е.Дали го харесвате или не - това имате. Щото партиите за които гласувахте последния път до една са гушнали парите и си траят

18

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен Слави няма да ни управлява. Той не е глупав като Бареков и оня Росен, дето си напусна хубавата работа в БТВ да става политик.Слави е замислил нещо друго. Пари си има и няма нужда от Евро парламент.

17

Анонимен

преди 5 години

Комунист не се извинява и пари не връща

16

ХАХА

преди 5 години

*** много ясно, че няма да спреш - нали и ти си от партията бе "революционер" - следващата Тиква си ти

15

Ето цялата врътка

преди 5 години

Мафията ГЕРБ УЖ върна парите в бюджета, но пак разполага с тях а ще разполага и с всички останали върнати субсидиите от другите партии, тъй като са на власт и ще ги ползват под формата на държавна корупция за бъдещи избори или тъмни сделки.Това са долни номера.

14

Анонимен

преди 5 години

Славчо, Славчо...правиш се на отворен, а като ти седнат на диванчето, задаваш само въпроси на зрители...

13

Патерицата на ГЕРБ

преди 5 години

Ветропоказателят Слави Трифонов не заслужава абсолютно никакво доверие!!! Не сме забравили "уникалното" му шоу с участието на борисов!!!

12

Йоп

преди 5 години

Защо Слави не казва нищо за държавните пари, които ГЕРБ използа???

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко този ще ни управлява след време предпочитам да емигрирам в СомалияТръгвай веднага. Вземи и *** със себе си.

10

Анонимен

преди 5 години

Ахаха 1.5мил за партийна телевизия? 1.5 милиона от нашите пари за партийна телевизия. Възмутенн.

9

Иван

преди 5 години

СЛАВИ Е УЖАСНО ДЕГРАДИРАЛ

8

Анонимен

преди 5 години

Герберчето Слави все напада БСП. Единствено истински напада БСП, а другите партии изкуствено и фалшиво ги критикува.

7

анонимен

преди 5 години

И да не го харесвам, в случая е прав! Червените искат само да лапат и прибират, но за връщане няма опция!

6

Анонимен

преди 5 години

Не го обичам Слави, но в случаят е прав.100% железен.

5

Анонимен

преди 5 години

Коя група инвалидност има Слави с едното око и единия крак?