149

Анонимен

преди 5 години

Дъното е достигнато бързо и качественно с помоща на БФС и министерството на спорта .Министъра на спорта да подаде оставка за липса на контрол .

148

Анонимен

преди 5 години

Откак Боби Михайлов спре с активния спорт, футбола умре на место!

147

Анонимен

преди 5 години

Уж премиерът им футболист, а те пълна скръб.Това са болхарчетата.

146

Анонимен

преди 5 години

Футболистите са изгавриха с народа .Чуда са кои ще ги подкрепя с Англия ?Според мен само от карлуково ще има публика на стадиона .Резила би всякви граници и трябва промяна .

145

Corleone Ltd.

преди 5 години

Червените и сини мутраси да застанат пред БФС докато перюкан не се оттегли от футбола

144

Анонимен

преди 5 години

Вие много си поверавахте, вие потомци на най-страхливите българи дето сте се потурчили. """"""""""Най-страхливите българи са се похристиянчили още през 9 век, а тези които не са пожелали са се простили с живота. Малкото останали живи след мъченията(за това им викат помъчени или помаци)са избягали на запад и югозапад и са станали богомили и после са приели исляма

143

Анонимен

преди 5 години

Той ,,Перунчо'' може да бъде свален и от Кобрата,уволнение придружено със сдаване на поста,завинаги.Ама незнам да ли Кобрата ще се навие,понеже се фука на ляво и дясно колко много милее за БГ спорта и за нацията,а все непризнат остава.Ако иска да го признаят българите,да иде да забие една тупалка на ,,перуката'',ама такава че да няма нужда от още,и ще бъде признат за най-великият.

142

Анонимен

преди 5 години

Не закачайте Перукан, ей!!!Лично Доган го е сложил там.А Боко и Черепа го подпират.Не мой го пипнете Перукан.Може да пусне и магаре на врата и пак ще си е шеф наа БФС.

141

Анонимен

преди 5 години

Косово е СРЪБСКА ЗЕМЯ! Косово е НЕЗАКОННО превзета от мръс.ните и гну.,сни албанци с помощта на САЩ и Западна Европа!Нйа- беше долно и отвратилено, когато след като българите вкараха втори гол, единият от гну.сните алабанци " косовари" се изплю на българския терен!Не знам, но пожелавам на англичаните да разбият и победят проклетите албанци " косовари"!А Сърбия трябва да си върне Косово, защото това нейна исконна земя!

140

Анонимен

преди 5 години

Нормално за нация от болгари и при сти тетки с Тиква за премиер.

139

Анонимен

преди 5 години

Мноо хубав мач язък че не го играх .Бях сигурен че нашите ще паднат с поне 4 гола .И 4 гола си имаше и засадата беше измислена за да не паднем веднага .Единствено съдията играеше за нас поради липса на футболисти .

138

Анонимен

преди 5 години

Късмет че се отърваха само с 2-3. След 2-1 се върнаха и почнаха да бавят и ритат в тъч и само Косово правеха атаки.

137

Анонимен

преди 5 години

Косово е СРЪБСКА ЗЕМЯ! Косово е НЕЗАКОННО превзета от мръс.ните и гну.,сни албанци с помощта на САЩ и Западна Европа!Нйа- беше долно и отвраитлено, когато след като българите вкараха втори гол, единият от гну.сните алабанци " косовари" се изплю на българския терен! Не знам, но пожелавам на англичаните да разбитя проклетите албанци " косовари"!А Сърбия трябва да си върне Косово, защото това нейна исконна земя!

136

с.Ешексики

преди 5 години

Българска работа, срама нямате ей aмчъкaзлии!

135

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме има ли легален начин, чрез който Боби Михайлов да бъде уволнен без гласуване в рамките на БФС?.Освен да го тръшне коварна болест не виждам как. Всичко е оплетено.

134

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с лъвовете ви, бе чалгари?

133

Анонимен

преди 5 години

Косово са класи над нашите по бързина и владеене на топката.И не косоввари и чехи са виновни че нашти ритни топковци всичките са връскари .Реално играчите на държавата нямат покана за националния отбор .Защото взимат големи пари и при загуба само да участват там и да гледат как им влизаттопките .Не съм очаквал победа от тия връскари и предатели .Но народа помни резила и явно ще треа да напуснат държавата скоро не само отбора.

132

Анонимен

преди 5 години

косово е една незаконна държава.Чудех се коя е причината за слабата ни игра, а то какво било.Абе не си ли разбрал, че тука не коментираме Косово, а играта на нашите инвалиди? Хайде отиди да тролиш за копейки другаде!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме има ли легален начин, чрез който Боби Михайлов да бъде уволнен без гласуване в рамките на БФС?

130

Анонимен

преди 5 години

Добър резултат с оглед на факта, че играхме без вратар.