67

Анонимен

преди 5 години

Психичното заболяване, което порази болшинството от човечеството, е пряко свързано със системата от ценности, наложени върху нас, сред които най-доминиращата позиция имат парите (богатството) и властта. В така наречената западна цивилизация всички тези ценности, които водят хората до духовна деградация и ***, са най-силно изразени. Ето защо в Европа, Америка и навсякъде другаде по света е невъзможно да се победи корупцията.

66

Анонимен

преди 5 години

Славната албанска армия е готова!

65

Стратег

преди 5 години

Старейшините от герберската вечеринка на Цецко, ще учат населението, че търпението е божеско качество. Ние па, каваме, че нетърпението е човешки недостатък, но сега забележете, евангеслки пасторченца, вземащи пари за тоя дет дуа: и абсолютното търпение е човешки недостатък, който принизява човешката природа до животинската;))) Евангелисти прости, вие сте валат!

64

Анонимен

преди 5 години

Българи,България е в опасност с този Президент !

63

кати Еврото

преди 5 години

Радев не учи ли в САЩ? Не е ли НАТОВ-ски възпитаник и то дипломиран от там ?Какво, тогава плюете по него, третополови ?

62

Анонимен

преди 5 години

Радев доказва, че и след две години президентстване не е доразсъл за този пост, след като за втори път си позволява такива бризантни изказвания, подтикващи армията към военен преврат в България.И ако първия път може да се приеме за гаф, то най-новато му обръщение към българската армия, недвусмислено говори за умисъл.Това трябва незабавно и решително да се осъди от Парламент, Премиер и цялата бълтарска общественост !

61

Анонимен до 55

преди 5 години

Абе моме България сега не е ли фалирала бе ? Изтеглиха се милиарди които Българския народ ще плаща, фалира се банка. След падането на ГЕРБ ще разберете мащабите на вредите и щетите на тази партия. Това ще го разберете много скоро, както БСП така и ГЕРБ са за разстрел.

60

Лъжеца Радев

преди 5 години

Комунист и Вярата във Великден ? Това е лъжецът Радев !

59

Евролиберасоишиас

преди 5 години

Каквото посеем, това ще пожънем.

58

Анонимен

преди 5 години

Сега прозрях защо когато милиционерите и мутрите взеха властта, едно от първите им деяния бе да разсипят армията! От нищо друго не се страхуват! И има защо - 1923, 1934 и 1944 са дело на армията!

57

цитатче

преди 5 години

Имаме диктатура на алчната посредственост. Имаме пране на пари от тези, които купуват. Те плащат под масата, защото не искат да доказват произхода на средствата си. С оставки ли свършва всичко?!Несериозно е Борисов да говори за военен преврат. Обезсилването на институциите и контролирането им от едно место не важи за президента, а за премиера. Борисов изважда от джоба си историята за дядо си, който уж бил Николапетковист, но тогава не е имало БЗНС

56

до 53

преди 5 години

Имало за всички, хахаха, имаше корекомски яйца и тоблерони за Иво Христов, син на ченгето от РУМНО Христо Христов, същия Иво, дето го пратиха 1984-та да учи в Белгия, докато ти си се надявал на кокоше яйце от баба ти от село и евентуално бонбони карамела Му да ти начупи амалгамите по зъбите

55

Трагични сте

преди 5 години

Крадат комунистите от БСП и крещят дръжте крадеца , вашата попара вече сме я яли .....

54

Стратег

преди 5 години

До АнонименТърпението няма нищо общо с Бога. То е човешки недостатък, а не божеско качество. "Бог е търпелив". Това е абсурдизъм сам по себе си.

53

Петър

преди 5 години

Много е прав. Сега разбира се Герберите ще на скочат обаче тяхния нисък морал и кражби са явни вече за всички. Проблема е че оставки не стигат трябва и съдебни последствия да има. Но това което зависи от нас е на изборите да ги на кажем

52

Стратег

преди 5 години

Така е. Щот то армия няма и народ няма. Остават само полтииците и политическите партии. Тогава съвсем естествено е, заплахата за реда да идва от тях;)))

51

Анонимен

преди 5 години

До Смешници ГЕРБГЕРБ били крадци? А БСП какви сте бре другарю? За растрел сте! Колко пъти фалирахте България?

50

Бъдете смирени

преди 5 години

Търпението не е вродено качество, а трябва да се придобие. Страданието е един процес, чрез който може да се придобие търпението. Ако се заемете първо да се научите на търпение в живота всякога и всичко да изтърпявате със смирение и радост ще намерите истината. Страданията са един метод за придобиване на търпение това е една Божествена Наковалня.

49

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Правилно, господин президент !Крадат !Кой как се докопа до властта и почва да краде. Крадлива племе сме. Факт! Ама, по-лошото е, че сме и завистливи. Като крадат другите и мен ме е яд на тях, че не мога и аз са крада. :)Затова си спомняме с умиление за социализма. Тогава всички крадяха, а управляващите най-много, ама някак имаше за всички.

48

Предател

преди 5 години

Радев е голям само за шефовете си , за нас българите е предател, защитаващ чужди интереси