126

Дон Карнаж

преди 5 години

Расизма е измислен във Великобритания заради тяхната бездна за грандоманщина. Не им стигна че владяха света после трябваше да измислят идеята за Белия Човек и да я разпространят като турят йерархия и оценка. Който е от германо-англо племена не се сдържа на йерархизира и арогантноста им е неуправляема. Сега колят и бесят и търсят расисти а те пуснаха духа на расизма в модерната цивилизация. Преди 1800 в историята няма расово мотивирани дискриминации или да е имало, не са ги правили на религия

125

до Либерал

преди 5 години

Такива дефектирали индивиди като тебе работят за това България да се превърне в ромски катун.

124

Анонимен

преди 5 години

Уотсън не е единственият,който твърди това, например Дж.Ръштън с книгата си "Раса, еволюция и поведение" .Но на тези факти и теории дадоха определението "научен расизъм" (scientific racism).

123

Анонимен

преди 5 години

Либерастите пак зареваха! Политически коректната диктатура и тоталитаризъм е един от най опасните феномени. Еднакво и наложено мислене на всички, публичен линч на всеки който си каже мнението(и то не отговаря на изискванията на тотално откачените крайно леви слуги на Сорос), съд и понякога затвор за свободно мислещи хора, отвращаващи вечно обидени колективи, лимитиране или забрана на хумор, книги, филми, празници и др. Това е един пълен абсурд!

122

Сата НАТО

преди 5 години

Расизъм е, когато смяташ, че ВСЕКИ бял е по-умен от ВСЕКИ черен. Когато си даваш сметка, че става дума за СРЕДНО НИВО, тогава всичко е ок.

121

Анонимен

преди 5 години

Казал е истината.

120

Дон Карнаж

преди 5 години

Физически повече издържат на дълги растояния. Не ме интересува да се гърбя да ги съжалявам. И те са хора и те си имат собствения път. Много хора там са щастливи, имат си племената, танцуват си, пеят си, страшно органично свързани са и може би си намират достатъчно храна. Да не би да умират на 20 години. В днешно време света е отворен и не е напълно невъзможно да отидат някъде другаде. Но защо да го правят? Те си знаят че не са умни и пак си живеят. Ние сме индокринири със съжаления и вина.

119

Tiko

преди 5 години

"Лошия" руски олигарх Алишер Усманов му купува нобеловата награда на търг за 4.6 млн. долара и после в знак на уважение му я връща.

118

Либерал

преди 5 години

За щастие подобни индивиди не виреят в Цивилизацията и бързо биват маргинализирани. За разлика от България където фашизoиди се размотават в правителството.

117

Дон Карнаж

преди 5 години

Моралите се променят от десетилетие на десетилетие, това което си направил, ако са го възвеличавали, пак ще го намерят в бъдещето и пак ще бъде възвеличано. Истината и добрата работа си пробиват път даже след хилядолетия. Същите хора които се опитват да го унижат сега са същите които се смеят на МИТА за това как християните са мислели че земята е плоска и са гонели учените които са твърдели че е кръгла. Те правят същото. Т. А този скапан мит - папата е подкрепял идеята за кръгла земя. Проверете

116

Анонимен

преди 5 години

Отнемат му наградите, защото знаят, че не могат да оборят твърденията му с научни доказателства. Просто черните са по-нискоинтелигентни и това е факт.

115

разлика в коефициент

преди 5 години

на интелигентност, заради генетични разлики, които са еволюирали чрез естествения подбор"А пък у нас, 45 г. БКП се грижеше всячески да потиска и изолира интелигентните, инициативните, отличаващите се от общата маса не особено грамотен пролетариат. Същата партия довлече тук събрани от съседните държави 360 000 индивида от друга раса, с друга култура и ценности, различни от нашите. Създаде им условия за разплод, ощетявайки българите и по тези причини повечето бълг.семейства останахас по 1 дете!

114

да

преди 5 години

Истината си е истина, фактите са си факти. Навремето са изгорили на клада този който е казал, че земята е кръгла, но тя си е останала кръгла. И сега каквото и да го правите този професор, гените си казват думата.

113

Анонимен

преди 5 години

"90-годишният учен заявява, че черните и белите имат разлики в коефициента на интелигентност, заради генетични разлики, които са еволюирали чрез естествения подбор."Колко хубаво си е когато го каже човек, който цял живот е изследвал човешкия геном и при това е нобелов лауреат. Либерастите могат само да безпомощно да скърцат със зъбки и да му отнемат награди, за които не му пука от десетилетия, но не могат да изтрият името му от историята. :))

112

Анонимен

преди 5 години

Белите са по умни,черните са по издръжливи а думата расизъм оизповядва омраза.Расист ли е създателя,че е създал расите ?

111

Анонимен

преди 5 години

Човека си е напълно прав, а те му отнемат наградите защото каза истината. Посочете ми един черен нобелов лауреат, който да е спечелил Нобел в сферата на науката- нито един, всички са за "мир", 1-2-*** за литература и толкоз.

110

Анонимен

преди 5 години

"... отново си навлече публичния гняв" - чий гняв по-точно? На онези 40 милиона афроамериканци, които живеят на соц.помощи, изплащани от парите на данъкоплатците ли? Не, че в САЩ няма работни места. Има, но на соц.помощи е по-лесно.

109

Додо

преди 5 години

До Victimized:"И дори беше станал скандал в разни университети в САЩ, защото се разбра, че нарочно правят тестовете на китайците по-трудно, а на цветнокожите по-лесни за да могат да "попълват квотите" за расово разнообразие. Което само по себе си е скандално и е отявлен расизъм спрямо азиятци"======Това е доста изненадващо, защото там си имат Афърматив Екшън, въз основа на който черните ползват привилегия съвсем легално и няма нужда от подобни манипулации с тестовете. Дай повече инфо...

108

прав е

преди 5 години

Човекът е от откривателите на ДНК. Не можеш да риташ срещу генетиката. Колко черни грос майстори шахматисти има? Ами нашите роми? От 1000 години са тука и живеят като скотове. Колко от тях завършиха университет? Завърши ром университет и веднага по бнт 20 мин репортаж - ром завърши университет. Педагогика. Примерно. Дето и *** да сложиш след 4 години ще има диплома. Работил съм с роми - схватливи са. Но тарикатлък само, а в главите грам мисъл няма. Нали днес ще ме излъжеш и утре ще си гладен?

107

Додо

преди 5 години

До Victimized"Истините са такива, азиатците пък са със средно IQ по-голямо от "белите".=====================Не съвсем - 'средното' IQ вчастност САМО на японците, китайците и монголците е по-високо от средното на ВСИЧКИ европейци, (ако сложим в една група гърци и германци примерно). Самия термин "азиатци" не може да бъде отнасян към дебата Раса - IQ, защото "азиатците" са от различни раси - Афганистан, Пакистан, Япония и Корея са все "азиатци", но нямат нищо общо генно и расово едни с други.