40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Ако това го кажеше за румънските туристи щях да ти повярвам, но за бедните руски туристи заемаще едва 6-то място сред туристите от други държави посещаващи България няма как да ти повярвам.

39

месара

преди 5 години

Макрон що е с мартеница и защо води баба си навсякъде

38

Анонимен

преди 5 години

Те ако не бяха ненахранените руски туристи на много българи щеше да им се наложи да гладуват, затова министърката на туризма се набира в Мосва да моли и да проси за ненахранени руски туристи да не гладуват българите, че ще висна на продънения бюджет на ГЕРБ за социални помощи.

37

Анонимен

преди 5 години

Европейците играят игри, но Путин е гросмайстор и ще ги надхитри.

36

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Путин да закрие подводните си сили и да нахрани с парите народа си, защото се оказа че са напълно ненужни и с нищо не могат да помогнат на Путин и Русия от пълен разгром.

35

Анонимен

преди 5 години

ЕС се разпада, Русия увеличава територията си.

34

Анонимен

преди 5 години

ЕС няма ресурси, но произвеждат стоки за потребление, никой няма особен интерес да ги напада - технологиите за производства на кафеварки и коли не могат да се заграбят. Русия е най-богатата страна на ресурси и страни от ЕС като Германия имат жизнен интерес от ресурсите на Русия. Затова за Русия е жизнено необходимо да бъде пъти по-напред от Германия и САЩ във високите технологии които са насочени на първо място към военната промишленост докато в стоките за потребление изостава значително.

33

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ РУСИЯ ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕНА ДА ПАЗИ ТУРЦИЯ И ДА ИМАТ ТАМ ВОЕННА БАЗА А ТУРЦИЯ ДА НАПУСНЕ НАТО МОМЕНТАЛИЧЕСКИ!:D

32

Анонимен

преди 5 години

Господинчо препоръчвам ти следния клип в тубата"Россия В УЖАСЕ! Американцы подтвердили что Видят все Подлодки"-------***, препоръчвам ти по-малко ютюб и повече мислене. Там можеш да намериш и доказателства за плоската земя, за рептилите и за свръхестественото.

31

Анонимен

преди 5 години

И винаги когато се развее този байряк положението в матушката става все по-зле.

30

Анонимен

преди 5 години

Бе нека да си строят армия Европейците и да се оправят с Путин само незнам защо американците трябва да плащат за десетки бази в Европа, за нато, за армия... това е лудост.С тия пари могат да направят много по-хубави неща за страната си вместо да ги трошат у Европата.

29

Анонимен

преди 5 години

ЕС е бита карта.

28

Анонимен

преди 5 години

"Преди 2 дни шефа на американските ВМС предупреди Путин при пристигането му в Париж че САЩ знаят във всеки един момент коя руска подводница на кое място в световния океан се намира."Докато не му изгаснат ел. системите, радарите и оръжейните системи от някое прелитащо СУ.

27

Анонимен

преди 5 години

Строили са се, мирно, и чакат чинно шефа да се появи на шампс елизе: "Все ждут Путина в Париже на Елисейских полях" (ютюб)

26

Бай Иван

преди 5 години

Русия да те пази.... т.е. да те пази от себе си???!!

25

до 27

преди 5 години

С тези фантасмагории отивай да баламосваш децата в градината.

24

Анонимен

преди 5 години

До ЪъИ аз това казвам. Нека Русия да пази ЕС. Нали Германия строи Северен Поток, сега е момента за смяна на лагерите. САЩ са на друг кантинент, а Русия има обща граница с ЕС. САЩ ще спестят стотици милиарди. Незнам за какво американските данъкоплатци трябва да плащат за отбраната на ЕС?

23

Анонимен

преди 5 години

На Путин и Русия им смъкнаха и последния чифт скъсани руски шалвари. Преди 2 дни шефа на американските ВМС предупреди Путин при пристигането му в Париж че САЩ знаят във всеки един момент коя руска подводница на кое място в световния океан се намира. Дори му цитира през последния месец колко подводници са влезнали и излезнали в Черно море и Средиземно море. Това му било основно задължение на шефа на ВМС за да може във всеки момент при нужда да унищожи всички руски подводници от въздуха.

22

Анонимен

преди 5 години

Според мене Путин по-скоро се бъзика с Макрон. На тази мисъл ме навежда коментара му, че още Митеран навремето му е говорил за такава армия. В смисъл, че ЕС е по празните приказки за грандиозни планове.

21

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-голямата страна в Европа, заема почти половината от Европа, повече територия от всички страни на ЕС взети заедно.