72

Анонимен

преди 6 години

А заплати?

71

Анонимен

преди 6 години

общо взето едни и същи компрпментирани бизнесмени и работодатели реват че няма кадри, оня Вълчо и тоя ревеше че няма кадри в туристическия бранш, фирмите с добро ръководтсво и коректно отношение нямат пробелм с кадрите

70

ha

преди 6 години

Направете заплатите поне по 1000 евро нето и ще имате изобилие от кадри

69

Анонимен

преди 6 години

Кое производство се задъхва, че то не умря ли отдавна?

68

Бг най- бедна в ЕС!

преди 6 години

До 68НАВСЯКЪДЕ В ПРОВАНСА ЗАПЛАТАТА Е 400- 500 ЛВ НЕТО. Стига с тая пропаганда, че заплатите били високи!

67

Чикън

преди 6 години

Реват, че българите не сме били продуктивни, а милиони българи работят по света в най-различни компании, дори най-големите. Там явно са продуктивни.Извод: маймуни с трици не се ловят, уважаеми!

66

Анонимен

преди 6 години

Пак глупости!Никакви кадри не търси бизнесът.Бизнесът търси кой да му работи безплатно.Да си внасят чужденци! Валери ще им ги намери. Като патриот неговата задача е да внася чужденци, уж че били с български корени.

65

Анонимен

преди 6 години

Кадри има на Запад. Многоо са производителни и са 10-15 пъти по-производителни от българите. Само с 10 германци свръхчовеци ще отворят фабрика в България нашите работонаематели. Най-изгодно е да се вземат работници от Германия, Великобритания, Франция, където производителността е най-голяма.

64

До 48

преди 6 години

Първо -заплати по 500 лева няма /освен ако не си пенсионер пазач на вход/ И второ за какво ти пубере без специалност,без стаж,без препоръки и без никакво образование искаш ГОЛЯМА ЗАПЛАТА.Никъде и навън на такива като теб ,няма да дадът такава.Има амбициозни ,успели и успяващи млади хора и такива хленчещи неудачници като теб, с грешна самооценка.

63

Чикън

преди 6 години

Кадрите избягаха - това е ясно. Избягаха обаче и качествените работодатели. Не всеки иска да ближe това на властта и да праща суджуци. А тогава те смачкват, ако не може законно, то с мутрите си. Да живее българския преход!

62

bluesky1

преди 6 години

Верно се търсят балъци...Който може, да бяга от тука...наближавам 40 те, сега съжалявам, че не се махнах преди десет-петнадесет години! В България няма елементарна политическа воля да се направят дори елементарни промени - примерно да се спре войната по пътищата, да се окошарят ало апашите и това явление да бъде изкоренено завинаги, да намалее битовата престъпност, кражбите! За дигане на стандарта и разкриване на работни места е твърде висока летва за Бг управниците, само краденето го могат!!!!!

61

GSX-R

преди 6 години

Ем явно още не им е увряла главата на работодателите, че балъците са на привършване и все по-малко ще са! Да почнат да си обучават кадри, не да искат готов обучен с 20 години стаж и да му плащат като на стажант....

60

Анонимен

преди 6 години

Търсят роби, не кадри. Лъжат, мажат, обещават и все някой закъсал се хваща на въдицата им да работи половин година, докато се усети, че обещаното го няма. Това е "бизнесът" в БГ

59

Дада

преди 6 години

ИТ специалисти - това словосъчетание идва от хората които идея си нямат за какво иде реч - щом някой може да прави нещо различно от въвеждане в Word и Excel, то той е ИТ Специалист.А повечето смешни РОБОВЛАДЕТЕЛИ си търсят сервизен техник, програмист и дизайнер в едно за - и понеже говорим за Варна ето - 700лв заплата.

58

Анонимен

преди 6 години

На запад плащат по 2-3 хиляди евро и нямат проблем с кадрите. От цяла Източна Европа напират да работят и като ги назначат, работят здраво.

57

Кольо

преди 6 години

Ми с тези заплати какво искате? Аз затова утре съм на Терминал 2.

56

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът търси кадри, които са готови да работят без да им плащат.

55

Анонимен

преди 6 години

да вдигнат заплатите и всичко ще си дойде наред, не може на гърба на работниците да караш мерцедеси, ролс-ройси и т.н., като един Пасат би свършил работа. До вчера Миню бе в Москвич, максимум Жигули, а сега на Мерецедес.

54

Анонимен

преди 6 години

А вие (долните) сте едни кадри та знае ли се!!!!!!!

53

Анонимен

преди 6 години

стига с този бизнес,аман от работа,тоя живот не е само даден за робство