64

САЩ

преди 6 години

САЩ този бавно потъващ слон раздава правосъдия, страната в която свободата се изразява в правото ти да носиш оръжие, а просперитетът и се шири в 45 военни бази из целия свят - 600 млрд долара военен бюджет в името на мира и добруването в целия свят. 5% от населението на света живее в САЩ, а 25% от всички затворници в света са от САЩ. Какъв напредък, каква мечта. Може да имам страхове от Русия, но страховете ми от САЩ са в пъти по-големи. Да се дигнем на протест пред посолството да защитим момчет

63

Ме

преди 6 години

Има съд, той да решава. Заради това е направен. Ние от тук нито знаем какво е ставало нито сме компетентни. Информацията се представя едностранчиво съзнателно за да изкарат САЩ много лоши. Те просто следват законите.

62

Анонимен

преди 6 години

Живее в България, работи в България, не е длъжен да знае американското законодателство и американските разпоредби. С добър адвокат ще ги постави на място наглите кравари.

61

Анонимен

преди 6 години

Американци като въоръжават сирийските разбойници, няма престъпление , ама за другите е подсъдно. Наглосаксонската демокрация е така ,важи само за наглосаксонци. Така и Иран станаха лоши, като национализираха петрола и отказаха да го подаряват на британски "демократични капиталисти.

60

шматка

преди 6 години

Луда работа.Желяз е правил контакта с клиента а кой де факто е изпращал стоката?.В Бг няма авиочасти.Тези от централния офис в САЩ не са ли знаели че се нарушава ТЯХНОТО ембарго.Казвам тяхното защото по това време от страна на Бг и ЕС няма наложено ембарго тоест няма и престъпление.Работата е че едни добри адвокати зад океана защитавайки своя клиент са натопили нашия.Бушон.

59

до Овцете тука

преди 6 години

Бо*ряна Пав*лова копира и поставя Текстове тука а вие Овцете коментирате щото сте Овце

58

Анонимен

преди 6 години

Абе какво стана с тия ГРАД-установки дето се виждаха серийните номера на Вазовските заводи на клипчета на главорезите в Сирия? Разбра ли се коя червена кокошка се е облажила тоя път за доставката?

57

Анонимен

преди 6 години

Кой може да каже, че американският прокурор не е получил рушвет от някоя корпорация, за да и достави затворник? И някъде си в България, измислят му престъпление, и ае То така всеки може да бъде окошарен.Това става поради споразумението за екстрадиция, с което по същество американският закон започва да важи на българска територия. И един българин ще ходи да гние в американски затвор. Може да му лепнат до 25 години.

56

Анонимен

преди 6 години

аз престъпление не виждам дори и да продал част за пътнически самолет на Сирия. Виж ако е продавал автомати на умерените бунтовнци ще е престъпление . За това за мен престъпниците са зад океана

55

Анонимен

преди 6 години

Амчъказлията е виновен щом е българин, марш обратно в Добрич

54

Анонимен

преди 6 години

Този Желяз се оказа много изостанало момче. Май не е ходил на училище? Не е разбрал, че България е колония, в която не можеш да вършиш каквото и да е без одобрението на метрополията!

53

Цецо

преди 6 години

Който му е дал списъка с клиентите, на които е бил длъжен да звъни, той е виновен!!! Ако пък на него са му го дали по-отгоре, те са виновни! Какво търсят от нашия човек??? Защо държат човека затворен, без да са получили доказателства за вината му???

52

158

преди 6 години

Преди време имаше подобен случай за онлайн търговия с лекарства май беше.. По същата схема, нищо не подозиращ служител на американска фирма в България.. Какво ли стана с жената?

51

Анонимен

преди 6 години

Договор за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щатиЧлен 2Престъпления, даващи основания за екстрадиция 1. Едно престъпление е престъпление, даващо основание за екстрадиция, ако по законите и на двете държави се наказва с лишаване от свобода за максимален срок повече от една година или с по-тежко наказание.Този вид престъпление къде е дефинирано в БГ Наказателен кодекс, че не го откривам???

50

Анонимен

преди 6 години

И това се случва без ТТИП!!!! Не си представям ако се подпише и това от *** европейци ..... жална майка!

49

Анонимен

преди 6 години

Борисов ви продаде за роби в затворите на САЩ , ще бачкате за IBM и Aple , сбъдба ви се межтата да работи за високотехнологична компания , само че като роби затворници.

48

Анонимен

преди 6 години

А ембарго за ИДИЛ, има ли ?Щото нашият Толум и Червеното котило Граб са с двата крака вътре .

47

*/-

преди 6 години

Да се изпрати.

46

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има протест в защита на момчето . САЩ са побеснели и съдят всеки който има нещо общо със Сирия дори това да е пост в защита на Сирия . Хора страшно е . Войната не е само срещу Русия а срещу всеки който не оправдава мръсната политика на сащ.Протест трябва против цялато това малумие. сащ и нато вън от България

45

Анонимен

преди 6 години

Съответно корпорациите вече си поръчват затворници от колониите. И ние им ги доставяме, по позорния договор за екстрадиция. По който мишената има по-малко права, дори отколкото ако е арестувана за убийство в България.