54

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган и на баща си вика "терорист" като го заключва в килера. И на кучето си Ататюрк вика "терорист"."Знаеш ли, че Ердоган е единсвения Президент на Турция, който е посетил къщата на Ататюрк в Солун... Не знаеш нали... Това няма да ти го цитират!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Путин Ердоган и Тръмп това е световната политика в момента.

52

Анонимен

преди 6 години

До ДимитърЕй, като почнат така да си ритат здравните книжки някои хора.....Още преди време Ердоган каза,че не е сам и зад него стоят богати турски фамилии, каза,че ако той умре,не е сам и има кой да застане на неговото място и да не си въобразяват,че ако го убият,въпроса ще се реши.Това го каза доста време преди преврата и гоненията,неговите хора имат и мрежа от хора навсякъде.

51

Анонимен

преди 6 години

Видяхме две гръцки номандосчета заловени край Одрин. Ред сополи, ред сълзи докато ги вкарваха в камионетката. С такива ли ще стигнете до Иран? Поне ги изберете да могат да плуват та да не се издават като онези преди век край Измир

50

Джо

преди 6 години

Ердоган и на баща си вика "терорист" като го заключва в килера. И на кучето си Ататюрк вика "терорист".

49

Кукла на конци

преди 6 години

"Тоя настъпи мотиката. Самозабравил се диктатор."Това да не сте вие, където постоянно стъпвате там дет не трябва... Дет постоянно го управлят все някои...

48

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ГРЪЦКАТА АРМИЯда слага памперсите.

47

Ди

преди 6 години

Ко!!!???Неее!!!САЩ доставят само просперитет и демокрация ,какви оръжия,няма такова нещо!

46

До KOSTAS

преди 6 години

Покани и българите... :-):-):-)без тях сте нищо! :-):-):-) Те да водят похода:-):-):-)

45

Анонимен

преди 6 години

На който не му харесват действията на Ердоган да отива да го спира!!!

44

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган вкарва аскера си в Турция в противоречие с международното право."Колега, и на теб от ГОДИНИ да ти правят атентати, да ти пращат ракети от Сирия и да имаш над З МИЛИОНА бежанци...да искат да ти разделят земите... И АКО имаше възможност и кураж щеше ити да вленеш!!! Защото щеше да ти омръзне и вече щеше да си защитиш границите и народа!!! Я кажи щеще ли да чакате да те замотват... СТИГА!!!

43

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган вкарва аскера си в Турция в противоречие с международното право."Колега, и на теб от ГОДИНИ да ти правят атентати, да ти пращат ракети от Сирия и да имаш над З МИЛИОНА бежанци...да искат да ти разделят земите... И АКО имаше възможност и кураж щеше ити да вленеш!!! Защото щеше да ти омръзне и вече щеше да си защитиш границите и

42

Анонимен

преди 6 години

Турция ще се разпадне!!!

41

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ГРЪЦКАТА АРМИЯ И ИРАНСКАТА АРМИЯ ДА ЗАЛИЧИМ ТУРЦИТЕ И ТУРКИЯ, КАТО НАВЛЕЗЕМ И ИМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА , КАКТО Е ЕСТЕСТВЕНАТА ИСТОРИЯ НА АНАТОЛИА ОТ ВРЕМЕТО НА АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ.ЩЕ ПОКАНИМ И КЮРДИТЕ, АРМЕНЦИТЕ, СИРИИЦИТЕ, КИПАР И НАЙ-ВЕЧЕ РОССИЯ ДА НИ ПРИДРУЖАТ .СКОРО В ГЪРЦИЯ ЩЕ ИМАМЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, И ЩЕ ГО ПРОБВАМЕ ВЪРХУ АРКАДАШИТЕ МОНГОЛЦИ-АЛТАЙЦИ . ТАНАТОС ТОУ ЕНЕМОС ЕЛЛАДОС.

40

До 38

преди 6 години

Прочети чл51 от устава на ООН!!!Хубаво е първо да си подготвен когато твърдиш нещо

39

АНТИ

преди 6 години

Действа силово и смело.Не го слуша лавата, обаче !

38

Анонимен

преди 6 години

Турция е агресор в свещената сирийска земя!!!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Ердоган няма право да вкарва аскера си на територията на Сирия без покана на Асад и без решение на ООН.Следователно турската армия е агресор в Сирия!!

36

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Русия никога няма да допуснат Турция да е фактор в региона,.Турция е фактор в региона ако не си разбрал

35

Разцеп ернасран

преди 6 години

Тоя настъпи мотиката. Самозабравил се диктатор.