42

Име

преди 6 години

Много честа агресия е някои комплексари да "наказват" автобус на градския транспорт затова, че ги е засякъл или отнел предимство. Не знам какъв трябва да си за да създадеш опасност за 200 пътника в автобуса?

41

Анонимен

преди 6 години

Е нали всичките "шведи" били б*клуци като онзи Ралф щом удрят жени. Ко стана ся? Българите какви са? Май същите.

40

Наполеон

преди 6 години

Прос' народ- слаба държава.

39

Krom

преди 6 години

Нека и аз да кажа нещо. Нито съм сексист, нито съм обратен. Но ... в последните години не познавам нищо по агресивно и нагло на пътя от жена с кола. Освен това съм и моторист. Годишно поне десет такива се опитват да ме убият умишлено. Вече смятам да си купя камера за каска и да ги "прославям" и в Тубата и в КАТ. А колко пъти тези "жени" се опитват да ме прегазят на пешеходната пътека с кучето на Тодор Каблешков пред Комсед в 6,30 сутринта? Каквото почукало, такова се обадило мили дами. Сори.

38

Ели

преди 6 години

Не мога да разбера, не се ли научиха шофьорите, че когато има засичане не се влиза в конфликт. Правило номер 1:Шофьорът който е нарушил правилата иска да спрете, за да си изкара агресията.Номер 2: никога, ама никога не спирайте!Преди години един дивак с порше, нарочно ни засече, бях на задната седалка, след което искаше да спрем.Подлецът извади от жабката пистолет, зареди го под крака си на предната врат и чакаше.Мойте хора искаха да спрем, казах им: зареди пищоф не спирайте.

37

#

преди 6 години

Тоя като е тръгнал не може ли да си кара по пътя ами взел да се прави на велик като притеснява няква жена, която надали има 40 кила. Едва ли причината е в изобилния му ум.

36

жена

преди 6 години

А тя защо не му е издрала лицето с нокти?Аз щях да му го издера.Сега щеше да е удовлетворена и да спи спокойно,а не да разчита на някакъф си съд.

35

кат

преди 6 години

нчкой чете ли изобщо статията или си мерите.на това кръст-е има само ЕДНА лента за ляв завой.как тя е застанала в нея, а той й е дошъл отляво - бил е върху мантинелата или в насрещното? мацката е завивала от неправилната лента "щото всеки ден минава оттам за работа и ги знае нещата".очевидно нарушението е нейно. онзи 59г. "мъжага" я е натиснал за назидание почнали са да се псуват и хоп шамар.и двамата са "матрял" а медиите, които не представят 2-те гледни точки са за закриване!

34

Анонимен

преди 6 години

До DDDDЕ разбрахме я причината, че не го е оставила да я засече и да я изблъска от пътя. Че си е отстоявала правата. Че не се е смачкала пред царствената му особа и не му е омесила баница.

33

Анонимен

преди 6 години

А другата версия??? Тая патица 100% е била за бой! Редовно срещам по пътищата такива....

32

Живущ в рйона

преди 6 години

Ако е излизала от Мусагеница и е искала да завие надясно по Станчев, най-вероятно чичото си е направил трета лента в насрещното. На това малоумно кръстовище почти всеки ден влизам в пререкания като пресичам. Никой не спазва правилата и всеки се бута...дива селяния. За да излезеш от мусагеница, имаш само два изхода, като единият е до Онкото. Това е безобразие! А за мизерията не искам и да споменавам.

31

Анонимен

преди 6 години

До Красимир ЛозановАгресията се възпитава в къщи, когато тати си подпийне и хване мама за косата и омете с нея пода. Как пък такива като мен, които играят игри, гледат криминални филми и какво ли не, които не са ги смазвали от бой, нямаме желание да бием никой. Много интересно.

30

DDDD

преди 6 години

В 90% от случаите агресора е жертвата, която се показва на пребита, представям си как се е държала нагло и кой пръв е започнал, никой без причина няма да ти посегне, не че защитавам боят де, ние не сме животни за да се бием

29

КАНАЗИРЕВ

преди 6 години

тоз ВОЕНЕН Е МИЖИТУРКА . БЪДИ МЪЖ БЕ ! СПЪНАТ ПЕНСИОНЕР !ЗАТВОР ЗА ТЕБ

28

Анонимен

преди 6 години

Кажете му именцата на тоя селски смелчага

27

Анонимен

преди 6 години

Според моите наблюдения около 50 % от шофьорите не познават правилника или закона за движение по пътищата . Тов дясно стоящ за него са глупости . Да не говорим , че неграмотни хора си купуват книжките .

26

ИДИЛ

преди 6 години

До до 28А на теб с тези разбирания мястото ти е при ислямска държава.

25

Цецка Цачева

преди 6 години

А какво стана с биячите на журналистите от Нова телевизия на магистрала Тракия? Май потулиха случая...

24

до 28

преди 6 години

Не му свирят, щото може да карабза разлика от тебе, това, че се справяш добре в кухнята, където ти е мястото, не значи, че можеш да караш.

23

123

преди 6 години

Такива са много смели, ама докато се карат с жени. Що не вземе с мене така да се държи някой. Аман от мухльовци.