62

Осман

преди 8 години

Вече съм на 30 години. Следя постоянно турските медии. Живял съм в Истанбул и такова чудо като "протестиращ полицай" не съм виждал и чувал. Не защитавам Борисов но това не е нормално. Полицаят е част от държавата. Поне в Тр е така. Посегнеш ли на полицай той има право да те убие. Дори депутат с имунитет не може да се разпорежда с полицаите. Това е професия която наред с физическите възможности които имаш, трябва да имаш достойнство, чест и т.нт.

61

Приятел на Б

преди 8 години

Бойчо, на Аруба сме. Побързай, че тия ще те гепят и требва да вадиш от офшорката и да им плащаш да те пуснат. Май то е спукана работата. Язък че даде толкова кинти да купиш изборите. Мисли! Цецо не го взимай. Ще купи тук 6 колиби и ще имаме проблеми с местните. Гавазите остави, много са. Жалко за бронираните машини. Но .забрави, че в България има и хора които искат нормален живот. Хайде тръгвай докато не е станало късно.

60

+!+

преди 8 години

нал някой от тях искаха Тиквата за премиер ей на това е резултата пък и винетките двойно стават от догодина ! 16 000 000 000 трябва да се връщат

59

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

20 000 протестиращи в центъра на Букурещ и румънският премиер подаде оставка днес.У нас протестира цялата полиция, а армията се кани да се присъедини към тях, но на Тиквата и през ум не му минава да подаде оставка.Как ще ги стигнем ... румънците ?!

58

Анонимен

преди 8 години

това е дирижирано

57

Анонимен

преди 8 години

Слабо ни е гражданското образование... българинът малко знае за статута на държавния служител и го бърка с гражданина нает на основен трудов договор. Държавният служител не е като обикновения гражданин, той има по-особени права и по-особени задължения. 80% от изказванията против протеста тука, гледам, са некомпетентни или издават направо политическа и правна неграмотност. Което е много жалко - невежеството разделя народа в тия решителни времена, когато трябва да сме единни.

56

Анонимен

преди 8 години

Не можеш да реформираш държавата по конюнктурни съображения, както си реформираш частната фирма. Така обричаш на разпад цялата общественост, защото без органи за сигурност настъпва анархия. Вината е на "реформаторите" на системата, които са некомпетентни или на техните кукловоди от чужбина, които ни гледат сеира... не и на полицаите и военните, които си имат подписани договори и с право изискват тяхното спазване.

55

Виктор Понта

преди 8 години

Колега, с народа шега не бива. Чакам те в джаза. Поздрави.

54

tonygl

преди 8 години

Решението е много просто.Всичкото полицай дето е мърда с шкембе и разпасана команда и не покрие норматива, а него съм почти сигурен, че поне 50% няма да го покрият като ги гледам какви са тюфлеци аре чао. За покрилите и по форма полицай увеличени и всичко ще си дойде на мястото. Никаъв респект към тези шкембелии и гащници като ги видя. На нищо не приличат. Само си подбиват авторитета.

53

Луцифер

преди 8 години

Защо не кажете ,,бойко Махай се" а се правите на ощипани моми?

52

Анонимен

преди 8 години

Бойчеееее, довижданеееее. Жалко за победата, Великата победа на Честните избори които то осигуриха ченгетата и си затваряха очите за гнусотиите. Кажи на секретарката да подсигури "Отряд 28" и няколко чувала кинти. Щото като тръгне лавината няма да имаш време да си купиш. А на кого оставяш толкова гавази, бронираните коли, секретарките. А Цуцко ще го вземеш ли? Голяма му е фамилията, трудна работа. Как ще оставиш хилядите ***, на кого юодметките ще лижат сега? Или ще станат партизани в шумата.

51

Анонимен

преди 8 години

В случая държавата не спазва обществения договор - законът за държавния служител се нарушава грубо именно от правителството.

50

NQAdaPLA6TAMEx2pati

преди 8 години

DA SI VZEMAT BIZNESA OT OXRANITELNITE KOMPANI,I NEMA DA IM SE VZIMAT PREDOBIVKITE I DORI 6TE IM YVELI4AT ZAPLATITE S 50%

49

Анонимен

преди 8 години

Щом в Румъния падна премиерът, защо и тука да не стане - с какво нашето банкянско недоразумение е по-заслужило да бъде премиер на тая все още "държава"? А без полицаи държава вече няма... така че...

48

Анонимен

преди 8 години

Нали видяхте самият им секретар вчера. Лицето им. Нискочестотен копой.

47

До 59

преди 8 години

Никъде по света ги няма тия привилегии и полицаите се пенсионират на 62-65 г.само у нас е така.

46

наблюдател

преди 8 години

краино врене е да започнат преговори за съставяне на правителство от утре протестите няма да са толкова мирни

45

потърпевш

преди 8 години

Бъчварова била социоложка, ами те също се навират за началници по цивилни учреждения. И без това ще го отсяват- да започнат от сега- който стачкува остава без 20 те заплати, а който иска ДА РАБОТИ- ПОВИШЕНИЕ С 20% на заплатата.

44

Варна

преди 8 години

До Анонимен 61Къде видя 15 000 протестиращи във Варна? На някоя друга планета?

43

Qwerty

преди 8 години

Каква е тази държава където един каиш взима повече пари и има повече привилегии от един лекар, инжинер и селски кмет.