18

АНТИМУТРА

преди 10 години

Другари, от Лийдуей Медиа Солюшънс пак не са подали справките за троленето на Поазитано!!!! Др. Кутев каза, че ако няма справки ще му ядем бананата!!! Някой спешно да направи една вувузела на администратора на Лийдуей!! Иначе глад!

17

Анонимен

преди 10 години

Борисов не е артист,той е циркаджия и селски тарикат.Дай на простия власт и му гледай сеира е казал народа.

16

Анонимен

преди 10 години

Кой, какво прави - Ра(м)адан с Бойко воюва !

15

Анонимен

преди 10 години

малко или много е бил комунист и е военен, всеки служил в бг армия е изперкал

14

седесар

преди 10 години

Пожелавам на Кънев да направи поне 10% от направеното от Б.Борисов в политиката и държавното управление. Тогава бих могъл да приема на сериозно желанието му да не е предпоследна дупка на кавала в обществения живот. Жалко , че Иван Костов обрече синята идея на пълна разруха и сега няма за кого да гласуваме освен за бат Бойко! Интересно, дали наистина образованият и успял адвокат Р.Кънев не вижда ,че сам без останалите реформатори на изборите няма да достигне и 2%.

13

Анонимен

преди 10 години

Не Борисов е добър артист,той си е един класически Бай ***, но ,виж българският народ е уникално *** и заспал!

12

червената шапчица

преди 10 години

Т.нар. реформатори са загубени без ГЕРБ и обратното. Точно заради това Бойко Борисов непрекъснато се напряга да се обяснява, колко не са му нужни, а радановци пък се правят, че ГЕРБ уж не ги интересуват. Предсрочните избори означават само едно връщане на Бойко Борисов на бял кон, с политически патерици като Реформаторския блок.

11

куку руку

преди 10 години

Не хвърляй камък в рядко ***. Ще те опъска.

10

Прост Гербер

преди 10 години

За съжаление, дотам се докара десницата в България, че да я представляват откровени *** и ***!Това е положението

9

АНТИ

преди 10 години

Борисов, артист в еврейски театър, гордо сложил еврейската шапчица!Ученика надмина учителите си!Геноцида над българите - пълен напред!

8

хуморист

преди 10 години

Как така си позволявате да критикувате един ДОКТОР НА НАУКИТЕ?Грешно четете пожарникарското слово!

7

Епитетите са вредни

преди 10 години

Искам да видя благородни по дух, широко скроени, здраво стъпили на земята личности, които да ме представляват чрез Реформаторския блок ! И най-добрите идеи се превръщат в стерилни клишета, ако не докоснеш с непринудена доброта душата на хората ! Лаенето, заяждането, перченето към заобикалящия те свят са присъщи на махленските кутрета ! Силният мисли за бъдещето на цялата общност ! Той излъчва спокойствие, увереност, позитивизъм и магнетизъм ! Искам да бъда представляван от такива личности, които не се вторачват в слабостите на потенциалните партньори, а доказват преди всичко своята уника

6

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 10 години

Крайно време е да започне чистенето на Авгиевите обори, в които превърнаха България такива муцуни като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Раданов и всички от *** ,защото иначе държавата и народът ще загинат. Само това е пътят на оздравяването чрез хирургическа намеса на закона и прибирането на тези герои на мястото им зад решетките. Времето за действие, след сковаващия страх от мутрите настъпи.

5

пълна лудница

преди 10 години

За дясното у нас вече говоря с омерзение. Като човек, който е изстрадал целия крах на синята идея, с потрес наблюдавам удивително зомбирани лица, нарекли себе си реформатори, които от полога на Иван Костов сега се прегръщат с Меглена Кунева, която пък пискаше уж против ГЕРБ и Борисов преди отминалите избори, а сега ближе стъпките им.

4

червена баба

преди 10 години

Реаниматорският блок, са супер скромни, искат само две неща, електората на Герб и властта

3

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 10 години

БОЙКО БОРИСОВ ако беше артис щеше да е народен артис!

2

Анонимен

преди 10 години

Тия според мен коалицията вече са я направили това е просто една малка пиеска за пред хората.

1

Анонимен

преди 10 години

A ти щото не си!