53

Турчин

преди 10 години

Ако отменят мораториума на следващите избори булгаристанското стадо ще си избере Болен за Премиер. Лудия ще управлява според мен. Първо мутра-***, после побъркан фашист.

52

muzaka

преди 10 години

Бившият премиер Бойко Борисов е най-възрастният професионален футболист в Европа. Затова екип на немското списание 11 Freunde (11 приятели) посети България и направи репортаж за футболната кариера на лидера на ГЕРБ. В края на август играчът на Витоша-Бистрица на име Бойко Борисов записа първия си мач в местната Б група, тогава той е на 54 години, 2 месеца и 12 дни, пише "11 Freunde", цитирано от в. Преса.С конвой на стадионаПозанемарен стадион в покрайнините на София, на не повече от 2 км от градското летище. Цялостният пейзаж може да послужи като декор на филм от 80-те години

51

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко се...наака и се размириса яко.Горкотооо,няма ли кой да му смени...памперса.

50

muzaka

преди 10 години

Няма ли да мине един ден без тази гола глава в медиите, за да се почуствам и аз щастлив?Днес ми изпратиха един материал за подвизите на този герой през погледа на немска медия.Предоставям я:Бившият премиер Бойко Борисов е най-възрастният професионален футболист в Европа. Затова екип на немското списание 11 Freunde (11 приятели) посети България и направи репортаж за футболната кариера на лидера на ГЕРБ. В края на август играчът на Витоша-Бистрица на име Бойко Борисов записа първия си мач в местната Б група, тогава той е на 54 години, 2 месеца и 12 дни, пише "11 Freunde", цитиран

49

Язе

преди 10 години

Обаче тоя път не се разбрахте и всички партии решихте, да сте "добрите". И не се усетихте, че гласувате еднакво. И сега се чудите как да шикалкавите, всичките.Смешни сте ми бре, ОУ!

48

Логичен съвет!

преди 10 години

Не говорете за Бойко Борисов, като за политик! В такъв случай разсъжденията ви ще противоречат на всякаква логика.Говорете за Бойко Борисов, като за ***! Тогава всичко си идва на мястото!

47

Атакист

преди 10 години

do 44Нямаше нужда да споменаваш, че си турчин. Такива *** разсъждения, са типични за един *** примитивен ориенталски индивид като теб!!!

46

Анонимен

преди 10 години

Днес да си Българин е Срам Да си Европеец ПАТРИЙОТ Слава на нашата Партия

45

Признанието на Б.Б.

преди 10 години

Уффф, че съм проЗЗЗ

44

анонимен

преди 10 години

***!

43

аз

преди 10 години

а бе..аз ли се бъркам или тоя главоч управлява България в продължение на 4 години с подкрепата на Атака ?????май нещо мн бързо забрави...че ако не бяха Атака още щеше да го играеш никакъв

42

джаста-праста

преди 10 години

Боцееее, разбра ли сега, че Ореварски е по-умен от теб!А Сергей пак те вкара в капан, щото си *** като филия с мас.

41

Анонимен

преди 10 години

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДИН БИВШ КОМУНИСТ И РЕКЕТЬОР? ЛЪЖЕ,МАЖЕ,ШИКАЛКАВИ И СЕ О*РА,КАТО СЕ ОМАЗА ДО УШИТЕ! ЧЕРВЕН ***!

40

Язе

преди 10 години

Според политическия ни елит всичко угодно на "народа" е популизъм и е лошо. Същият този народ, който им е гласувал доверие.Не е ли иронично?

39

джаста-праста

преди 10 години

Смях до сълзи! Герберунгелите вкупом гласуваха за мораториума и подкрепиха Атака. Дори бсперите не гласуваха така единно и *** вкупом. За пореден път стана ясно, че герберунгелите са по-глупави дори от комунистите и по-големи мошеници. Този мораториум обслужва едрите арендатори, защото така ще плащат по-ниска рента! Обслужва и фирми като тази, с която сега уж-президентът ни забогатя, защото ограничава конкуренцията им. Тъй че по-проси от тия нема

38

избирател

преди 10 години

Брат,кажи за едно решени,което си взел и на другия ден не си го променил?!За едно едничко кажи бе ''УМНИК.........

37

Турчин

преди 10 години

За пръв път Бойко говори като политик и лидер на опозицията. И според мен ГЕРБ и БСП сгрешиха за мораториума.Волен Сидеров е за усмирителна риза. А също така ми се струва, че Бойко се опитва да развали отношенията между Атака и БСП.

36

Анонимен

преди 10 години

фурнаджииска лопата!!

35

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Един път Бойко да се...прецака и да гласува...емоционално с неговите крепостни дупетати и то без да...пита Брюксел,Вашингтон и...Анкара.Тези май последните са най...важни,защото законът за земята стопира най...вече техните апетити,да си върнат...***.Боко,Бокоо,не си верен приятел на Ердоган и той веднага те наколади на...класната,зад океана.

34

избирател

преди 10 години

Е ПАК ЛИ?!