20

Анонимен

преди 12 години

Турция е виновна ! :)

19

w

преди 12 години

Аз си мисля, че тук е редно да споменем и икономическия интерес на шефката на БТВ в бизнеса на Цеко Минев. БТВ е имала интерес да не отразява адекватно протеста, както и да провокира насилие и да се прави на жертва.

18

anonimen

преди 12 години

Prosto losh kasmet za momceto,ucelil e TV koiato e sluginia na Vlastta

17

w

преди 12 години

@фактите,Ами аз перманентно вярвам на този материал, защото битивиджийте досега не пожелаха да дадат техния. А на него би трябвало не само да се вижда какво става, а и да се чува. Та той е сниман лице в лице и отблизо!

16

Анонимен

преди 12 години

МОЛЯ БТВ И ТВ-7ДА ЗАПОЧВАТ ДНЕВНАТА ПРОГРАМА И ДА Я ЗАВЪРШВАТ С ....ДОБРО-УТРО ГОСПОДАРЮ БОИКО И ЛЕКА НОЩ ВЕЛИКИ НАШ ГОСПОДАРЮ.СЕЛЕНДУРА БАРЕКОВ ДА ПЕЕ ПРЕСПИВНА ПЕСЕН НА СВОЯ ИДОЛ БОКО ,А ЛЮБА КЛОЗЕТА ДА РАЗВЯВА БАИРАКА НА БОКО И МАФИЯТА ГЕРБ.А ХАМЕЛЕОНА КОШЛУКОВ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ЦВЕТО-ОСВЕТЛЕНИЕТО.ЗАЩОТО СТАНАХА ЗА СРАМ-ПОЗОР И СМЯХ ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИТО НЕ БЯХА ПОДМАЗВАНИЯ,НАТЯГАНИЯ,ПОДЛАГАНИЯ,ЛИЗАНИЯ , КЛАНЯНИЯ И ИЗОПЪЧАВАНЕ НА ДЕИСТВИТЕЛНОСТА СПОРЕД ТОВА КАКВОТО ПОЖЕЛАЕ ДА ЧУЕ ГОСПОД-БОГ-ГИГАНТА-ИСПОЛИНА -ВЕЛИКИЯ ТИКВОР ДИКТАТОР БОКО.

15

до 6

преди 12 години

Явно е бил толкова освирепял че дори не е усетил кога си е наранил ръката в тялото на репортера,и като е толкова невинен за какво си крие мутрата след като цяла България го видя как пръскаше пяна пред камерата на БТВ !!!!!

14

valeri

преди 12 години

БоклукТВ с поредната издънка заради некадърни служители и некадърно изиграни роли. Не ги уволнявайте, те ще ви довършат за наша радост.

13

Алов

преди 12 години

Който и да бият от БТВ все ще му е малко боя.

12

Анонимен

преди 12 години

V BG NQMA JURNALISTIKA A PAK KAMOLI V TAQ TELEVIZIQ OTDAVNA NE GLEDAM TV ELE PAK BTV OSTAVA MNOGO LOSH VKUS V USTATA

11

w

преди 12 години

Добре де, това което излезе като видео (от случаен снимащ) показва, как операторът на БТВ застига протестиращия и става търкал. Защо БТВ не даде, не дАде веднага, суровия си материал, за да се разбере кой кой е!?Сега тръгват да ми обясняват, че камерата им бил счупена! Ами като е счупена, то и информационният ли носител на тази камера е погинал. Айде стига риба и ние малко разбираме от съвременна снимачна техника.

10

офф

преди 12 години

Голяма работа, голямо нещо... Ако не беше оператор от бтв нямаше и да разберем за т.нар. инцидент. Не го знам това момче какво е и що е, ама сигурно са му се наврели с гъзолизната си камера и му е писнало. И после вече "жестоко пребития ни колега" се е правил на Митю Пича и те така. Булгарплод, майна...

9

хах

преди 12 години

Средния пръст на "еколога" Чавдар,сега ще му го завират отзад други такива еколози където го набарат,но какво да се прави - нали беше готов на всичко..за една бира и още нещо,по договаряне.

8

фактите

преди 12 години

Вече има видеоматериал,доказващ,че оператора лъже и манипулира общественото мнение чрез бТВ.На разпространените кадри се вижда как измамника Иван Филчев напада в гръб Чавдар Велев и му вади рамото.Нима този *** от бТв е смятал,че няма да бъде разобличен от десетките свидетели.Нима си е мислил,че като е служител в медия може да лъже и манипулира.Сега прокуратуратурата трябва да повдигне обвинения срещу оператора и ръководството на бТВ,което заблуди зрителите.

7

друг лаф

преди 12 години

Алоо, БТВ...,"Кой каквото си направи ,......цяло село не може ...."---доказано е!

6

Цонев

преди 12 години

Не гледам БТВ, но този смелчага защо не дойде на мен да скочи така, 5 минути земя-въздух няма да го сваля, умрелия наркоман отгоре на това пиян ! Такива пичове са доста в БГ, всеки си мисли че може да псува който си иска да бие който си иска, и какво накрая? Голяма работа е значи, защо не ми дойде някой такъв му е.. мама... :) Оле Малеле

5

един лаф

преди 12 години

"Битият си е бит .......,връщане няма"!

4

Анонимен

преди 12 години

Мдам...интересно, още от първия ден се питам, защо Чавдар Велев е с привързана ръка, как е бил с нея оператора, ако е била ударена преди това или как е пострадал, след като оператора е бил бит и изпаднал в кома без да може да се защити? Кой го е наранил? И ако не е оператора, тогава остава някой друг от след ареста му да го е сторил

3

Анонимен

преди 12 години

босфор"тв"=днес."БГ"

2

Фалшиви Инициали

преди 12 години

БТВ - лъжливи, продажни п+тки! Сами се закопахте!

1

яао

преди 12 години

Слава! Вечна Слава на Б.Б.ТV.!!!! А за българския Гьобелс Цв.Цв. - този жалък, гнусен, долен манипулатор - един голям *** на следващите избори! ГЕРБ - нещастна пасмина бездарници. Съсипаха хубавата ни родина.