67

до 113

преди 12 години

като ти затворят движението, щото има взривен един цех, по ли ти е кеф

66

Михаела

преди 12 години

ВЕТО!!!!!

65

Анонимен

преди 12 години

УТРЕ ПАК УТРЕ ПАК УТРЕ ПАК!!!!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 12 години

И това е "демокрация" ?

63

до 113

преди 12 години

толкова си ***, че ме е срам, че си българин като мен

62

Анонимен

преди 12 години

Ало ... "защитниците на природата" нямате право да блокирате пътища, нямате право да пречите на другите хора !Протестирайте без да пречите на хората !!!

61

мартин

преди 12 години

Я да направим справка на снимките от протестите по времето на Станишев и тези снимки?Мисля, че полицайте бяха по груби а?Борисов бил подписал тогава.. кой беше премиер тогава? Борисов беше само кмет!

60

виденов

преди 12 години

Националните тържества по случай РД на Кауня се разрастват.

59

Анонимен

преди 12 години

Браво на младежите ...поне не са заспали п.тки като всички останали

58

БОян

преди 12 години

ПОМнещ , Кой цар бе бате ?! цАР киро лИ ?*** тука от втората световна война на сам нищо не ЗАВИСИ ОТ НИТО ЕДИН ГРАЖДАНИН НА тази измислена страна наречена БЪЛГАРИЯ !!!!

57

Анонимен

преди 12 години

Абе много ми е интересно,защо заради татуировките и по по-нестандартно облекло лепите етикети на наркомани и алкохолици?Какви хора искате да видите на протест?!? Остригани самодоволни селски мутри с анцузи адидас на бели ленти...Ами няма как да ги видите.Бъдете доволни,че БГ няма едни момчета с черни качулки наречени блек блок,щото те като излязат голрят улиците...

56

Медии лизачи

преди 12 години

Истимските милиционери на ББ и ЦвЦв са ЖУРНАЛИСТИТЕ, а не "робокопите" дето умират в жегата!От стотиците кадри с арестувани момчета и момичета, МИЛИЦИОНЕРОЖУРНАЛИСТИТЕ сложиха на първа страница кадър на пияница с бира в ръка!

55

Анонимен

преди 12 години

Разбирам сравнението с Австрия и техните ски писти Разбрах и сравнението с Португалия за инфраструктураНикои никога не отваря дума да сравни доходите на българите с всички останалиНикои не казва че когато хората имат доходи ,харчат повече и се завърта икономикатаКоито незабавно вземе мерки за повишаване на доходите печели моя глас завинаги

54

бай Иван

преди 12 години

Да го направят закона като в Австрия искаш да прави ски писта и ти трябват 5 дка гори които да изсечеш - 1во засаждаш 10дка в областта на природния парк идват експерти правят оценка на посевите дали са засадени правилно и дали ще израстнат до дървета и чак тогава ти дават разрешително за сеч и строеж и така хем писти има хем гори има!!!

53

as23

преди 12 години

KZL

52

dk

преди 12 години

като ви тръсне пак, ще се сетите. браво на децата, измиха срама ни. ще строим писти, за да могат още няколко човека за станат милионери.иначе плачете, че въздуха в София бил мръсен, е сега ще стане още по мръсен.

51

ПОМНЕЩ

преди 12 години

В началото на 2009 година студенските протести пред парламента с/у правителството на Станишев и тройната коалиция завършиха с побой на студентите. Заповедта бе издадена от тогавашния кмет на София лицето Бойко Борисов. Какво е общото м/у Борисов и Станишев? Общото е Бойковия цар който бе председателстващ на тройната коалиция.Сакса дате генералските пагони на това псе. За Станишев Сакса е най добрия учител.БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е СВОБОДНА РЕПУБЛИКА!БЪЛГАРИЯ Е МОНАРХИЯ НАЧЕЛО НА КОЯТО СТОИ ЦАР

50

Сън

преди 12 години

Този с бирата пък точно на електорат на БСП прилича.Невероятно, но факт!

49

Lud

преди 12 години

Бий *** по главата бий бий бий, бий наркомана по главата бий бий бий

48

Име

преди 12 години

Знаех си, че сервилните медии ще изопачат протеста със снимки като заглавната. Споко, независимите блогъри са направили достатъчно снимков и видео материал, за да се види ясно какви хора бяха на протеста и по какъв начин изразиха протеста си - хора като мен и теб, на които вече им дойде до гуша от МУТРЯЩИНАТА! УТРЕ ПАК!!!