17

Бойко Борисов

преди 13 години

Здравейте, компанията!Има ли тук червени форумни циркаджии?

16

чмм

преди 13 години

А така, Бойко, стягай ги да работят! Нали в България са най-добрите IT специалисти уж.

15

до 8

преди 13 години

абсолютно си прав - преди 2 години избрахме отново *** да ни управляват, затова станахме хептен слаба и бедна държава!

14

Анонимен

преди 13 години

И още, трябва да се променят куп закони, примерно в момента съдебната власт е изключение от "Закон за ел. документ и ел. подпис", не са длъжни да приемат и издават такива документи. Юристите масово искат хартия с подпис и печат и грам не приемат ел. подписани документи. В Естония личната карта с ел. подпис се издава от държавата, важи 10 години и струва 10 евро, а тук това може ли да стане?

13

Доволен пес

преди 13 години

Абе какви са тия глупости?! Борисов каза, че живеем по-добре от Хърватия, Гърция и Ирландия, а Дянков - че сме по-добре от САЩ! Какво сте взели с някаква си там Естония да ни сравнявате! Ние сме най-голямата световна сила, с най-богатото и добре живеещо население, а си имаме и правителство, успяло да напълни 150 страници отчет с глупости!

12

Веско

преди 13 години

Така е Бойко. Бутай тия прости *** да работят само лежат и се изпъват по тия министерства и общини !!!

11

бее

преди 13 години

Боко, преди 3 месеца каза, програмистите да ходят да стават овчари вместо да се шляят без работа. Сега овцете да дойдат да ти правят електронното правителство.

10

Анонимен

преди 13 години

Ех,ДНЕС бг!И вие като Бойко неграмотни!Какво е това съкратено "Ел.Правителство"?Електрическо,електорално,елементарно?

9

Hemy VARNALIS

преди 13 години

ТОВА ЕЛЕКТРОННО ПАРАВИТЕЛСТВУ НЕ БЕ ЛИ АКТИВИРАНО ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА УВАЖАЕМИЯТ ЕКС-МИНИСТЪР НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ!?! НО - ПОВТОРЕНИЕТО Е МАЙКА НА ЗНАНИЕТО!

8

РЕДАКЦИЯ

преди 13 години

*** народ/КОМУНИСТИ/ - слаба и бедна държава!

7

Луцифер

преди 13 години

Джером К.Джером написа - ,,Празни мисли на един празен човек,,.38216

6

Анонимен

преди 13 години

*** народ - слаба и бедна държава!

5

Анонимен

преди 13 години

Борисов, като искаш ел. правителство и даваш за пример Естония поне да беше поставил правилното начало с издаването на лични документи с вграден ел. подпис, чрез който може да се ползват всички услуги на администрацията. Реално повечето услуги в Естония са достъпни само така и дори няма гишета. Неудобното е, че и така се гласува, нещо неудобно за нашите управляващи.

4

Анонимен

преди 13 години

"Стегнете се, на вас ли да обяснявам за ел. правителство!"Че какъв е проблемът на откривателя на Сомалийския залив да се оправи с някакво си там електронно правителство. Да командва: 'Кво се мотат тия, интегрирана система, ведомства и туй-онуй! Я чшшшшш, кви са тиа шменти-капели?!'

3

rock-n-rollah

преди 13 години

Борисов, ти вярваш ли си? С тия компютри дето ги ползвате в общини и ведомства електронни правителства ще правите. Моля те, не ставай смешен!

2

Катя

преди 13 години

Да, това е снимката!

1

Анонимен

преди 13 години

Естония е еталон за много кадърно свършени работи. За съжаление ще минат десетилетия преди да им дойдем първо на разбирането за живота, па после и тез други работи, то без първото обаче второто е невъзможно