12

Мутренски времена

преди 13 години

14 май 2007 г., София45-годишният Александър Тасев, президент на ФК Локомотив (Пловдив), е убит в столичния квартал "Бояна". Александър Тасев е застрелян около 10,30 часа на ул. Севастократор Калоян. Тялото му е намерено в лекия му автомобил черен Мерцедес S класа, с регистрационен номер СА 6969. Сигналът е подаден в полицията минути след 11 часа от случайно преминаващ гражданин. Автомобилът, в който е убит, е лизингов, на "Балканстар. Тасев е прострелян с два куршума в главата.

11

Анонимен

преди 13 години

че то на всички е ясно, че са сързани. 5 часа ли ви бяха необходими, за да стигнете до това дълбокомъдрено заключение

10

Мутренски времена

преди 13 години

11 юли 2007София. Бизнесменът Манол Велев бе прострелян днес около 11 часа във входа на офиса си на ул. Мизия 3 в центъра на София. Съпругът на Весела Лечева бе прострелян в главата и откаран в Пирогов, а мястото бе отцепено от полицията. Минути след инцидента улицата бе блокирана, а входът на кооперацията заграден с полицейски ленти. Служители на реда започнаха да разпитват работещите в магазините от другата страна на улицата срещу кооперацията.

9

tulski

преди 13 години

Този е от Видинско. Само там има фамилия Флоров. Идва от Флоро и Флориан, от румънски произход.

8

Мими

преди 13 години

айде лепна си прякор за цял живот :)))

7

Christo

преди 13 години

хехехехебългарския хорейшо ама друг път, тоя даже и коса немакамоли некава деукция да направикавото са му казали тва ни говори

6

един луд

преди 13 години

АМИ ,ТЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ,ЧЕ ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВЗРИВОВЕТЕ. ХВАНЕТЕ БОМБАДЖИИТЕ , ЗА ДА ВИ СЕ ВДИГНЕ РЕИТИНГА. ПЪРВОАРЕСТУВАЙТЕ КОСТОВ И ЯНЕ . ТЕ ЗНАЯТ МНОГО!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Основната версия е ясна-жалък опит на жалката опозиция за извличане на дивиденти. Тези хора така и не разбраха, че ние не сме толкова глупави, за колкото ни мислят! Това ме мотивира да гласувам.

4

Смях

преди 13 години

Родният Хорейшо...А не е ли родният Шерлок или родният Поаро :) Ще ме уморите някой ден от смях с тези заглавия...Днес опредлено сте в зоната на здрача - Хорейшо, Люк Скайлокър и т.н....

3

Анонимен

преди 13 години

Антимафиот 1 май не е много информиран кой е главният мафиот, иначе нямаше да приказва такива неща :)))

2

Анонимен

преди 13 години

тука от скоро ми обясняват за един турчин от кадето съм аз.разбира се работи за Доган.ако знаете за какво крадене става въпрос докато е била тройната коалиция....как е трябвало само за винетки на камионите да се дават по 60 000лв на година,разбирасе не се е давало.ОТ 2год.ВЕЧЕ ВСИЧКИ КАМИОНИ ИМАЛИ.АМИ ЧУВАЛИТЕ С ПАРИ КОИТО ОТИВАЛИ КЪМ САРАИТЕ...АМИ ДЕ ДА БЕШЕ САМО ТОВА...ПОСЛЕДНИЯ ШАНС НА БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО БОРИСОВзабравих за ходенето на СЛАВИ ТРИФОНОВ на вилата на този.

1

Анонимен

преди 13 години

Хорейшо!!! АХАХАХАХАХХАХАХАХ