67

morgan

преди 5 месеца

доказан бездарник се закани на провления си опит да бъде политик вече се чуди какви глупости да говори

66

Добре де

преди 5 месеца

Добре де, Киро! Няма да се предадете. Как ще ме обедите мен като Ваш избирател на предходните избори да гласувам отново за Вас. Как ще стане това? Вие извършихте национално предателство като подменихте вота на избирателя, който не искаше повече да вижда и да чува за мутрата от Банкя - Борисов. Цялата надежда България да просперира се крепеше на това Борисов да бъде вкаран в затвора. Този човек е пагубен за България. А Вие какво направихе, а Киро ?!?! Вие го изпрахте и изгладихте. Това Ви беше!

65

анонимен

преди 5 месеца

Кириле, моля те, предайте се! Без вас ПП и ДБ, ще си направим по-нормална държава! И ние, обикновените хора искаме да поживееем в нея!

64

Справедлив

преди 5 месеца

До Анонимен - А има ли за кого да гласуваш !!! Този демократичен път е пагубен за цивилизациите.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Киро сигурен, че ще влезе в НС, та нямало пък и да дава разни работи. Не е лесно и празна глава да имаш.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Киро е свикнал да гони ветъро, ами що ни го предлага и на нас?

61

Анонимен

преди 5 месеца

ППДБ май ще са първите БГ политици с ефективни присъди, стискам палци на прокуратурата Бойко Рашков е сигурен дано и Киро и Асен да влезнат!

60

Анонимен

преди 5 месеца

Петков, според теб Тагарев нормално ли работеше? А Денков като нормален премиер се изявяваше? Единия беше с фикс идеята да прати до каквото се докопа на Украйна, а другия по неадекватни изказвания, действия и почти нулев авторитет може да оглави класация. Намери нормални хора, които да си тежат на мястото и да вършат нещата както трябва, съобрази се с народа за да определиш националния интерес, защото не е точно този за който ти си мислиш и може и да се получат нещата!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски и Борисов са олицетворение на мафиотизирането на властта.Зад тях са знайни и незнайни дейци на мафията,оплетени като паяжина навсякъде във властта-от селото до най-високото.Всички виждаме как някои са неземно богати,а не се занимават с частен бизнес,Божков каза как е давал пари и какво от това?Ние сме като Колумбия-правителство,прокуратура,следствие,съд и др.служби са в ръцете на мафията.Как ще се оправим?НИКАК,ако хората масово не излязат да гласуват срещу това зло,стегнало въжето.

58

Справедлив

преди 5 месеца

С чужда зависимост и инвестиции няма как да има нормална държава и по- ниска годишна инфлация от 30 %.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.

56

Хм

преди 5 месеца

Виждането на Кирчо и Хасенчо за "нормална държава" е бая странно.Може ли да е нормална,с ненормални хора начело?

55

Пенсионер

преди 5 месеца

До До Бай дрън 55 Най зле са работещите бедни. Какво ни трябва на нас пенсионерите ?Сутрин едно чайче , на обяд едно кисело млекце , а вечер една клизмица , да спим спокойно.

54

Леле!

преди 5 месеца

Цялото харвардско ПУЦ на баламатума! Представят пиесата - полегнало е харакире... за всички които пожелаете!

53

Я па я..!

преди 5 месеца

И Нинова казва същото.

52

До Бай дрън

преди 5 месеца

Прав си за знамената, а между другото "случаЕно" и папките, които носят са със синьо-жълто лого!!! За укрите хотел и 50лв джобни на ден, а за БГ пенсионерите кофи за смет, и кисело мляко с хляб седмично.Киселото мляко е полезно - значи мислят за народа!!!!

51

Анонимен

преди 5 месеца

ПП= Пудела на Пеевски!

50

Анонимен

преди 5 месеца

ПП-ДБ са пудела на ГЕРБ-ДПС.. Преди изборите лае яростно срещу тях, а след изборите върти опашка и чака кокалче от тях.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Успех! Всички нормални хора сме с вас!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Видяхме ви що за стока сте. Преди изборите ГЕРБ и ДПС са мафиа, а след изборите стават партньори и колегите от ГЕРБ и ДПС.