334

Анонимен

преди 7 месеца

Как може президент който не позволява да се проведат избори в страната му, нарича друг президент диктатор, а самият себе си нарича пазител на демократичните ценности?

333

Анонимен

преди 7 месеца

До 349 Е сигурно щото не са им трябвали автомобили за техните условия и за това не са разработвали .Пък Ак 47 не е е на Уго Шмайзер щото и той е копирал много неща от други конструктори на оръжия като Калашников е направил много подобрения

332

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Мъка: Виждам че считаш че разбираш всичко. Може би можеш да обясниш и защо воюват доброволците от Донбас. След осем години обстрел от националистите от Киев, руското население на Донбас вече не иска да живее в една държава с тях. Украйна вече загуби Донбас, той е вече част от Руската федерация. Няма връщане назад.

331

Анонимен

преди 7 месеца

Според УНИАН...това ЗелетоНаркоман ли го написа...поредният политически коректен брътвеж на ЛГБТ/боец, който смесва това което Желае Урсула с действителноста. Авдеевка е срината а последните укри се крият по мазетата

330

Как започна всичко

преди 7 месеца

До преврата в Украйна от 2014 година Русия не е имала никакви причини да воюва с Украйна. Но осем години гражданска война срещу руското население на Донбас вече бяха причина. И не само това. В Украйна имаше лаборатории за биологично оръжие, Зеленски говореше за разработка на атомно оръжие. Това вече беше причина. Да си припомним как са действали САЩ в подоби случаи. Само заплаха за сигурността на американски граждани (въображаема) беше причина САЩ по времето на президента Рейгън да окупира остров Гренада.

329

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 349 ППДБейците надминаха всички по крадене.

328

Анонимен

преди 7 месеца

До 346 И кой каза,че е преувеличено и нагласено гледам в Русия няма мобилизация,а се разчита на доброволци

327

Анонимен

преди 7 месеца

Кое е руско-Москвич-краден Опел Кадет. Лада- купен Фиат 124.Ядрените им технологии-дело на проф. Ханс Позе. Калашников-дело на 27 немски специалисти от КБ Хюго Шмайзер.Процесорите Байкал и Елбрус-произведени в TSMC.Дядо ми навремето разказваше как руснаците като дошли в селото ни му откраднали бурето с ракията!Те и сега в Украйна крадат каквото могат!

326

Анонимен

преди 7 месеца

До 343 Е ,и? Каза се че Украйна ще се демитализира срок никой не поставял ,а ти си слушай украинските глупости щото така ти изнася или се опитваш да ги пробуташ

325

Мъка

преди 7 месеца

До Анонимен 336 Заради Путин намразих руснаците. Защо позволиха на л-уди-я Путин да го вкара във война ? Забравиха ли ужаса от ВСВ ?Сега да му сърбат попарата.

324

Анонимен

преди 7 месеца

До341 Е такива като теб как да им е ясно като нямат мозък или имат и за това тролят

323

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро започва година трета от тридневната специална насрация

322

Я па ти..

преди 7 месеца

До Не е ли ясно? 335 Вече ни е ясно. Благодарим за напоителната информация.

321

Аристович каза

преди 7 месеца

Аристович - бившият съветник на Зеленски, пише за бъдещето на Украйна: "Държава с такова ниво на беззаконие, корупция, безнравственост и пълна липса на смисъл не може да спечели война".

320

до 333

преди 7 месеца

Да,ама украинците пуснали там водка сега руснаците не искат да излизат оттам!

319

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова много руснаци загинаха заради Путин! Обикновените руснаци са добри хора.Те не заслужават такъв президент.Трябва им друг-такъв които да възстанови мира и да поведе напред руската икономика.Пожелавам им го.

318

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

Западът вече си плаща цената за подкрепата на войната в Украйна, и сателитите като нас - също. И ще плащаме още. Силно се надявам, че на изборите за ЕС европейските избиратели ще изринат от Брюксел и Урсула, и Барозу и Шарл Мишел, и цялата им дружинка.

317

Малко за политика

преди 7 месеца

Бавно върви процесът на поумняване сред политиците в Брюксел. Орбан е прав като казва, че Украйна не може да спечели войната, но само той не е достатъчен. За всеки що годе разумен човек беше ясно от самото начало, че Украйна не може да спечели война с Русия. А от ЕС вместо да работят за мир, помагат на Украйна да воюва до последният украинец.

316

Анонимен

преди 7 месеца

От лятото, много пъти Авдеевка беше в чували и котли! Даже миналата седмица я превзеха през отходните тръби!

315

Какво следва

преди 7 месеца

При Авдеевка украинската армия е под нарастващ натиск и няма да удържи дълго. Време е циреят Авдеевка вече да се изчисти. Оттам от години укронацистите обстрелват жилищни квартали, училища и болници в Донецк далеч от фронтовата линия, а западната журналистика това старателно не го забелязва.. Дошло е време да си платят за престъпленията.