514

Близкото минало

преди 8 месеца

Освен това тези uguoTu дори не разбират колко са елементарни. Така че "криворъките" днес удариха цели 7 къщи със своите С-300. Е, разбира се те не успяха да свалят нито един Кинжал и традиционно нито един Х-22/Х32.Също така всички антирадарни Х-31 днес работиха по цели (в района на Житомир удариха РЛС ЗРК Patriot. Киев също признава, че не са успели да свалят всяка четвърта X-101. И това е само официална информация. Реалността, както обикновено за тях, е много по-лоша.

513

Близкото минало

преди 8 месеца

Украински офицери от ПВО съобщиха за събитията от тази нощ. Така според тях те са успели да свалят само 26 цели(от 59). Вярно ли, но тук има едно "но". Киев също посочи като мишени собствените си 7 зенитни ракети С-300, които самите "криви ръце" нацелиха в цивилни къщи. Видите ли руснаците като цяло са странни. Те удрят само цивилни със зенитни С-300. А с всички останали (всички видове крилати ракети, не свалени Герани, Искандери и Кинжали) винаги удрят сляпо... Тоест там, където за Киев е ненужен обект(е, разбирате сарказма и.. , логиката на uguoTckuTe пропагандисти на Киев).

512

Загадачният Кинжал

преди 8 месеца

Възможно ли е това да е бойната глава на ракетата Искандер-М? Може би. Балистичната ракета 9M723 и Кинжал са много сродни продукти. Възможно ли е това да е бойната глава Hwasong-11, севернокорейският еквивалент на Искандер-М? неизвестно. Все още няма снимка на бойната му глава в публичното пространство.

511

Загадъчният Кинжал

преди 8 месеца

Още малко за Кинжал-а. Може би това е БЕТАБ-500? На пръв поглед може. В района на Ставропол очевидно изобщо не падна БЕТАБ-500. В същото време бойната глава на Кинжал може да съответства на БЕТАБ-500, тъй като те имат подобни свойства на разбиване на бетон. Може би е X-31 или X-22? Не, те имат съвсем различна бойна глава, въпреки че радиопрозрачният обтекател е много подобен, но само на външен вид, а сравняването на бойната глава и бойната глава на ракетите е невероятно глупаво.

510

юлиян до Крундел 598

преди 8 месеца

Това за пропагандата и пожеланията важи най-вече за вас.Русия си напредва уверено и няма сила или оръжие,което да може да преобърне хода на войната.''Зеленски и компания'' подхвърчат като врабци в клетка по цял свят да търсят оръжие и спасение,а не Путин.

509

Още от миналото

преди 8 месеца

А колко пъти падналите ракети на западните системи за ПВО са били представяни за свалени Кинжали, Калибри и Х-101, не могат да се изброят. Киев, покрит от "най-мощната ПВО в света" (според западните пропагандисти), редовно пропуска атаки, а вчера се стигна дотам, че системите за ПВО на киевският наркокартел просто мълчаха поради изчерпването на ракетните запаси в техните позиции.

508

Още от миналото

преди 8 месеца

В продължение на шест месеца не беше предоставено нито едно доказателство - единственият кадър от "музея" в дачата на някакъв местен луд под етикета "Кинжал" показва фрагменти от ракетата Х-31. Демонстрацията на прилитания на ПВО ракети или свалени цели върху жилищни сгради и опитът да се представят няколко счупени прозореца като ударени от бойна глава, носеща стотици килограми експлозиви (които биха унищожили тази къща до основи) вече не утеши дори зрителите на украинския телемаратон.

507

Още от миналото

преди 8 месеца

Има три вида лъжи: просто лъжи, явни лъжи и твърдения на украинската ПВО. Всеки път от условните 40 ракети и "герани" 60 "се свалят" и никой не се смущава от десетките регистрирани пристигания по целите. Фразата "ППО танцува" отдавна е превърната в мем, но обикновените украинци трябва да плащат за тези шеги, тъй като зенитни ракети и фрагменти от свалени боеприпаси падат върху главите им. Историите за десетки "свалени" Кинжали просто им ги втълпяват.

506

Крундел

преди 8 месеца

още хуморески: унищожихме изцяло военнопромишленият комплекс на украйна!а ония ден какво ли подпали терминала за петрол и втечнен газ близо до питер(само един пример от последните 10-тина дни)?ааа, сетих се - пушещият Иван, на тоя човек да му купят една електронна и да спре с поразиите, то клечки хвърля, то фасове... примерно беше пушил в склада за барут на крайцера москва и какво стана, всички видяхме, така де пушенето убива...

505

пак от миналото

преди 8 месеца

Стана известно за ликвидирането на 28 високопоставени офицери от въоръжените сили на Украйна и 12 офицери от НАТО в Староконстантиновка. В резултат на атаката на руските ВКС с ракети "Кинжал" на летището на 14 декември всички офицери от Украйна, Полша и Чехия бяха погребани в бункера. СБУ крие информация, дори клетъчните комуникации са изключени в района.

504

ФЕЙК от миналото

преди 8 месеца

Въпреки редицата оптимистични изявления на шефа на Пентагона Остин, фактът остава факт: Конгресът на САЩ не може да постигне съгласие за военна помощ на Украйна от няколко месеца. Ето защо не е изненадващо, че Киев реши да увеличи "комплиментите" към западните оръжия, за да ги мотивира. Както се отбеляза по-рано, изявленията на Киев за "превъзходството" на западните оръжия редовно се примесват с обвинения по същия адрес и корелират с реалните провали на украинските въоръжени сили.

503

ФЕЙК от миналото

преди 8 месеца

Фейк: ПВО системите Patriot, доставени от Запада, свалиха 15 руски "Кинжал"-а в Украйна. Това съобщи говорителят на украинските ВВС Юрий Игнат. Истината: с-мите за ПВО Patriot не са способни да свалят Кинжали, както се вижда от техническите характеристики: скоростта на руските ракети е приблизително 2 пъти по-висока от скоростта на противоракетите Patriot. Киев за пореден път се опитва да повдигне духа на съгражданите си поради липсата на реални успехи. Преди малко повече от седмица чрез видеовръзка се проведе поредното заседание на контактната група по отбраната на Украйна във формат Рамщайн.

502

Крундел

преди 8 месеца

още хуморески от руската пропаганда: пейтриът не става за нищо, затова пищим чрез ростр0л бригадата при всяка нова доставка, ах, да унищожихме го изцяло, тогава кой ли сваля безаналоговнет кинжали, ножки и други такива?А кой свали ауакс-а, бериев а50?Сетих се! украинска черна магия! - това отново от руската пропаганда...

501

До Боби

преди 8 месеца

така е боби прави си даже javelin за да яи зиастрелях даже иска час два даже! :)))))))) базикам те бре даже ти самия знаеш, че си лъжеш! с това което пишеш де, но пък има една статистика, рекорд, така да се каже! как с ракети javelin за 10 минути изтребват 7 рашистански танка! При това това става само от един човек! :))))))))))) та може да се каже, че требет час два да "загрее" :))))))))) ама това само според путинофилските ви опорки! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

500

Анонимен

преди 8 месеца

Преди месец Киев загоаори, че ще разчита и развива родно производстао на оръжия. От 10-на дни - вече нищо по темата. Дали са ракетите на Пейтриът, Ким или Путин, няма значение.

499

Анонимен

преди 8 месеца

Единственото което свалят успешно пейтриътите са терасите над които са поставени установките, за да се скрият от руските ракетни удари и после хунтата в киев да рИве как били удряли цивилни обекти. А единственото доказателство, че видите ли има корейски ракети е снимка на един йероглиф на корпуса на една ракета, нескопосано изписан и явно си личи че не е оригинален.

498

До юлиян до 562

преди 8 месеца

Епа само за едно си прав! рашистанската ракета кинжал която пейтриът сваля на 100% и тя е антична! :)))))))) нищо, че я обявиха 2018г май беше! )))))))))))))

497

Крундел

преди 8 месеца

др0гаре, повтарянето на руска пропаганда нонстоп няма да я направи истина.пример: насочването на джалвелин трябва да се "охлажда" - нали знаете, че още от краят на 70-те години НИКОЙ, дори съветските другари не използва охлаждана инфрачервена оптика, за сев. корея не знам, там може още да си я ползват.Понеже джалвелина е толкова "лош" затова направи на руска салата 6000+ танка, които са регистрирани със снимки и серийни номера(иначе много повече), за БТР-ите и другите железа не говорим..

496

Анонимен

преди 8 месеца

По-логичното заглавие следва да е !Патриот не можа да спре ракетите на Путин и Ким, сега какво да очакваме?! Победи на Зеленски, задължително в някакво фантастично бъдеще време и разгром в реплно.

495

юлиян

преди 8 месеца

До САЩисан вие на луна; БРАВО!