46

Изпуснати хора

преди 9 месеца

Бате кво са ти виновни гражданите, че да ги убиваш. Ако имаш проблеми, *** на психолог, поговори с някой. Психолозите помагат дори на абсолютно луди, та на такива по-нормални объркани неосъзнати гейове, от Възраждане, прикриващи хомосексуализма си с радикализация ли няма да помогнат. Ще ви помогнат, и още как. Просто имате нещо сбъркано в главния мозък. Трябва да бръкне специалиста, да разбъзика жичките и ще ви оправи, ще станете пълноценни хора, защо трябва да убивате нормални граждани?

45

Болезнен проблем

преди 9 месеца

За кой ли път трябва да повторим, че е необходимо да се направи много повече за ранното диагностициране на психичните болести, а също и задължително да се изолират и държат под контрол болните, които могат да станат опасни. Ще са нужни огромни финансови средства, много специалисти и то добри, но не виждам друг начин за ограничаване на такива трагедии като тази в Прага.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Този младеж явно е имал някакъв психичен проблем. Жалко за загиналите. Бог да ги прости. Съболезнования на близките.

43

Хахах

преди 9 месеца

Е той Марешкия само му беше плеснал леко шамарче, той после в ареста е дал на някой съкилийник 15 левва да го бушонира, и после орева орталъка. То беше съдене, то беше предавания, заплахи за затвор. А Марешки само вика "Аз нищо не съм му направил, само един лек шамар, вече ако в патрулката се е случило нещо, не знам" вика

42

Христо Христов

преди 9 месеца

До 47 "Като чух новината, веднага ми светна лампичката..." - *** на специалист да ти предпише нещо, та да загасне.

41

До 47

преди 9 месеца

Е той Копейката си е психопат, симпатизантите му също. Марешки добре му беше затворил едното око.

40

БАНко

преди 9 месеца

НЕ МРАЗЕТЕ НАТООООООВЦИТЕ , ЧЕ ВИЖТЕ КАКВО НИ ЧАКА И КАКВО ПРАВЯТ В ПРАГА !!!

39

Време е за ЛУДНИЦАТА

преди 9 месеца

"Всички ме мразят и ми се подиграват, защото съм беден русофил, но аз ще ги убия всички и ще видят те!" - из главата на поредния изплискал русофил.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Като чух новината, веднага ми светна лампичката, че сигурно точно в тоя момент, някой симпатизант на Възраждане също си подготвя пушката. Той Костадин Копейката ги насъсква от 2-3 години. Преди даже си бях пуснал едно негово видео, в което разказва разни истории от Българското Възраждане (истинското) и накрая започна да агитира зрителите. Вика: "Ето как нашите деди са се надигнали", вика "трябва и ние така да се надигнем" вика. И институциите - нищо. Абе странна работа.

37

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Пражската полиция, предполага, че застреляния 32 годишен мъж и неговото дете на два месеца на 15 декември миналтата седмица в Клановицкия парк в Прага 9, най вероятно е дело на русото синеоко момче Давид, който днес атакува и Карловския университет в Прага. Неизвестния досега извършил на това деяние най вероятно е Давид. Застрелял е мъжа с 4 изстрела в главата а бебето гръмнал в корема. Явно младия фашист е решил да потренира една седмица преди да се захване по сериозно.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Профилът на стрелеца говори красноречиво че е Путинист

35

Анонимен

преди 9 месеца

Това е риториката на Русия: Целият свят ни мрази и затова ще воюваме срещу него.

34

Анонимен

преди 9 месеца

В България такива стават гласоподаватели на Възраждане.

33

До 41

преди 9 месеца

Няма да е нищо ново за тях, едно време са взривявали църкви

32

Скоро и в България

преди 9 месеца

Очаквам скоро и русофилите в България да надигнат оръжие - много са озлобени. Мозъка им е станал на пихтия от руска пропаганда.

31

Анонимен

преди 9 месеца

преди 15г журналист пита Мерилин Менсън, след като деца слушайки неговите песни, влизат в училище и убиват, и го питат: "какво бихте казали на тия момчета"? и той казва "аз не искам нищо да им казвам, аз искам ДА ГИ ИЗСЛУШАМ, защото явно никой не ги е чул"

30

БАНко

преди 9 месеца

АМЕРИКАНСКАТА ,, ДЕМОКРАЦИЯ " ПЪЛЗИ НА ИЗТОК , СЛЕДВАЙКИ НАТО !!!

29

Г557дт

преди 9 месеца

Злобният човек е нещастен. Злобният човек е обиден на света.

28

До 31

преди 9 месеца

Напротив, хаховците дърпат конците на всичко. Нормалните са изолирани или по-точно са се самоизолирали. Огледай се. :)))

27

Психолог

преди 9 месеца

Благородният човек живее в съгласие в всички, а долният човек обвиняна другите за собствените си несгоди..