54

Анонимен

преди 11 месеца

Ти пък колко си грешен... И заради тебе поне 100 000 се изнесоха от България, но иначе даваш съвети.

53

качеството е важно

преди 11 месеца

В семействата с 1-2 макс 3 деца децата са по-образовани, по-умни, по-работливи и по-креативни. По-нагоре започва секс като домашен спорт и био възпроизводство.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Г-н Василев като е паралия, предполагам $ милионер, защо има само 2 деца, без проблеми може да отгледа още 2?

51

Анонимен

преди 11 месеца

1. Въвеждане стандарт за средна работна заплата.2. Спиране на детските за хора без средно образование. (Искат се и жертви за хубавите неща).Въобще не ме интересува цвета на кожата но стимулирането към развъждане без отглеждане не е в полза на демографията.3.Изчистване на зловредните практики в съдебната система.

50

Абе работим по ?-а

преди 11 месеца

Е па язе съм планирал да прайм дяца с Кармен Електричката...тоя ко се е газирал толкоз? Хем виновен, хем недоволен!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Този не е в ред, 1400 г от основаването на България е през 2081г.тоест след 58 год. Нима сегашните българчета по на1-30 г. повечето няма да са живи и вече няма да се раждат български деца? Освен това дори, роми и турци да са мнозинство силно се съмнявам името на държавата да се промени.

48

наблюдател

преди 11 месеца

Кухи прогнози.Тези приказки ги слушам от 80-те. Още тогава тръгнахме надолу. Въпреки 15% ергенски данък. Според тогавашните прогнози, днес да сме изчезнали. Не количеството е важно, а качеството. Има куп по-малки държавици, но си съществуват от 1000-1500г. България като държава е на картата 650-700г. Ако присъстваме в цивилизацията, ще ни има и занапред на картата. Другото е тралалала.

47

Оня пе да л

преди 11 месеца

Прокурора още ли е прокурор след като преби жена си срам за прокуратурата!Но Гешевци и Оня грозния Къв беше там какво друго може да очаква този поробен от Русия народ смачкан.Всичко е лъжа и измама в България.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Тук нито едно правителство не може да направи нищо.Материализмът, удобствата разнежват човека и не му е до гледане на деца.Ромите които живеят по селата в Средновековието да не би да получават дворци и коли от някъде та имат по 4-5,че повече деца бе Василев.В Европа положението е същото, ако някъде има прираст то е благодарение на новите европейци заселили се преди деситилетия на Запад.

45

Айшо

преди 11 месеца

Хафте, досега раждах безплатно, сега продължавам с по 20 бона напред. Машалла!

44

МЕДИЧИ

преди 11 месеца

1300 години лъжа.България приключи 44та година .Когаго беше окупирана и о нищо жена от червената чума сега това и е трупа който се разлага от корупцията срастването на държавата с мафията мутрите прос ти тутките им наркотиците контрабандата хюман трафика и ДС

43

Кмет

преди 11 месеца

В 21 век лупавите народи изчезват и без войни.Такава тростотия и елементаризъм се шири че работата е безнадеждна.А и ти участва на яхтата на доктора и пусна агентите на короната да гарантират тяхната си контрабанда.Е от такива зависими продажници положението е такова.Потомците на онези с навущата ни докараха до тука от лакомия.Е сега и за София ще са същите и стават все по нагли.

42

камък

преди 11 месеца

За 20 000лв на дете всичкото сиво ще ражда не на 9 месеца ами на 3. Даже и брадатите ще почнат да раждат по 3 пъти в година....

41

Патриций

преди 11 месеца

Прости български плебеи бедност и мизерия ви донесе комунистическата окупация след това слугинажът към Русия.Още от същото.*** народ сте няма спор.90% бедни и мизерстващи и 10% милионери това е България.Пълен еволюционен провал.

40

българина

преди 11 месеца

нали искате пълна интеграция с ЕС и безценностие.... кой за каквото е гласувал това ще получи. много проззз народ... най сетне след 1400 г сагата ще свърши и това племе ще се гътне като индианците, които същия запад ИНТЕГРИРА С БЕЗЦЕННОСТИ. щом нищо не сме научили за 1400 г да изчезваме, празно няма да остане

39

Анонимен

преди 11 месеца

Ееехх Ники занимават се и то много се занимават с демограцията. Всичките НПО дето се пръкнаха за 20 г. и смучат яко евро пари и от щатите с това се занимават. Резултата е очевиден, скоро сигурно сианите ще са 50 % от всички. Те са важни защото гласуват под строй и за по чибапчи и бира. Това си е демографска политика

38

Пешо

преди 11 месеца

Всеки народ рано или късно изчезва. Явно и нашето време е дошло. Природата не търпи празни пространства, други ще се нанесат.

37

Нищо де,

преди 11 месеца

Ще дойдат палестинци и други подобни,и ще помогнат за увеличаване на раждаемостта. На всеки един техен пламенен защитник да се даде жена или мъж(в зависимост от предпочитанията:) и ще видите как за 10 години България ще се утрои:))

36

По

преди 11 месеца

Проблемът не е демографията, а че за етносът, който се размножи с бързи темпове, вече няма кой да работи и да го издържа.

35

Танас

преди 11 месеца

Да спрат да работят само за тях си, за полит коректните общности, и срещу народа. Да се откажат от политиката. Другото ще се оправи от само себе си.