259

с това решение на МС

преди 1 година

Никой от ЕС няма да ни вярва повече. Никой! Няма да има Шенген, няма да има еврозона! Щом един път така, друг път -иначе, ще казват тези са търчи-лъжи и никой няма да иска да прави бизнес с нас! тези когато взимат решение никога не мислят какво ще бъде след тях. Не мислят. Мислят не с главите си, а с други части на телата си! никой няма повече от ЕС да ни вярва, след това извъртяване. Интересно ще е ако ЕС излезе с решение за вето на украийнски внос

258

Анонимен

преди 1 година

Преди хора се оплакваха, че в южна България, много земи, били собственици на много "помаци и турци", заради "ориенталксите" имена. Искам, да успокоя всички! Вече няма да е така. Сеа ВСИЧКИ ЗЕМИ, ще са собственост на няколко компании, може и едната да е с нещо " "Bulgarian" в нея. Имента ще са основно западни и няма да са мнгоо собствениците, че да не спорим.

257

Анонимен

преди 1 година

До Да знаетеТази есен и лято се навършват сто години от кървавия ф ашистки деветоюнски преврат и от разгрома на септемврийското антифашистко въстание. При преврата узаконен от последния български цар с указ, на който цар днешните """"демократи"""" са кръстили в София парк в централната част, булевард и още много неща е ръководил държавата диктаторски, накрая е забранил всички партии и е искал той да е българския фюрер. Цялата държава се скри и не отбеляза началото на кървавия терорр в българия

256

баба мара

преди 1 година

не разбрах кои цени са подбили къде е млякото било от сухо мляко къде е медакъде са плодовете и зеленчуците цените са надути печалбите са огромни

255

Анонимен

преди 1 година

До Да знаете - 285 ИНтересно ми е било, винаги, да ви гледам изкривената логика. Значи - идва един, прави ви фабрика на чукарите, прави ви индустиря, правите си къщи от тухла, ама в един моемтн, решавате, че работите много - ами върнете се, кдъето сте били преди. А не - ние искам "фабриката". Тя е "наша". Ахааааа! А защо не си вдигнете една собствена? Ааа, забравих - рисково било. По-добре, друг да отнесе риска, а ние да излапаме печалбичката. КОМУНИСТИ СТЕ ЕЙЙЙЙ

254

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282 - Лошото е, че този капитализъм, за когото говориха тогава, се случи в последните години. Познавам хора в САЩ - ужасно е - бизнес се праив вече само с разрешение.

253

Анонимен

преди 1 година

основната съставка в българския хляб не е брашното а водата... само че никой контролен орган не мери водата а я мери като хляб грамажа бил 830 грама ама водата колко е тайна

252

Да знаете

преди 1 година

Когато е създаден Народният Съд 1944г са арестувани 28 630 души. Срещу 11 122 са повдигнати обвинения. За 4 месеца са издадени 9155 присъди! 2730 смъртни присъди. 1305 доживотен затвор. Останалите от 1 до 20 години. И тогава преди да дойде народният съд както и сега богаташите са си мислили че ще и им размине, че ще скрият парите в чужбина, и ще си крадат колкото си искат поколения наред ще съсипват държавата.

251

278

преди 1 година

Хубаво бичеш минуси и сигурно ревеш с пълно гърло против "соцъ", но баш на там отиваш.

250

Анонимен

преди 1 година

Цените на зърното паднаха и хляба не отиде на 5 лева. Гледайте, как няма да поскъпне сега. На "ПП държавата" им е ясно, че не мжое да оставят земеделието да се срине, затова ще раздават дотаци, ще моялт ЕС за помощ и пак ще дават пари на земеделците. И сега, кавкво с еполучва - Веригите ще си аправят парите, хлебопроизвоителите и те, украйнците и те, а от нашия джоб, ще се плати на зърнопроизводителите, цените няма да мръднат и ще набута едни пари, за да се преструваме, че правим нещо ...

249

гошо

преди 1 година

До ПациентТова са изкуствени милионери. Ако бъдат оставени на свободния пазар, ще се гърбят да свържат двата края. Не знам защо този отрасъл е субсидиран в продължение на толкова години и едни профани станаха милионери и то нагли!!!

248

Анонимен

преди 1 година

До Недейте така - И с 5 Поршета да е, когато умре бизнеса, ще се наложи да си продаде земите и ппак ще се оправи. Пролемът е, че някой друг ще изкупи земите и тогава, ще разменяш порше за сомун.

247

Асан Вайсман

преди 1 година

До АнонименАла-бала с президента;))) Много добре изпързуляйми нашият брат евреин Бахур Бахар известен ви и кат Бойко:))) Сдружихми са кат братя, за да са братим кат врагове;))) Ем *** перем, ем *** клатим;))) ем пълним чувалите с кинти отъ Украйна;)))

246

Не на Вноса!

преди 1 година

Купувайте продукти правени САМО ОТ БЪЛГАРСКО какао и захарна тръстика.

245

Зозо

преди 1 година

Протест на жълтите павета, само с лимузини! Без трактори! :)))))))))))))))))))

244

Анонимен

преди 1 година

"И тия ли бе? Едните, които тровят въздуха на южна България и тези, които не се наядоха от чуждата земя. Стига вече!" - За кои други говориш? Животновъдите ли?

243

gogo

преди 1 година

Отнася се и за олиото, захарта,...

242

Недейте така

преди 1 година

Стига сте говорили такива работи. Не всички земеделци карат Lamborghini, Rolls Royce и Maybach. Знам един дето кара само Porche-та. Не слагайте всички под един знаменател.

241

gogo

преди 1 година

Искам преработвателите да пишат от кое зърно е произведен хляба им, тогава и веригите ще спрат да го предлагат.

240

Анонимен

преди 1 година

:) всичко се случва по план. Първо здравна криза, сега продоволствена. След това сменят долара с "уж-крипто-долар". Затваряйте буркани, че идната година ще има глад. Пръскат с ковид и Харп.