128

Германия е просто

преди 1 година

Местен губернатор на колонията ( Европа) който изпълнява централните заповеди на Императора на колонията - Байдън!

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146 Така е братче, различни сме от западняците по много критерии :) Всъщност българина требва да се гледа като различен от всички, но не искам да задълбавам по темата :))

126

Радев освободи Гешев

преди 1 година

Пишете смислени неща и спрете да разлайвате русофилите

125

Анонимен

преди 1 година

Купете си един самолетоносач от чичо Джо и превземете Охридското езеро със самолетоносача и новите ви самолети ф-16!

124

стига се пенили

преди 1 година

Ще направите това така както реши бундестага, стига сте се пенявили.

123

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да каже нещо положително извършено от ЕС за България?

122

Анонимен

преди 1 година

До 144ие да гласуваме в нашето народно събрание те да признаят Австрийският като отделен език)))Те и да го признаят в Австрия ще си го наричан немски,както е до сега.Имало е такива опити след ВСВ,но не среща подкрепа от австрийците и се отказват.

121

Анонимен

преди 1 година

Българите (и не само българите) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задниците, да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари - егати заблудените и жалки нещаcници са българите.

120

Анонимен

преди 1 година

Радев освободи Гешев и в момента сме без главен прокурор. С кви глупости ни занимавате, само разлайвате тролеите.

119

Анонимен

преди 1 година

Ако искат пердах, ще си го получат анемичните немци, малко ни требва на нас българите вече :)))

118

IQ 3.14

преди 1 година

оп, радевите вескомеджидиевци се изнесоха баш като стана време да ни дърпат ушите. беше лесно да се прогнозира, по лесно е да буаш по 200 коментара продиктувани от режисьора по скайпа. щот криптирано. междувременно европарламента е приел директива с която нарежда на нато да приеме украйна в нато. на чие ли място?

117

Анонимен

преди 1 година

С такъв наведен пРезидент всеки може да ни поставя условия.

116

Twitter Bundestag

преди 1 година

Пишете в туитър с @Bundestag, дали може щом те гласуват какво да правим с Македония - ние да гласуваме в нашето народно събрание те да признаят Австрийският като отделен език. Нека да ги наводним от туитове вместо да си чешаме пръстите тук.

115

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е германският Бундестаг да призне за австрийски език.А на Балканите да не се бърка.

114

Анонимен

преди 1 година

Бундестагът да не поставя повече условия на България!

113

Тяхна работа

преди 1 година

ТЕ за Германия могат да си решават, каквото щат. Да ги приемат и за марсианци, ако им е кеф. На БЪЛГАРИЯ Германия не може да казва. Те могат да декларират и да пробват "ако мине-мине", но нямат право да ни наложат нищо. ЕС е СЪЮЗ на СЪЮЗНИЦИ, а не на васали. В СЪЮЗ се влиза със съгласието на ВСИЧКИ СЪЮЗНИЦИ! Няма как един СЪЮЗНИК да накара друг СЪЮЗНИК да приеме нещо, което не иска. Освен фактора "Просто Киро". Но това е временно. Опитват-няма да стане. Игра на нерви. Не се връзвайте. РСМ ВЪН!

112

Дойчла

преди 1 година

Макетата са първите чистокръвни арийици, бе

111

Анонимен

преди 1 година

Германия обяви рецесия. Ще пада печатане на евро. Междувременно Русия от 2020 до 2023 г. е увеличила 2 пъти запасите си от злато. С това злато и безграничните залежи на нефт, газ и диаманти подпира рублата. Дори в положение на война вече втора година, въпреки 11 пакета санкции, руската икономика бележи ръст с 2-3%.

110

Неисторик

преди 1 година

До 115 : Прав сте,че правилното решение е да не поставяме никакви пречки,но това е ако 1) можем да контролираме процеса 2) влияем по съществен наин върху крайния резултат.Подобни грмански мърсотии ме карат да се солидаризирам с No 59 и 60

109

Анонимен

преди 1 година

Путин не е лош, но е много странен