177

нека някой русофил

преди 1 година

отиде в Москва с плакат "Искам мир" и да видим какво ще се случи. Ха-ха-ха.

176

за русофилите ..

преди 1 година

За русофилите е жалко - глупавички са и рашистката пропаганда промива и техните мозъци-грахчета. Иначе за руснаците е ясно - по-голямата част не притежават дори морфологичната структура ,че да могат да се нарекат хора.

175

Милионер

преди 1 година

Сестрите, Костадиновите я пеят тази за Катерината по-добре от мен. Но пък не е честно. Те да са две, а пък аз да си я пея сам. Ще им я изпея за БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ. Но с бяло вино. Ако ме почерпят.

174

Анонимен

преди 1 година

СССР се срути от глад, а не от Горбачов. С Русия ще се случи същото.

173

ВИЕ САЙТЧЕ

преди 1 година

Оправих те България и се захванаХТЕт с Русия. ТО ПРИ НАС ВСИЧКО Е ПРОПАДНАЛО ГНИЛО И ***... НЯ.. НО А ВИЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ РАЗПРАВЯТЕ С ДРУГИТЕ.

172

Ром Копейкин

преди 1 година

Русите, беларусите и черните руси (българите русофили) ще победим Европа и САЩ! Долу еврото, горе копейките!

171

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна!

170

До 190

преди 1 година

Ваш е проблема,след като не разпознавате социалното инженерство,което се прокарва чрез пропаганда от медиите,били то източни или западни.

169

Путин

преди 1 година

Водата и хляба в Русия скоро ще станат лукс, затова не е разрешено да се пращат в Беларус.

168

Българин, ефрейтор

преди 1 година

Да ме прощава анонимният, но Горбачов е изпратил войски в прибалтийските републики през 90-те г. на миналия век. Хората от тези земи го ненавиждат. Един от тях ми каза, че това, което ЦРУ не можа да направи със СССР, Горбачов го направи. Разруши Съветите. При това, за пари. Всичките долари на САЩ няма да им стигнат, за да купят г-н Путин.

167

Анонимен

преди 1 година

На нашите копейкаджии, ако новината не им я казва някой с портрет на Пyтя зад гърба, значи не е вярна! Дойче Веле е всепризната медия по цял свят, от десетки години, и слушана от стотици милиони хора, ама нашите копейкаджии не били съгласни с тях :D :D :D Toва ми наомня оня незабравим лозунг от врмената на Карибската криза: "Дръж се Куба, Кула е с теб"... ХАХАХАХАХ

166

Песен за Киро

преди 1 година

Бате Киро от Канада! Гладна калинка! Във парламента влизам аз! В този час! Да говоря с бизнесмена, Зеленски щоумена, че марионетка ставам аз! Оръжия безкрайни, кристали омайни!На парапета, с Лена до зори!

165

Великан

преди 1 година

Джуджетата като се видят във власт и развиват мегаломания и параноя. Всички зли диктатори са били джуджета. Затова дядя *** трябва да бъде пратен на фронта, за да види с очите си какво твори с мракобесния си режим. А миролюбецът Радев да бъде командирован в Русия, за да пази мира!

164

Интересно

преди 1 година

Тази статия истина ли е или мнение? Пропаганда ли е или факт?

163

От Вселената

преди 1 година

Какво ли не пише човек за $5...

162

Анонимен

преди 1 година

А в Европа по различно ли е българино? Не мисля! Съвсем съзнателно не се шуми,че в ЕС властва Корупция! Че нещата Далеч Не са такива,каквито Ни ги представят от Брюксел! ЕС има много голям Паричен ресурс,който Няма покритие! Така както е в САЩ! Огромен дефицит и дълг! И ние в ЕС на там вървим уви! И тепърва ще излиза истината,за финансовото състояние на ЕС! Кого си мислят че лъжат в Брюксел???

161

Анонимен

преди 1 година

От 250 години запада иска да унищожи цялото население там за това почвата е благоприятна и сега пак са блокирали всичко и всички руснаци

160

Певец, от българите

преди 1 година

Песента не е за Киро, а за българите. И за българките. ШОФЬОРИТЕ. Тази за КАТЕРИНАТА. Както и тези за ВАСИЛКАТА И ЗА СТОЙНЕТО.

159

Песен за Киро

преди 1 година

Бате Киро на Синджиро ме държат, че съм кукла на конци! Добре, че сте овци!Украинските палати, ах палати! Ми станаха познати, ах познати! Оръжия потайни, долари безкрайни! С Зеленски шмъркам до зори!

158

Анонимен

преди 1 година

лошото е че тая жълто синя кратуна е дошла тук и ето сега почва да *** и върши гадости срещу България