19

Анонимен

преди 1 година

Е вие искате да ни дадат реална възможност да се бъркаме в структурирането на мафията ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Абе не ме занимавайте с глупости бе!К'ви избори.к'ви 5 лв?!

17

Анонимен

преди 1 година

Изобщо няма да си направя труд да отида да гласувам.Изборите винаги са купени тук.Ако решаваха нещо щяха да ги забранят.Илюзия е,че някой избира някого.Това е пародия.

16

Анонимен

преди 1 година

Гласуването е бутафорно. Лъжа, да мисли плебса че сам избира.

15

Анонимен

преди 1 година

*** оркестър Кукубенд Парламент ви поздравява с новият химн на Чалгария Месечина, месечина йойой, йойой! Слава на Чалгария! Да живее новата ви депутатка Радка Пиратка! Как може да се излагате така в 21-ве век с такава криворазбрана демокрация? Нема никъде такава демокрация, да ви управляват всички рапъри, клоуниФатмаци и Чалгари, все едно сте Цирка.

14

до Ралица

преди 1 година

Не ми се рови сега из законите гласувани от ГЕРБ за да ти доказвам,че е задължително гласуването.Няма да ти направя този кеф.Има си факти,а ти си дрънкай глупости колкото искаш.

13

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е сменено от 1989г.Същите фамилии и кланове от соца ни управляват и се борят да си напълнят джобовете.И на тези избори няма да се смени нищо.

12

Ралица

преди 1 година

Гласуването не е задължително и стига лъжи ГЕРБ ТОВА ГЕРБ онова има българи които работят и не могат да гласуват

11

Анонимен

преди 1 година

Няма абсолютно никакво значение за народа кой ще спечели изборите.Политиците си гледат техните интереси и не им дреме за обикновения човек.

10

Ралица

преди 1 година

Еднодневки шайки нямат място в управлението олигарси милионери костовисти партизани сценаристи също разрушители алчни

9

Мечо пух

преди 1 година

Кирето и Кокорчо пребориха маймунскатаа шарка а сега се борят пак за кокала.

8

до 11

преди 1 година

Или не помниш,или се правиш,или изобщо не знаеш.Гласуването е задължително и стана по времето на ГЕРБ.Друг е въпросът,че Валерко и Джамбазки връщаха бабички да не идват да гласуват от Турция,въпреки задължителното гласуване,което гласуваха.А те,тези хора имат същите лични карти като нас и същите права.

7

Анонимен

преди 1 година

8, 'гласуването задължително ли е иначе глоба, както беше под ГЕРБ?' --- Гласуването НИКОГА не е било задължително при герб и не е имало глобааа !!!

6

Хаха

преди 1 година

Копейкин вероятно бил марионетка?? Той просто канализира вота на недоволните и нещастните. Стария електорат на Волен и патриотите. Да не смяташ, че му пука за народа и позицията на България в международен план..муахахах. Не видя ли какъв палат си е вдигнал със субсидията и нова кола. С варненска заплата кога ще стане.

5

Анонимен

преди 1 година

гласуването задължително ли е иначе глоба, както беше под ГЕРБ?

4

Анонимен

преди 1 година

За кого да гласувам?!!!! За харвардските мошeн ици, за селските крадци на тиквата, за джендърите на барни ръбъл, за - г-жа лъжа импексова, за наложиият фашистки сертификати стефан янев или за чалгарите? Копейкин добре говори, но на приказки не вярвам, вероятно и той е нечия марионетка.

3

Анонимен

преди 1 година

Пожизнен сенатор:)))

2

плюс минус

преди 1 година

"О, неразумне юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин и не говориш български език" в собствената си Родина!?За мен падението ни вчера беше огромно.Кой, кой реши в България да се говори на аглийски на една международна среща?Та това го няма дори и в държавните протоколи!Кой ни предава като род, Родина и майчин език?

1

Да бе, как пък не

преди 1 година

Как ли няма да отида да се редя с лумппените да гласувам. За кого? Да избирам кой от кой по-голям нехранимайко да нахраня аз. След малко вдигам децата и на планина. Не разчитам на никого от тези да определя битието ми. Няма да отделя и половин час от времето си за тях.