421

Отвратителни

преди 2 години

Каква е тази ***? Няма ли плакати "Искам непосилна цена" или "Нека леглото ми е хладилник"? Боже, блазе им на народите с разум и ясен ум!

420

абе

преди 2 години

днес дали ше има протест че нещо го закъсах за пари ?

419

214

преди 2 години

ДБ бъде сигурни, че повече няма да гласувам за вас, продажници, такива!

418

Анонимен

преди 2 години

До фарисеи Ти от еин магазин ли си купуваш храна? От една бензиностанция ли зареждаш бензин? От един сайт ли четеш новини? В един ресторант ли ядеш? Толкова ви личи, че сте тук за да браните монопола на Газпром, че няма накъде. То и на Радев му личи, да не си помислиш нещо?

417

Анонимен

преди 2 години

До ЛъснаЛъсна лицемерието на американските подлизури. Те не мислят за никой, искат монопол на американски фирми. Това не е диверсификация, това е принудителна мизерия.

416

Маската падна!

преди 2 години

С назначаване на служебен кабинет, на който ПЪРВАТА работа беше да започне да саботира процедурите по вкарването на интерконектора с Гърция в експлоатация, маската на Радев падна. Каквито и преговори да се водят, това е ЯВЕН САБОТАЖ на опитите на страната за диверсификация на доставките, и Радев ЛИЧНО Е ВЗЕЛ това решение.

415

фарисеи

преди 2 години

Освен от Газпром, драги лицемери и ваше височества тумбаци, предлагам веднага да се откачите от Софийска вода, Електрохолд, бензиновата колонка, веригите за хранене, любимите ресторанти и интернет. Увийте се с *** кожи. Единственото което ще запазите е мистериозния танкер-мечтание. Можете да му вдигнете паметниче в Южния парк, за прослава.

414

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВИДЯХ МРАВОЯДОВ, ХАДЖИПРАШКУФ, МАЯ ОБЩАТА, ОНИЯ ДВАМАТА С КОВЧЕЗИТЕ С ВИЗИЯ НА ПРОСЯЦИ, СЕГА ТЕ ЩЕ ЗАМЕРВАТ ЛИ СГРАДИТЕ С РАЗВАЛЕНИ ЯЙЦА ТЕРОРИСТ БОЖКОВ ЩЕ СПИРА ЛИ ТОКА В МЕТРОТО СЛЕД КАТО БГ СЪД Е КАЗАЛ В МОТИВИТЕ СИ ЧЕ ТОВА Е НЕГОВО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО НА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, ЩЕ ПАЛЯТ ЛИ ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ГИ МЕРЯТ ЛИ С ПАВЕТА, ЩЕ ГИ ГЪРМЯТ ЛИ С ФОЙВЕРКИ, ЩЕ БЛОКИРАТ ЛИ ОРЛОВ МОСТ А ЩЕ ГО ОПИКАВАТ ЛИ- АКО НЕ Е СЛАБА ИМИТАЦИЯ- ТИЯ ОЛИГАРСИ НЕ ПЛАЩАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО ОНИЯ ОЛИГАРСИ

413

Анонимен

преди 2 години

Аз си имам райска газ и хич не ми пука ...

412

Анонимен

преди 2 години

Газовата връзка Путин-Радев е само нюанс в общата картинка!!

411

Анонимен

преди 2 години

Леле, само като се сетя, че съм гласувал за тези и съм им ходил на митинги, голям срам ме хваща... От голяма секта съм се измъкнал...

410

отвратителни

преди 2 години

Консуматори на Америка за България, смляхте ли храната, разходихте ли се след обилната вечеря, полафихте ли си на хлад? Едно дижестивче преди сън? Така се прави "протест", жълти павета, ранички тротинетки и таблетчета. Фарисеи. Да му мислят тези кдито имат 5 лева до понеделник.

409

?!?

преди 2 години

Тия ДБ до вчера с охота купуваха газ от посредниците на Газпром. Днес протестират да не се купува от Газпром. Разликата е една когато си във властта и прибираш комисионните и когато си паднал и неистово желаеш да се върнеш при парата. Сламена хора .

408

Анонимен

преди 2 години

Друго си е Руски Газ през посредници да пълни партийната каса и банковите сметки на спонсорите.

407

Анонимен

преди 2 години

"Сега хаштага е #Газzzwithme след 2 месеца ако няма газ ще е :#гладен съм, #тъмно е, #студено ми е." ....................... Точно тия нито ще са гладни, нито ще им е тъмно, нито студено - те са така добре захранвани и изпълненията им - така добре заплащани, че грам не им пука на нормалните хора какво им е.

406

Анонимен

преди 2 години

Като доидат танкерите да хващат по една кофа и да го разтоварват ***

405

Анонимен

преди 2 години

До Лили Барута Понеже след ВСВ до сега сме все под ботуша на СССР/ Русия, затова сега сме цъфнали и вързали. Същото се отнася и за всички съветстки/ комунистически страни. Я сравни с тези от западна европа, били под влияние на САЩ. Или още по- лесно- Източна и Западна Германия. Затова да, нека сме под ботуша на САЩ

404

Да

преди 2 години

Сега хаштага е #Газzzwithme след 2 месеца ако няма газ ще е :#гладен съм, #тъмно е, #студено ми е.

403

Анонимен

преди 2 години

Реално единствено България, Полша и Литва отказаха пращането в Рубли, те избраха да купуват същата руска газ през посредници на тройно по-високи цени. Тъжното е, докато народа едвам свързва двата края така наречените идеолози живееят в охолство.

402

Чоко

преди 2 години

Когато Топлофикация ви спре парното а заради увеличената консумация на ток минем на режим ще запеете друга песен. Тогава руската газ ще мирише най-хубаво.