174

Анонимен

преди 2 години

Супер, едно килче на мен, едно на теб, на това викам равенство, всичко друго е демагогия.

173

Аз промяната

преди 2 години

Тая кадъна може ли в рамките на 24 часа да не си смени мнението за каквото и да е? Тя май като гълъбите, помни 2 минути и после забравя какво е ръсила. Джанъм, ходи си в харема, все пак султана трябва да те е научил, че политиката е за мъже, а не за кадъни и магистрални жрици. Тая е толкова пропаднала, че чак ромките до магистралата, казват за нея, че създавала лош имидж на най старата професия.

172

Бай Ставри

преди 2 години

Като кажат Борисов-всички знаят ЧЕКМЕДЖАН ...Наборе..знаем се - чакам те- от суджука съм ти запазил също- от мен да мине на 1 ва вишка си..заради менискуса.Имаш от мене и втори том на Винету съм ти приготвил...

171

Анонимен

преди 2 години

Таван на цените е комунизъм.

170

те такааа

преди 2 години

ШарО барО......гогИ нанай......

169

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Ех Боре, Борееее......ти самият си катастрофирал отдавна!

168

Аз промяната

преди 2 години

Бойка кадъна пак ли изпълзя от харема н Ердоган да споделя какви ги върши на колене пред султана? Абе джанъм, празник имаш днес, поне днес замълчи, поне днес не се излагай. Бойка кадънова боклукчийска, най долната ханъма в цяла България и Турция. Няма толкова пропаднала и продаваща се за шепа турски лири лека женичка. На екрана голям мъж, ама я е страх да стъпи в парламента, а тръгне ли народната любов и веднага се скрива в болницата с остри менструални болки.

167

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте го от главната новина, бе!

166

..

преди 2 години

само ГЕРБ!

165

Кирпичев

преди 2 години

Майнете го тиквата, разбрахте ли какво стана оня ден в херсон? Генерал от Росгвардия дошъл да поздрави ребятата и ги строил на един площад, а пък ония с хаймерсите само това чакат и като избухали една ракета на площада - тотална млевина. Рабира се таваришите имат опорка и за това събитие, но кадрите изтекоха в интернет и няма как да се отрича.

164

Ха-ха-ха

преди 2 години

Баце точи лиги да се завърне на бял кон като спасител на България. Е няма да му се сбъдне мечтата!

163

До 168

преди 2 години

Аз съм достатъчно кадърен да не разчитам на Бойко,Киро,Копейкин или Славуца.Затова зимата не ме плаши.Но тук става въпрос за морал!Когато 12 години само си крал и си оставил народа най-беден в ЕС,повече нямаш място в политиката,респективно в управлението на държавата.

162

сс

преди 2 години

Бензина в гърция е 5 лв.

161

Анонимен

преди 2 години

тоя чекмеджия трябва да е в центалния софийски и да каже къде са милиардите, а не да дрънка глупости по социалните мрежи

160

Анонимен

преди 2 години

Защо непрекъснато ни го натрисате тоя?Не разбрахте ли,че той повече няма да управлява?

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 Щото, про100 Кировата шайка ни направиха живота розов,щастлив и всичко е безплатно ли ?Почакай за дойде зимата,тогава ще те видя как ще го хвалиш Киро и тогава ще разбереш какво е катастрофирала държава!

158

Анонимен

преди 2 години

Да, пенсиите 12 години не бяха пипани. От инвалидите ли да взема? От майките с деца ли? Настройваше хората едни срещу други. А в същото време мазнинката си върви и парите на България отиват в офшорки

157

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов и други от неговото опг палят редовно свещи по църквите да не върнем смъртното наказание. Това е един бандит, трупал опит в годините на смъртно наказание.

156

моч

преди 2 години

Когато фактите ( цифрите ) говорят , боговете мълчат !!!! ББ и ГЕРБ - не е добре(лошо).ПреZидент , промяна и сие болшевишки копои = ПП ( пълен провал ) - катастрофа - много зле.....Аз искам да ми е хубаво и добре но , от всички посоки ме облъчват с твърдението как Zлото било за предпочитане пред лошото....Къде е доброто , по-доброто и отличното ?Къде ??Каква е разликата между пеевски и прокопиев ?! Или олигарха ми е много по-добър от олигарха ти....

155

До 161

преди 2 години

Пак ли ти,бе?Я марш у коневръза!