203

Анонимен

преди 2 години

абе спомненте си за Симеон Дянков, изначално руснаците обичат да плащат на компроментирани политици за да плюят по тях, това е някакъв своеобразен черен ПР, така че не взимайте много на сериозно нито Киро, нито Захарова

202

Анонимен

преди 2 години

Германската икономика спира. Германия заяви че е приела извънредни закони, тъй като намаляването на износа на руски газ заплашва с дефицит икономика и. Страната ще увеличи значително изгарянето на въглища, въпреки "зелената програма". Германците ще отворят отново консервираните въглищни електроцентрали и ще започнат да провеждат търгове на газ, а също ще насърчат германския бизнес да намали потреблението. "Това е неприятна, но необходима мярка в настоящата ситуация за намаляване на потреблението на газ", каза вице-канцлера Роберт Хабек.

201

Анонимен

преди 2 години

Европейските страни започнаха активно да призовават своите жители да започнат да пестят газ още сега. В понеделник Дания въведе режима за ранно предупреждение, което означава "че може да възникне ситуация със значително влошаване на доставките на газ" "поради несигурността с доставките на газ от Русия". Датската енергийна агенция призова датчаните да пестят енергия. Холандските власти също така призоваха компаниите и жителите на страната да пестят енергия дори през лятото, тъй като "всеки кубичен метър газ е от значение".

200

Анонимен

преди 2 години

Както и да се реши ситуацията със "Северен поток-1", Европа във всеки случай вероятно ще се изправи пред най-тежката зима в цялата си следвоенна история. Цените ще бъдат възможно най-високи.

199

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи като гледам изброи някъде към 5 % от ЕС и около 0.01% от клиентите на Газпром в света. Като имаш пред вид, че не само ние целуваме з..ци. Какво им струва на икономиките се вижда от самолет но важното е езика да е на едно тъмно и влажно място, че така се дава власт

198

Моме руска

преди 2 години

Кличко ще те схрускаВиж се каква си чебурашкаГрозна и по прашка

197

Анонимен

преди 2 години

Вие ако се чувствате роби да плащате невероятни цени по магазините,да си превеждате заплатит на украинците,да има цензура,да си давате цялото налично оръжие на украинците и да ви обиждат по медиите ...ок.Аз не се чувствам роб и се радвам как се освободихме.Ура!Този път руснаците не са ни помогнали да се освободим.Сами се освободихме по демократичен път.

196

котак

преди 2 години

котка... мяучиш... ?

195

анонимен

преди 2 години

Представяте ли си колко сме смешни и как ни се подиграват. внимавайте , когато назначавате хора на държавни постове ! проверявайте за обща култура и исторически познания!

194

Анонимен

преди 2 години

тук съм да сърбам сълзички на дбсарски ***

193

До 221

преди 2 години

М.а джавкането иде от мечката. Колкото по я игнорираш и отдалечаваш, толкова по настървено лае. За това ще изчистим русоробите на 100%...за да спре мечката да лае и да си гледа в нейната КАША!!!

192

Анонимен

преди 2 години

Колега няма такава държава Холандия а ти си я писал два пъти също и Финландия. После Прибалтика си изброил цели три страни с общо население по малко от малка България. Полша Румъния Великобритания са ястреби и не ги броим в класациите. Обаче в Германия Франция Италия Австрия Люксембург Гърция Чехия Словакия Словения Унгария Белгия Испания Португалия Малта Кипър Турция и много други страни живота продължава както преди. България е в страни

191

Дам...

преди 2 години

Я да си припомним, кой свали Орешарски? ДПС напускайки коалицията. А сега кой всъщност свали Петков? Слави Трифонов, напускайки коалицията. А иначе Захарова е подходила много деликатно към Киро сваления. Можеше да бъде доста по-крайна.

190

Анонимен

преди 2 години

Ами права е, на калпава ракета космоса и крив. Един приет закон за 6 месеца. Кирчо се изживяваше като премиер на Украйна и Македония, без изобщо да се интересува какво се случва в България.

189

Анонимен

преди 2 години

До 220:Свалиха им правителството ли?При нас Кирчо и Кокорчо сами са си виновни да паднат.Не може да ни викат роби.Роби ли?Е,освободихме се от тях.

188

Анонимен

преди 2 години

Захарова и митрофанова все още си смятат България за руска губерния!Обаче може и да са прави при положение че във властта има толкова руски мекерета,като се почне от зеления чорап и стгигнеш до коста копейкин

187

Анонимен

преди 2 години

Как един пудел може да е враг на една мечка? Освен да я умори от досадно джавкане в хора на другите пудели.

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 "Все същото е като това да обвиняваш руското посолство." Странно, но си спомням много добре, как Поляците и Чехите изгониха руските дипломати, точно след като руснаците правиха същото и при тях. Тъй че хич не е ситуацията "извънземна", ами си е много често срещана с руските "освободители".

185

пияница мистик

преди 2 години

Като ги слушаш нашите aбдали, дето се имат за политици и искат да управляват, направо живи да ги оплачеш. Заобиколени само от мафиоти и мутри, както и от задкулисие, а те знаят кои са и се борят ли борят с тях, ама не успяват да ги осъдят и вкарат в затвора. Само ги обиждат :)))) Явно политиците ни са по-слаби от мафиотите и мутрите, щом не успяват нищо да им направят, а само ги обиждат и за тях говорят :))) Ами да си кажа честно, предпочитам тогава силните мутри и мафиоти да ме управляват

184

Хаха

преди 2 години

Сбогом раша....далеч далеч в азия. България е ЕС и НАТО...недружелюбна към вас сами си го казахте. И този път казахте ИСТИНАТА!!!!