13

запознат

преди 2 години

Аз имам план за евакуация през Истанбул за Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това е важно!

12

До банко

преди 2 години

Къде си живял в русия и кога?

11

Ами

преди 2 години

не трябва да писся против вятъра !!! а всички в ЕС са много умни и затова ще има рецесия

10

запознат

преди 2 години

Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.

9

БАНко

преди 2 години

ПРЕКЪСВАНЕ НА ДОСТАВКИ , ЕМБАРГО , СПИРАНЕ НА ИЗНОСА .... ТОВА СА САНКЦИИ, НЕ ВОЙНА !!! ВОЙНА ЗАПОЧНА АМЕРИКА И УРСУЛКА !!! ПРИ ПРЕДИШНАТА ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ В СИРИЯ НЯМАШЕ САНКЦИИ , НЯМАШЕ ГЛАД !!! В РУСИЯ НЯМА ГЛАДНИ И ПРОСЯЦИ !!!

8

Асан

преди 2 години

Който нема пари и сега има глад :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Ми индийци в БГ колкото си искаш, ама и те станаха цивилизовани и хитри, не се подлъгват за мантрата за мадър раша :)))

6

незапознат

преди 2 години

До: номер 2 А ти къде ще попаднеш бате?Освен ако не живееш в Австралия, Нова Зеландия или Антарктида?

5

Асан

преди 2 години

Който има пари у Кауфланд има всичко :)))

4

!

преди 2 години

Аз съм против. Не може една не цивилизоване страна съюзник на раша да ни доставя храна. Преди дни разбрах че индия участва в два големи съюза с раша и чайна. Не може една васална страна на раша която купуват почти всички ресурси от петрол до изкуствени торове за пшеницата да бъде толерирана. Тази пшеница е на половин руска. Индия преди дни застана на страната на агресора и отказа да наложи санкции дори под натиска на САЩ, ЕС и ВБ. Време е Индия, Китай и Раша да им се наложат унищожителни санкции.

3

Анонимен

преди 2 години

Оффф, чак пък глад! Ще ядете картофи!!!

2

Хахахаха

преди 2 години

Индийците първи ще я загазят със своите милиард и 400 милиона население.

1

запознат

преди 2 години

До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани! Тази информация идва от комуникациите с духовете на долмените проведена на 23.06.2020 г.