97

Анонимен

преди 2 години

Разликата е, че евреите с нямали Сармат, Булава, Циркон, Авангард, Кинжал, Посейдон, и са нямали държава която заема половината свят и разполага с най-големите ресурси и природни богатства на планетата.

96

Анонимен

преди 2 години

Войната е за да ЗАЩИТИ дебело подчертавам ЗАЩИТИ Руското влияние от Американското което през последните десетки години опря и взе бившите съветски съюзи и дори посмя да пикае в двора на Русия. А сега не щадат средства да пропагандират със страданието на хората все едно им пука за тях, ако им пукаше нямаше да разполагат ракети около Русия и да правят Украйна бъдеща ракетна площадка срещу Русия.Украинците им съчувствам за страданието, но и те нямаха правителство което да води към мир и УК интереси

95

Срржант

преди 2 години

Войната показа, че Европа е никой в света. Ако беше фактор нямаше да се командва от САЩ.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Как снимката на едно дете от Сирия ,днес е снимка на ,,жертва ,,от Украйна ?Ало ,демократите ? Кво стаа с истината и само истината, свещената истина ,дрюгари демократи ?

93

ПРО СИА

преди 2 години

До Анонимен 4уда ти с еда т слога маинъс или плъс.. но ти казвам 4е 4и4о САм е по силен от ПРО сиа, разбе ри го!! много по силен

92

Анонимен

преди 2 години

Ivo Hristov, Sergei Stanishev, Elena Ioncheva - eu, nato, uk startiraha tretata svetovna voina s ikonomicheski orajia i partizanski igri.

91

Анонимен

преди 2 години

Операцията в Украйна показа, че НАТО реагира като баба. В Източна европа ще приключи за няколко часа, няма да има никакви военни, само ракети които ще унищожат натовските бази.

90

Анонимен

преди 2 години

Операцията в Украйна ще продължи докато постигне целите си. А след това Русия започва операция за трансформация на икономиката си към ипмортозамещение. Русия трябва да се освободи от зависимостта си от западни стоки. На ЕС е отделена важната роля на финансов придатък където европейските граждани и индустрия плащайки сметките за отопление и енергия ще финансират процеса. Това ще бъде дълъг процес, но ЕС ще се справи.

89

Анонимен

преди 2 години

в Украйна национализма рано или късно се се разпали над всички народностни остатъци в пределите и. Да станат пълнокръвни украинци. Кой руснак се блазни от мисълта, че 8 мил руснаци ще бъдат насилтвенно украинизирани,

88

Анонимен

преди 2 години

Тоз дженерал не видях да е споменал САЩ, единственият печеливш и главен виновник за войната. Ясни чий интереси защитава, не са български.

87

ПРО СИА

преди 2 години

имам ели си ХЕНЕРАл..имаме ли си шкембе ВОИВИДИн... ИМААМ ели си.. ПЛУФНИУУУ ПОПА АЛИЕВ.. ко с еплашите от воина сПРо СИА??? не моа да рзбера Ъндарстендна

86

ПРО СИА

преди 2 години

ПЛУфнИУУУ ша е в пъривте редици на отбраната на ЗО фиа, ХЕНЕРАЛо у СЕКЪНДА със ***, Шкембе ВОИВОДИНА ша отблъсква Противника с мощна.. ПР ЪДНЯ, С Фи НЯТА ще се мобилизира от дубаи и ще се вклу4и към пардегната ЗАРЯ.... ще победим РушИТЕ!!!

85

Баце,

преди 2 години

Как Украйна до 1917 ще е полска като няма държава Полша?

84

sofeto

преди 2 години

Заради българско-путинска русофиля, населението на тази територия да бъде премахнато от ЕС и НАТО. На границите по комуняшки кльонове и граничари с калашници, до Калотино, Петрич само с открити листове от МВР и "ТОШО-комуниста забрани твиста"!... а да, ТКЗСта и бригаирско движение да събира реколтата и да стром завод!

83

Анонимен

преди 2 години

Кажете го направо. Задава се третата световна. А то отдавна се говореше, че след третата световна война, следващата ще е с камъни и дървета, но след милиарди години.

82

Анонимен

преди 2 години

Украйна до 1917 половината е руска, половина е полска. Ленин я обособява като държава (според уикипедия). Не че е важно това, но това е причината половината Украйнанда са руснаци и да подкрепят руската армия.

81

Анонимен

преди 2 години

Напъна се Русия и роди Украйна,са па се оказало че било грешка. Ходи ги разбери руснаците - само ги лъжат и працакват и накрая другите виновни.

80

Анонимен

преди 2 години

Да де, ама правителството на Канада не убива масово жителите на Квебек, както Зеленски в Луганск и Донецк.

79

АНАТЕМА

преди 2 години

Господ БОГ ще ми даде шанса да изкорма Соломон Паси и Росен Плевналиев.Това ми е писано от съдбата.

78

Ужас

преди 2 години

Страхливото Кремълско Жуже щял да спасява света от"американците"? А бе в тоя Кремъл свършиха ли психиатрите!