296

До про руские

преди 2 години

Вашата е изпята, изтекла вода сте. През 2021г по данни на Росстат са умрели 2,5 милиона руснаци и се родили 1,2 милиона. След сто години в Русия няма да живее никой, същото каквото се случи с Тартария ще се случи и с Русия.

295

?

преди 2 години

Кой ли е любимия разказ на Борисов..

294

Анонимен

преди 2 години

Той така ще се извини и за продадените интереси на България - за Македония, за въвличането на България в чужди войни, за налагането на онази спорна и съмнителна конвенция. Виж, за нарушената Конституция, за фалшивата декларация няма да се извини, но прокуратурата трябва да се самосезира, обаче за Гешев се знае, че не си върши качествено работата, за която му плащаме здраво.

293

Анонимен

преди 2 години

Четете Цицерон, той е написал точно как да създадете добра демократична република. Трикът е да изберете най-добрите хора измежду вас да ви управляват, тъй наречените оптимати. А не тези простациФатмаци, мутри и Чалгари.

292

Мое мнение

преди 2 години

Земята и мъртвите пренадлежат на Господ, а не на Русия

291

извинение

преди 2 години

До Стига бе,Човекът се извини и забрави. Само такива като тебе понеже не си свикнал да прощаваш по сталински, си чешат езиците с глупости и простотии. Ами като е сгрешил какво? Освен извинения друго какво искаш? Май и ти не знаеш какво? Искаш да ругаеш, май това можеш само.

290

НЕ СЪМ

преди 2 години

съгласен да критикувате ПРЕПОРЪКАТА на Просто Киро Просто-то ПРЕПОРЪКИТЕ за куролацията, аз всеки ден куролирам и искам още и още

289

Спокойно

преди 2 години

Следващите ще са от НАСА! Изберете някой земен човек от Павликени бе!

288

прав си

преди 2 години

До АнонименПрав си. Обаче забележи Пушкин умира млад, заради глупост. А Достоевски е осъден на смърт. Така че това да потискаш способния не е българска черта, както ни учеха. Прихванали сме я от руснаците. Но.....не вярвам нашия народ да е толкова лош.

287

Стига бе,

преди 2 години

...Киро бил отговарял за икономиката на страната, затова не трябвало да обръщаме внимание на глупостите му ? Ами да отговори бе, къде са ония 650 чужди инвеститори, които чакали на опашка за инвестират в България/ чуждите инвестиции са намалели с 60% /! Или да отговори, как така профукаха 9 милиарда за декември? Ама той май, предпочита да ни говори за Харвард и за "Толстой"!

286

Василева

преди 2 години

Много станаха грешките на просто Киро! С това бързане в говора, където не му се разбира нищо, той ще донесе на държавата хиляди простотии и утре ще се извини, но последствията ще останат за нас, а той ще се измъкне с едно извинение!

285

Анонимен

преди 2 години

Искахте от Харвард, на ви шарлатанчето от Харвард.

284

Анонимен

преди 2 години

Хората сме станали изключително злобни. Само чакаме някои да направи някоя грешка и сме като вълци на ***. Българина е станал толкова озлобен, вижда до носа си само. Никаква мисловна дейност, само знае да ругае . Пълен позор

283

Анонимен

преди 2 години

Андрешко е любимият разказ на българите и Неволята учи ама не знам кой ги е писал и въобще не ме интересува. Важни са поуките. Най гадното беше че комунистите изкривяват поуките

282

прости

преди 2 години

Абе това дали Киро знае или незнае кой е автора няма никакво значение за икономиката на държавата. Значение има това, че газът са ни го продавали на завишени цени. Ама това, което има значение не ви вълнува. А това кой е автора повярвайте няма никакво значние за бг. икономиката, нито за корупцията. Кирил отговаря за икономиката на страната, а не е автор на есета или разкази.

281

Чингачук

преди 2 години

Относно любимото есе на Кирил за лакомията на хората, бих посочил друг пример от западната литература от Майн Рид, какво казва един индианец. " Да водиш война за земя е все едно въшките да се карат чия е кожата на кучето"

280

леко чалнати

преди 2 години

Абе какво значение има кой е автора, не ме интересува. Това са вълненията на разни проруски пенсионерки, изпадащи в екстаз само като чуят Русия. Мен ме вълнува Киро да спази обешанието си и да се справи с корупцията и съживи икономиката. Иначе Достоевски, Чехов- с това да се занимават пенсионерите и без това по цял ден нямат работа.

279

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 2 години

протестърите са бивши шамандури на ристю бойкикев, СЕГА могат пак да се качат в пробитата му лодка, заради старите обещания да ги назначават в администрацията, някои наистина бяха назначени в 8-те общини в София и са доста доволни, но парите от чичо Васко, Цветан Василев, Маджо ги усвоиха в Дай Дай България, все пак лоТката му потъва, ако имат следващия път 11-12 депутати... Празник

278

Лесно е

преди 2 години

Неофит Рилски е пишел първата граматика, когато Толстой е обсаждал Силистра.

277

Анонимен

преди 2 години

Добре че не избраха някой от гетото, щеше да им пасне