67

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден една и съща статия пишете и различен резултат очаквате

66

Зозо

преди 2 години

Аз стар веган не познавам. Столетници дето си готват с масло, лой и мас колкото искаш :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 2 години

Ай стига с тая пропаганда че ми писна от вас вече

64

Образовайте се!

преди 2 години

Преди да наричате хората Антиваксъри, първо се научете какво е Ваксина. Това са лекарства, които предпазват и спират разпространението на дадена болест. А тези разтвори имат НУЛЕВА ефективност, съответно не са Ваксини.

63

oтСиднейАв$тралия

преди 2 години

Веганите са антиваксъри, следователно ваксърите тайничко обожават човешко месце щот са канибали. Логика.

62

Aнонимен

преди 2 години

Престъпници долни, манипулативни, продажни, убийци по указ, в ада ще горите всички ковидни кукловоди

61

Анонимен

преди 2 години

Всеки се подиграва на антиваксърчето! Плачи куче! АУУУУУУУ!!!

60

Защо Антиваксъри?

преди 2 години

Имам поставени 5 ваксини, но отказвам да се бода с тези експериментални разтвори, които нямат никакъв ефект. Това сега Анти-ваксър ли ме прави ?

59

Истинска ирония

преди 2 години

"Ваксинирането е невероятно добродетелен акт вие не го правите само за себе си и вашето семейство, но и за вашата общност и здравната система", казва Колфийлд. ________ Само пропуска да спомене, че "здравна система" означава "фармамафия". И че този "добродетелен акт" унищожава имунната система.

58

Колко пари ?

преди 2 години

Много ми е интересни колко кинти вземате от Фарма-Мафията за такива статии. Още от първите редове става въпрос за пропаганда.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако в софето излязат 50 000 наш кирчо дал първо ще фане самолета или направо на *** и после. Той един нал се кри в посолството, депесар май беше.

56

Анонимен

преди 2 години

Защо поставяте "антиваксърите" и веганите в една група? По-удобно ви е сигурно, за да манипулирате и принизявате основанията им да не искат да се ваксинират?!Аз лично не съм веган, храня се нормално, но избягвам вредните храни и меса и знам кои са те! Не искам да тровя тялото си с тях. Така както не искам да ме тровят насила с неидентифицирани "ваксини", убеждавайки ме колко са полезни! Наглостта на някои хора е безгранична!

55

Мдаа

преди 2 години

Какво да кажа за тая статия -освен , че двама колеги единият с янсен другият с файзер 2дози са болни в моментаИ не са вегани сьс сигурност

54

Анонимен

преди 2 години

Нито веганите ме притесняват, нито антиваксърите, каквото и да означава това. Такива хора проблеми никога не са създавали. Единствените хора, които са зловредни и не бива да живеят, защото пречат, са тези, които налагат грубо и безпардонно собствените си убеждения на останалите. Това са фашисти, от които земята няма нужда.

53

Анонимен

преди 2 години

оменят мерките защото ще ги бият вече хората , неделята имаше 50 000 митинг в брюксел с бой с , вода , полицаи и кучета , и ваксинирани излязоха , те пък още по бесни че ги излъгаха

52

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм гледал с подозрение към спанака и киноата.И ето...оказах се прав!

51

Анонимен

преди 2 години

Супер полезно е да се веганства, ама тия с техните етични принципи не мога да ги търпя. Срам ме е да казвам, че ям растително заради тия с кървищата и протестите и бебета недохранени. Нормално е никой да не ги приема.

50

Анонимен

преди 2 години

Кънчо, Кънчо... не може всички да са недоучили като теб момче. Злобата няма да ти налее мозък. Опитай с учене.

49

Леша

преди 2 години

Вегани антиваксъри? ха-ха Ето ги и ваксърите - либерали, роби, хомосексуалисти, атеисти, психопати, метиси.

48

Анонимен

преди 2 години

Тази статия преобърна живота ми,разплакан тичам до денонощния ваксинационен пункт да се ваксинирам.Даже не вечерях.Благодаря ви.